Κύπελλα και…”Σεντόνι”

Σήμερα και αύριο θα γνωρίζουμε τις 32 ομάδες που θα απαρτίσουν για φέτος, τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός το βράδυ αγωνίζεται στην έδρα της Κράσνονταρ. Στο πρώτο παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με το εμφατικό 4-0. Απόψε δεν θα είναι τόσο εύκολη η αποστολή τους. Μέχρι τώρα δεν παραβιάστηκε η εστία του Σα. Να είμαι ειλικρινής περιμένω να σκοράρουν αμφότερες. Σε καλή τιμή η απόδοση του G/G.

Συνεχίζουμε με Λίγκ Καπ (Αγγλία). Προσοχή στα περισσότερα παιχνίδια, συνήθως βλέπουμε διαφορετικές ενδεκάδες. Παράδειγμα, η Πλίμουθ υποδέχεται την Ρέντινγκ. Φορμαρισμένοι οι γηπεδούχοι (3-1-0). Έχουν καλή έδρα και στόχο την γρήγορη επάνοδο στην League 1. Η Ρέντινγκ θα κάνει ροτέισον. Νοιάζεται περισσότερο για το πρωτάθλημα. Το σετ θα έπρεπε να ήταν πιο ισορροημένο. Ή κόντρα ή τπτ..(). Πιθανό γκολ / γκολ η αναμέτρηση της Κρου με την Άστον Βίλα. Σύλλογοι που αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Δυνατή η Κρου στο γήπεδό της. Οι “χωριάτες” ίσως παραταχθούν με διαφορετικό σχήμα , αφού στην Πρέμιερ “ψάχνονται” ακόμη. Καλοπληρώνει το ΑΝΤΕΡ στο Μπέρτον-Μόρκαμ. Από το κακό στο…χειρότερο οι ομάδες. Η Μπέρτον δεν βρήκε ακόμη τον δρόμο προς τα..δίχτυα. Η Μόρκαμ παλεύει να σωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα (1,90).

Τέλος, στο κύπελλο Γαλλίας, η Μπούργκ Περόνας θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση, μπροστά στο κοινό της. Τα κατάφερε κόντρα στην Οσέρ. Γιατί να μην γίνει κάτι ανάλογο και σήμερα. Μετρά 4/4 ΟΒΕΡ+γκολ. Η Μπεζιέρ συμπλήρωσε 2/2 ήττες. Μόνο στο πρωτάθλημα επικεντρώνεται…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ