ΝΑΙ στην Λίντς

Απόψε αρχίζει ο πρώτος κύκλος παιχνιδιών στην Αγγλία. Το απόγευμα και για την Τσάμπιονσιπ, η Λίντς είναι το φαβορί κόντρα στην Χάλ. Μια Χαλ η οποία ακόμη ψάχνεται, παρά την αλλαγή προπονητή. Θα έχει σημαντικές απουσίες στην μεσαία γραμμή. Μετρά 3/4 ΟΒΕΡ και μία νίκη στα εφτά τελευταία, ανεξαρτήτου έδρας. Αντίθετα, η Λίντς επέστρεψε στον..σωστό δρόμο (3-1-0). Παραδοσιακά βλέπουμε γκολ. Στην παρούσα φάση τα ¨παγώνια” δίνονται σωστά φαβορί (1,75).

Περνάμε στην Β’ κατηγορία. Η Σουίντον εκτός έδρας εντυπωσιάζει φέτος. Μέχρι στιγμής έχει πετύχει εφτά νίκες σε δέκα αγώνες. Με απλά λόγια, μεταμορφώνεται μακριά από το “”County Ground”. Η Κρου επικράτησε σχετικά εύκολα της Κρόουλι την περασμένη βδομάδα. Ωστόσο δεν άλλαξε τα δεδομένα, όσον αφορά την εικόνα που παρουσιάζει γενικότερα. Ελκυστικό στο 2,20 στο διπλό. Επιστρέφει επίσης ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων.

Ολοκληρώνω με δύο ειδικά στοιχήματα, ένα ΟΒΕΡ 2,5 και ένα ΑΝΤΕΡ 2,5. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Ρότσντεϊλ – Γουόλσολ και Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ. Η προϊστορία λέει ΟΒΕΡ στην Ρότσντεϊλ και μάλιστα αρκετά συχνά, επιβεβαιώνεται το ΟΒΕΡ 3,5. Η Γουόλσολ εκτός τρέχει μικρό σερί 3/3 επιτυχίες. Τα “σφυριά” δεν έχουν στην αρχική ενδεκάδα τον Λαντσίνι. Αυτό επηρεάζει σε μέγιστο βαθμό το σχεδιασμό του Μόγες. Η Νιούκαστλ διαθέτει την τρίτη χειρότερη επίθεση (εκτός), σημειώνοντας μόλις εφτά γκολ.

 

ΔΥΑΔΑ

1242.  ΛΙΝΤΣ – ΧΑΛ  (1)  1,75

1226.  ΚΡΟΥ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ  (2)  2,20

 

ΔΥΑΔΑ

1219.  ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,85

1234.  ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  (ΑΝΤΕΡ 2,5)  1,70

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ