Μπάρνσλεϊ και ένα ΟΒΕΡ

Καλησπέρα! Θα ξεκινήσω με την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, εκεί όπου διεξάγεται η 15η αγωνιστική. Στο “Pirelli Stadium” η Μπέρτον υποδέχεται την Μπάρνσλεϊ. Μία νίκη στα έξι τελευταία οι φιλοξενούμενοι, κέρδισαν την Μίλγουολ. Προέρχονται από ισοπαλία στο Σέφιλντ (γιουν.). Πολύ καλή εμφάνιση, επιστρέφοντας έτσι τα χαμόγελα στον σύλλογο. Στην φάση που πετυχαίνουν την Μπέρτον, είναι σε θέση να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Αμφότερες οι ομάδες, στοχεύουν στην “σωτηρία” τους. Η γηπεδούχος παραμένει σταθερά στην ζώνη του υποβιβασμού. Δυσκολεύεται υπερβολικά στο σκοράρισμα. Βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, μόλις μία φορά στα εφτά πιο πρόσφατα, που έδωσε. Προηγήθηκε της Ίπσουιτς, ωστόσο η αμυντική “αδράνεια”, έφερε την ανατροπή. Έχει αρκετή ισοπαλία η αναμέτρηση. Παρ όλ’ αυτά ρισκάρω στο διπλό λόγω απόδοσης (2,80) και λόγω μεγαλύτερης εμπιστοσύνης, που εμπνέει η Μπάρνσλεϊ.

Όσον αφορά το Τσάμπιονς Λίγκ, στον 1ο όμιλο, η Μαν Γιουν. αντιμετωπίζει την Μπενφίκα. Το ΟΒΕΡ 2,5 αποτελεί την βασική μας πρόταση. Μονόπλευρο κυρίως το ενδιαφέρον, διότι οι Πορτογάλοι χρειάζονται τη νίκη, για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες πρόκρισης. Μιλάμε, να τερματίσουν δεύτεροι. Μετρούν 4/4 ήττες σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Οι Άγγλοι βρίσκονται με το..ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα, τους περιμένει η Τσέλσι. Την παρούσα χρονική στιγμή, το..βάρος πέφτει στην Πρέμιερ. Ο Μουρίνιο φαίνεται να καταλήγει στο σύστημα 3-5-2. Τουλάχιστον, παίρνει αποτελέσματα, χωρίς να ενδιαφέρεται για το θέαμα..Η Μπενφίκα θέλει δεν θέλει, θα..ανοιχτεί. (1,60).

Τέλος, η Σάντερλαντ ποντάρεται από χθες. Μας την.. έκανε το Σάββατο! Απέχω σήμερα, η Μπόλτον είναι σε άνοδο! Στο Λίγκ Τρόφι η Έβερτον (ΡΕΖ), θα επιδιώξει μόνο τη νίκη, απέναντι στην προβληματική Μάνσφιλντ.

 

ΔΥΑΔΑ

579.  ΜΠΕΡΤΟΝ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ  (2)  2,80

558.  ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΜΠΕΝΦΙΚΑ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,60

 

ΔΥΑΔΑ

592.  ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΕΒΕΡΤΟΝ (ΡΕΖ)  (2)  3,00

578.  ΛΙΝΤΣ – ΝΤΕΡΜΠΙ  (Χ)  2,95

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ