“Μικρές” Αγγλίες

Καλησπέρα και καλό μήνα! Απόψε μπορεί να διεξάγεται η αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λίγκ, ωστόσο έχουμε κι παιχνίδια για τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.  Θα προτείνουμε μία τριάδα σε ζητούμενα ή αλλιώς σύστημα 2/3. Αρχής γενομένης με την Τσάμπιονσιπ. Έφτασε η ώρα για την Μίντλεσμπρο να επιστρέψει στις επιτυχίες. Μετρά ένα μόλις τρίποντο στα πέντε τελευταία παιχνίδια (1-3-1). Παραμένει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Συμπλήρωσε οχτώ συνεχόμενα ΑΝΤΕΡ. Απουσιάζει ο πολύτιμος μέσος Κλέιτον. Επιζητά τους τρεις βαθμούς, ώστε να μην χαθεί και άλλο..έδαφος. Η Ίπσουιτς ακόμη δεν έχει κερδίσει. Ομάδα της ισοπαλίας έως τώρα. Πέτυχε δύο τέρματα κόντρα στην Μπέρμιγχαμ, χωρίς ωστόσο να..χαμογελάσει στο τέλος. Το διπλό πληρώνει 2,00 στην ελληνική εταιρεία! Προσωπικά το έχω ποντάρει ήδη…

Από την League 1 εξετάζουμε τον άσο της Γουόλσολ (2,40). Γειτονικό ντέρμπι απέναντι στην Σριούσμπερι. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά. Στόχος η πρώτη πεντάδα, τα πλέι οφ. Ηττήθηκαν στην έδρα της Άκρινγκτον. Άξιζαν την ισοπαλία τουλάχιστον, βάση απόδοσης. Μία νίκη στα πέντε τελευταία, αποδίδουν σχεδόν το ίδιο είτε εντός είτε εκτός έδρας. Πολύ καλή παράδοση με την Σριούσμπερι (3-1-0). Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στα..χαμηλά. Σε δέκα αγωνιστικές, ένα μόνο τρίποντο. Φέρνουν τα περισσότερα ΑΝΤΕΡ (7). Τα αποτελέσματα των ομάδων μας οδηγούν σε εναλλακτική επιλογή, το 0-1 γκολ. Στην Αγγλία ο άσος κυμαίνεται γύρω στο 2,60 με 2,70!

Η τριάδα ολοκληρώνεται με ειδικό στοίχημα. Πιθανόν να σημειωθούν πάνω από τρία τέρματα στην αναμέτρηση της Νορθάμπτον με την Μπέρι (Λίγκ 2). Στις πρώτες τέσσερις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας η Μπέρι. Αντίστοιχα στις χειρότερες άμυνες η Νορθάμπτον. Σε όλα τα μεταξύ τους σημειώνονται αρκετά γκολ. Με υπηρεσιακό στον πάγκο η γηπεδούχος. Φουλ για πλέι οφ η Μπέρι. Αναμένεται “ανοιχτό” παιχνίδι, καθώς αμφότερες θέλουν τους βαθμούς, για διαφορετικό λόγο η καθεμιά. Το ΟΒΕΡ 3,5 πληρώνει αξιοπρεπέστατα! (2,70).

 

ΤΡΙΑΔΑ ΣΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ

643. ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ  (22,00

799. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ  (12,40

650. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΜΠΕΡΙ  (ΟΒΕΡ 3,52,70

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ