ΝΑΙ στην Τορκί

Καλημέρα! Αυτό το τριήμερο και μέχρι την Τρίτη, κυριαρχούν οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2020. Προσωπικά, προτιμώ να ασχοληθώ με τις μικρές Αγγλίες…Υπάρχει “ψωμί” κυρίως στην Β’ κατηγορία. Η Κόλτσεστερ υποδέχεται την Γουόλσολ. Αήττητοι εδώ και πέντε αγωνιστικές οι γηπεδούχοι (3-2-0). Προκρίθηκαν στο Λιγκ Τρόφι, επικρατώντας της Τζίλιγχαμ (εκτός με 3-2). Εμπιστευόμαστε ξανά το σύνολο του Γουάρντ. Η Γουόλσολ χωρίς τρίποντο από το ξεκίνημα. Διαθέτει την χειρότερη εκτός έδρας επίθεση, στην κατηγορία, μαζί με την Στίβενεϊτζ. Πάντως η Στίβενεϊτζ ταξιδεύει να παίξει στην έδρα της Τσέλτεναμ. Ευνοϊκή η παράδοση στο “Jonny Rocks Stadium” (7-1-0). Ξεκούραστοι αρκετοί βασικοί παίχτες, άσχετα αν αποκλείστηκε στο κύπελλο. Η γηπεδούχος Τσέλτεναμ δεν πείθει τελευταία (1-2-3). Το διπλό στο 3,35 (ΟΠΑΠ)….Πιθανόν να σκοράρουν αμφότερες Καρλάιλ κ Έξετερ G/G. Στα εννέα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια, το αμφίσκορο, επιβεβαιώθηκε οχτώ φορές. Η Καρλάιλ αμυντικά προβληματίζει πολύ. Ρίχτε μια ματιά στην απόδοση του ΟΒΕΡ 2,5 στον αγώνα της Κέμπριτζ (3/4). Όσον αφορά την προϊστορία, όποτε αντιμετωπίζει την Φόρεστ Γκρίν (ανεξαρτήτου έδρας), το ΟΒΕΡ επαληθεύεται. Και πληρώνει καλά…(2,25)

Από την Α’ κατηγορία, λέω να ρισκάρω με τον AΣΣΟ της Κόβεντρι. 3/3 Επιτυχίες μετρά στο γήπεδό της, με απολογισμό γκολ (4-0). Η Μπλάκπουλ ναι μεν δεν χάνει τον τελευταίο μήνα, αλλά εκτός …ζορίζεται. Συμπλήρωσε τρεις σερί ισοπαλίες. Γύρω στο 2,20 κυμαίνεται η απόδοση του ΑΣΣΟΥ! Ομάδες που σκοράρουν αλλά και δέχονται με ευκολία γκολ, είναι η Φλίτγουντ και η Όξφορντ (g/g). 4/6 ΓΚΟΛ η Φλίτγουντ , 4/4 ΟΒΕΡ+ ΓΚΟΛ ο σύλλογος από την Οξφόρδη.

Στη Νάτιοναλ Λιγκ, η Τορκί σωστά δίνεται φαβορί, κόντρα στην Χάρογκεϊτ. Μόνο 2/3 γκολ φέρνει στο γήπεδό της η Τορκί. Προέρχεται από σημαντικό βαθμό απέναντι στην 2η της βαθμολογίας Γουόκινγκ. Έκανε ενθαρρυντική εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Η Χαρογκείτ πέτυχε την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα. Την ουραγό της βαθμολογίας Τσόρλι..Σε εφτά αγωνιστικές, δύο μόλις νίκες..Τέλος. ένα ακόμη γκολ/γκολ. Έμπσφλιτ – Ίστλιχ η αναμέτρηση. 4/4 ΟΒΕΡ εντός η Έμπσφλιτ, δέχτηκε τέρμα σε όλα της τα εκτός η Ίστλιχ….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ