Παράδοση η Θέλτα

Πολύ καλά πήγε χθες η Αγγλία, στα σημεία τουλάχιστον. Σήμερα είναι η σειρά της Θέλτα. Θα είμαστε πιο συνοπτικοί. Μετρά 12 επιτυχίες και 6 ισοπαλίες στα 18 τελευταία της παιχνίδια με αντίπαλο την Γρανάδα. Ενισχύθηκε κυρίως στην μεσοεπιθετική γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι ναι μεν προέρχονται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Εσπανιόλ, όμως σαν σύνολο δεν φοβίζουν. Γύρω στο 1,85 κυμαίνεται ο ΆΣΣΟΣ…

Επόμενος σταθμός, η Τουρκία και συγκεκριμένα πιθανή νίκη της Ρίζεσπορ. Φοβερό ξεκίνημα, αήττητοι τις 3 πρώτες αγωνιστικές. Η ισοπαλία στην έδρα της Μπεσίκτας, ανέβασε ακόμη περισσότερο το ηθικό των παιχτών. Η Γκεζτέπε πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Γκολ δεν έχει πετύχει ακόμη. Πολλές αλλαγές στο ρόστερ, σε συνδυασμό με κάποιους τραυματισμούς, δημιουργούν εκ νέου προβλήματα στον σύλλογο. Δυνατή επιλογή και εδώ ο ΆΣΣΟΣ….

Στην Σουηδία, περιμένω να σκοράρουν αμφότερες (G/G) Μάλμε και Νόρκεπινγκ. Βρίσκονται σε καλό φεγγάρι. Σκοράρουν με σχετική άνεση, ανεξαρτήτου έδρας. Δίχως ήττα για 6ο σερί παιχνίδι η Νόρκεπινγκ. Η Μάλμε συνεχίζει να ελπίζει για την κατάκτηση του τίτλου. Ξεκινάει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις αυτή την Πέμπτη. Από το 1-1 ξεκινάμε…(1,83 ΟΠΑΠ)

Τέλος, στην Σούπερ Λιγκ, βλέπω την Λάρισα (Χ2) να παίρνει αποτέλεσμα. Δεν ξέρω γιατί ο Πανιώνιος δίνεται φαβορί, βάση των συνθηκών που επικρατούν στους κυανέρυθρους. Πήρε και άλλους παίχτες η ΑΕΛ, έχει ενισχυθεί. Παρά το γεγονός πως δεν παίρνει εύκολα αποτελέσματα στο “λεκανοπέδιο” απόψε ίσως αλλάξει το…γούρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ