Περνάει η Σπάρτα Πράγας

Καλημέρα και καλό Σαβ/Κύριακο να έχουμε! Πλέον στο πρόγραμμα του στοιχήματος, κοιτάμε μόνο τις ομάδες που έχουν κίνητρο. Στην Β’ Γαλλίας θα πόνταρα μόνο την Γκαζελέκ, ωστόσο δεν έχει καλή παράδοση. Η Τουρ βέβαια, δύσκολα θα σωθεί. Ποντάρεται πάντως ο άσος! Εμείς θα μεταφερθούμε στην Τσεχία. Η Σπάρτα Πράγας σωστά δίνεται φαβορί. Αντιμετωπίζει την Γιάμπλονετς, η οποία παίζει ημιτελικό κυπέλλου μεσοβδόμαδα. Αναμέντεται να γίνει ροτέισον από τον Πέτρ Ράντα Αήττητοι για εφτά σερί αγωνιστικές οι γηπεδούχοι. Στην έδρα τους παρουσιάζονται βελτιωμένοι. Ο άσος εύκολα ή δύσκολα μπορεί να επαληθευτεί. Αν και βάση αποδόσεων θα ήθελα να πληρώνει παραπάνω…(1,70)

Στην Πορτογαλία, πιθανόν να σημειωθούν πολλά τέρματα στην αναμέτρηση της Μπράγκα με την Μαρίτιμο. Φορμαρισμένες αμφότερες οι ομάδες, ειδικά η Μπράγκα. Τελευταία ήττα πριν 3 μήνες! Πάει φουλ για Ευρώπη. Η Μαρίτιμο κυνηγάει επίσης ευρωπαϊκό εισιτήριο (υπό προυποθέσεις). Δεν πείθει στα μετόπισθεν. Βάση προϊστορίας το ΟΒΕΡ 2,5 έχει την τιμητική του. Για αυτό και πληρώνει σχετικά λίγο (1,60). Αλλά είναι δυνατή πρόταση!

Τέλος, στην Ligue 1 , η Νάντ έχασε πολύτιμο έδαφος την περασμένη βδομάδα, όπου έφερε ισοπαλία με τη Ντιζόν. Η Ρεν μια από τα ίδια, καθώς παλεύει να βγει στην Ευρώπη. Καλή παράδοση οι φιλοξενούμενοι στο συγκεκριμένο γήπεδο (5 νίκες 2 ισοπαλίες στα 7 πιο πρόσφατα μεταξύ τους). Τείνω προς τα …δεξιά, αλλά καταλήγω στο (Χ)

 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

1742.  ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ  (1)  1,70

1758.  ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,60

1714.  ΝΑΝΤ – ΡΕΝ  (Χ)  3,05

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ