Μόνο ΟΒΕΡ στο Σοντερίσκε – Οντένσε

Καλημέρα! Αφού δεν κέρδισε η Στόουκ όυτε την Χάλ, η οποία αγωνίστηκε με την Κ20, πάει να πεί, ότι υπάρχει σοβαρά πρόβλημα. Απόψε θα κινηθούμε σε..ρηχά νερά. Το πρόγραμμα δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικό. Μην ξεχνάμε, έρχεται Σαβ/Κύριακο…

Στην Δανία, αναμετρώνται η Σοντερίσκε με την Οντένσε. Εάν παρατηρήσει κανείς την παράδοση, θα διαπιστώσει πως μόνο ΟΒΕΡ φέρνουν οι ομάδες, στα μεταξύ τους. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έπαιξαν εφτά φορές, με ισάριθμα όβερ. 5/6 γκολ/γκολ οι γηπεδούχοι, δυσκολεύεται η Οντένσε στα τρία πιο πρόσφατα, ανεξαρτήτου έδρας. Εκτός όμως, βρίσκει με μεγαλύτερη ευκολία τον δρόμο προς τα δίχτυα. Περιμένω "ανοιχτό" παιχνίδι! Το 1.80 που προσφέρεται στην ελληνική ταιρεία, είναι σούπερ!!!

Τέλος, για την Β' κατηγορία της Ισπανίας, η Χιρόνα, οφείλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα. Στην αρχή της σεζόν, ο σύλλογος είχε βλέψεις για…ψηλά. Ο κόσμος "γκρινιάζει" και ζητάει ενίσχυση! Γιατί επιλέγουμε την γηπεδούχο! Η προϊστορία παίζει καθοριστικό ρόλο. Μόνο νίκες έχουν οι Καταλανοί από το 2012 και μετά. Όσον αφορά την Μιρανδές, μακριά από το γήπεδό της δεν πείθει και δεν σκοράρει κιόλας. Κατρακύλησε ο άσος, παρόλ' αυτά, μπαίνει στις επιλογές μας (1,75). 

 

ΔΥΑΔΑ

1442. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΟΝΤΕΝΣΕ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,80

1468. ΧΙΡΟΝΑ – ΜΙΡΑΝΔΕΣ  (1)  1,75

 

Καλή επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ