Πληρώνει το “Νησί”

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Για τα χθεσινά, η Κασίμπασα την Πέμπτη είχε καλά πονταρίσματα. Λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, τα πράγματα άλλαξαν. Το τελικό αποτέλεσμα πάντως, εμάς ευνόησε. Όσον αφορά τις Αγγλίες, στην Τσάμπιονσιπ, η Σάντερλαντ, υποδέχεται την Μπρίστολ Σίτι. Οι "μαυρόγατες" δέκα αγωνιστικές πλέον, δίχως νίκη. Τελειώνουν τα..ψωμιά του Γκρέισον, εφόσον δεν αλλάξει η παρούσα κατάσταση. Η διοίκηση δίνει μικρό χρονικό διάστημα. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν σημάδια βελτίωσης με Μπρέντφορντ (3-3) και ΚΠΡ (1-1). Μετρούν 4/6 (Χ), έξι συνεχόμενα γκολ/γκολ. Η Μπρίστολ Σίτι "πλέει" σε πελάγη ευτυχίας, μετά την μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου. Θυμίζω, απέκλεισε μεσοβδόμαδα την Κρίσταλ Πάλας (4-1). Πολύ καλή ομάδα επιθετικά, ωστόσο θα στερηθεί τις υπηρεσίες βασικών στελεχών της. Αυτός ο ενθουσιασμός, ίσως επηρεάσει το όλο κλίμα. Ο άσος σε τιμή ευκαιρίας, ποντάρεται.(2,45)

Στην Β' κατηγορία, Νότς Κάουντι – Νιούπορτ, διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους. Η πρόταση είναι στο ΟΒΕΡ 2,5 (1,82). Μειώθηκαν οι καλές εμφανίσεις στην ομάδα του Νότιγχαμ (μία νίκη στα πέντε τελευταία). Παρόλ αυτά σκοράρουν άπαντες με απίστευτη ευκολία. Στα μετόπισθεν εντοπίζεται το πρόβλημα. Στόχος παραμένει η άνοδος. Η Νιούπορτ, στην αντίπερα όχθη, εκτός έδρας, βρίσκει πιο εύκολα τον δρόμο προς..τα δίχτυα. Βέβαια, οι επιτυχίες "απουσιάζουν". Η παράδοση λέει ΟΒΕΡ 3,5 στα μεταξύ τους. Εμείς μένουμε στο ΟΒΕΡ 2,5, που πληρώνει εξίσου καλά. 

Τέλος, η Μάκλσφιλντ, δίνεται σωστά φαβορί, κόντρα στην Ίστλιχ. Διαφορετικούς στόχους, ο ένας "παλεύει" να ανεβεί κατηγορία και ο άλλος να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι, μετά τις έξι σερί νίκες, ηττήθηκαν στην έδρα της Ντάγκεναμ. Η αστοχία στην επίθεση κόστισε, δήλωσε ο Τζόν Άσκεϊ. Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Η Ίστλιχ δεν πείθει, ένα τρίποντο μόλις εκτός. Τρία στα τρία ΟΒΕΡ και γκολ. Δυνατή επιλογή ο άσος (1,85). 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

1702.  ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ  (1)  2,45

1691.  ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΝΙΟΥΠΟΡΤ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,82

1663.  ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΙΣΤΛΙΧ  (1)  1,85

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ