ΟΒΕΡ η ΠΕΣΚΑΡΑ

Καλημέρα! Μεσοβδόμαδα έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική σε Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και κύπελλο Αγγλίας. Στο Λιγκ Τρόφι η Κρόουλι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα (εντός) με την Στόουκ. Μέχρι στιγμής η γηπεδούχος δείχνει να την ενδιαφέρει περισσότερο ο θεσμός. Θυμίζω έχει αποκλείσει την Νόργουιτς πριν λίγο καιρό. Η Στόουκ έμεινε πίσω στην βαθμολογία (Τσάμπιονσιπ). Θεωρώ θα επικεντρωθεί εκεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Νέιθαν Τζόουνς θα προβεί σε αλλαγές. Το σετ έπρεπε να ήταν πιο ισορροπημένο. Κοντά στις 4,00 μονάδες ο ΑΣΣΟΣ, εναλλακτική η διπλή ευκαιρία (), που πληρώνει γύρω στο 1,80…

Παράλληλα με το Λίγκ Τρόφι, διεξάγεται αγωνιστική (13η) στη Νάσιοναλ Λίγκ. Η Φίλντε υποδέχεται την Ρέξαμ. Μια Ρέξαμ η οποία δέχτηκε γκολ στο 90′ και ηττήθηκε εκτός έδρας από την Όλντερσοτ. Ακόμη αναζητά μία νίκη που θα της αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία. Μετρά 5/6 γκολ-γκολ, ανεξαρτήτου έδρας. Η Φίλντε κέρδισε έυκολα την Ίστλιχ. Συμπλήρωσε 4/4 ΟΒΕΡ + G/G. Η παράδοση βοηθάει στο να δούμε να επαληθεύεται το αμφίσκορο (1,70)

Τέλος στην Β Ιταλίας, ένα πρωτάθλημα που δεν έχω ιδιαίτερη εκτίμηση. Περιμένω μεγάλο σκορ στην αναμέτρηση της Τσιταντέλα με την Πεσκάρα.  Ρίχτε μια ματιά στα αποτελέσματα που φέρνουν οι ομάδες και εντός και εκτός. Επιπλέον σχεδόν όλες οι στοιχηματικές εταιρείες, προσφέρουν το ΟΒΕΡ 2,5 σε τιμές φαβορί. Αντί δηλαδή να είναι στις 2,00 μονάδες και πάνω, προσφέρεται στο 1,80. Νικητή προβλέπω την Πεσκάρα, βάση βαθμολογικού ενδιαφέροντος, αλλά με γκολ…..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ