Νίκη ψυχολογίας για Μπρέντφορντ

Καλημέρα! Μένω στον χθεσινό μου επίλογο και ξεκινάμε αμέσως την περιήγησή μας στα γήπεδα της Ευρώπης…

Όπως πάντα, βάση δίνουμε στην Αγγλία. Όσον αφορά την Τσάμπιονσιπ, η Μπρέντφορντ υποδέχεται την ομάδα της Μπέρτον. Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία, μετά από ακριβώς έναν μήνα, να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Αν θυμάστε, πριν μία βδομάδα, κοντράραμε τους Λονδρέζους, απέναντι στην Νόργουιτς και μας δικαίωσαν. Απόψε περιμένω να συμβεί το αντίθετο! Εκτός έδρας η Μπέρτον είναι η μοναδική ομάδα (+Ρόδεραμ), που δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη (0-5-5). Κέρδισε δύσκολα την τελευταία της βαθμολογίας Ρόδεραμ. Δίνω τύχη στον καλοπληρωμένο άσο (1,95)

Η Λας Πάλμας εύκολα ή δύσκολα μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της άπειρης Λεγκανές. Διαφορετικούς στόχους έχουν οι δύο σύλλογοι. Ο ένας κυνηγάει μία θέση στην πρώτη εξάδα που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Λεγκανές θα προσπαθήσει να διαχειριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα την παραμονή της. Στην παρούσα φάση δυσκολεύεται αρκετά στο γκολ. Μόλις μία φορά κατάφερε να βρει δίχτυα στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Δυνατή επιλογή ο άσος, αρκεί βέβαια η Λας Πάλμας να αποκτήσει κάποτε μία σταθερότητα…(1,70).

Δύο ΟΒΕΡ 2,5 για το κλείσιμο. Κροτόνε – Πεσκάρα και Ρόδεραμ – ΚΠΡ. Η παράδοση παίζει καθοριστικό ρόλο και στις δύο αναμετρήσεις. Πολλά χρόνια έχει να εμφανιστεί το αντερ στον πρώτο αγώνα. Τα τελευταία έξι χρόνια, όποτε συναντήθηκαν μεταξύ τους, είδαμε γκοοολ. Η Ρόδεραμ μετρά έως τώρα τα περισσότερα ΟΒΕΡ στο πρωτάθλημα (16). Η ΚΠΡ τρέχει σερί 3/3! Γιατί να μην δούμε ακόμη ένα και σήμεραα!!!!!

 

ΔΥΑΔΑ

799.  ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΕΡΤΟΝ  (1)  1,95

865.  ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ  (1)  1,70

 

ΔΥΑΔΑ

804.  ΡΟΔΕΡΑΜ – ΚΠΡ  (ΟΒΕΡ)  1,75

854.  ΚΡΟΤΟΝΕ – ΠΕΣΚΑΡΑ  (ΟΒΕΡ)  1,70

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ