ΝΑΙ στην Σασουόλο

Καλημέρα! Να σου χαλάει την χθεσινή τετράδα η Αβελίνο! Η Νόργουιτς έκανε πάρτι, η Φούλαμ επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά το ΟΒΕΡ και η Ρίο Άβε δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, απέναντι στην Τοντέλα. Απόψε είναι η μέρα της Σασουόλο. Συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές, δίχως νίκη. Ενώ παίζει συμπαθητικό ποδόσφαιρο, δεν την αφήνουν σε ησυχία, τα προβλήματα τραυματισμών. Ωστόσο η αντίπαλός της, Έμπολι, της δίνει τα περιθώρια, να επιστρέψει στις επιτυχίες. Οι φιλοξενούμενοι αν και διαθέτουν ένα από τα καλύτερα επιθετικά σύνολα, δυσκολεύονται στο σκοράρισμα. Ειδικά εκτός έδρας, διαθέτουν την χερότερη επίθεση με μόλις τέσσερα τέρματα. Ένα τρίποντο στα εφτά τελευταία και αυτό κόντρα στην Πεσκάρα. Πιστεύω εύκολα ή δύσκολα, θα το "καθαρίσει" η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο. (1,75).

Συνεχίζουμε με την Β' κατηγορία της Ισπανίας. Η Οβιέδο είδα ότι παίρνει ποντάρισμα. Δεν δικαιολογείται η τελευταία ήττα από την Αλκορκόν. Πολύ συχνά παρουσιάζει αστάθεια στην αμυντική της λειτουργία. Όμως στο γήπεδό της δείχνει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Έχει κερδίσει πολύ ανώτερους αντιπάλους. Η Ταραγόνα είναι για τα πανηγύρια..πίσω, αλλά σιγά σιγά ανεβαίνει. Προς το παρών πάντως, "κόλλησε" στις τελευταίες θέσεις. Η παράδοση επίσης μας βοηθάει να καταλήξουμε προς τα..αριστερά! (1,85).

Δύο ειδικά στοιχήματα για το τέλος. Πιθανό ΟΒΕΡ το γειτονικό ντέρμπι της "Πόλης" Κασίμπασα – Γαλατά! Επίφοβο το διπλό στο 1,90! Με βάση την προϊστορία, ξεκινάμε από το 1-1 (αμφίσκορο δλδ) και ας επικρατήσει ο πιο τυχερός! Το κίνητρο ανήκει στην Γαλατά, λόγω του ότι γκέλαραν χθες, Φενέρ, Μπεσίκτας και Μπασάκσεχιρ. (1,65). Στις 19.30 το απόγευμα, η Αλαβές υποδέχεται την Λας Πάλμας. Μόνο το G/G μπορεί να επιλέξει κανείς, από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πέντε φορές συναντήθηκαν οι δύο σύλλογοι στο ίδιο γήπεδο. Σε όλες, επαληθεύτηκε επιτυχώς. Σε φόρμα βρίσκονται, Γιατί να μην συμβεί πάλι, το ίδιο σκηνικό! (1,70). 

 

ΔΥΑΔΑ

1730.  ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΕΜΠΟΛΙ  (1)  1,75

1743.  ΟΒΙΕΔΟ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ  (1)  1,85

 

ΔΥΑΔΑ

1762.  ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΓΑΛΑΤΑ  (ΟΒΕΡ)  1,65

1774.  ΑΛΑΒΕΣ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ  (G/G)  1,70

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ