Κερδίζει η Τσέλτεναμ

Αγωνιστική δράση έχουμε στην Β’ κατηγορία της Αγγλίας και την Νάσιοναλ Λίγκ. Παράλληλα, διεξάγεται αυτό το Σαβ/Κύριακο, ο 3ος γύρος για το FA Cup. Τα ζευγάρια περιλαμβάνουν ομάδες και από Πρέμιερ – Τσάμπιονσιπ. Ξεκινώντας στην League 2, η Τσέλτεναμ οφείλει να κερδίσει την “προβληματική” Όλνταμ. Στόχος των γηπεδούχων η είσοδος στα πλέι οφ. Φέρνουν συχνά ισοπαλίες το τελευταίο διάστημα (4/5 ανεξαρτήτου έδρας). Μην χαθεί και άλλο πολύτιμο έδαφος. Βέβαια, χρειάζεται βελτίωση και στις εμφανίσεις. Η Όλνταμ ναι μεν διατηρεί απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο εάν δεν κερδίζει στο γήπεδό της, τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Μαζεύτηκαν πολλές απουσίες και δέχεται σχεδόν σε κάθε αγώνα, τουλάχιστον ένα τέρμα. Ο άσσος στο 2,10 αξίζει!

Πιθανόν να σκοράρουν αμφότερες Γουόκινγκ και Τσορλί (G/G , National League). 27 Γκολ στο παθητικό της, η φιλοξενούμενη ομάδα. Διαθέτει την χειρότερη άμυνα εκτός έδρας. Και η Γουόκινγκ δεν…στρίβει. Δώδεκα φορές παραβιάστηκε η εστία της στους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες της. Ασταθείς, επιρρεπής στο λάθος και δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Από το 1-1 ξεκινάμε….

Τέλος, στο FA Cup πολλά γκολ περιμένω, στην αναμέτρηση Φλίτγουντ – Πόρτσμουθ. Όποτε συναντιούνται δυο τους, συνήθως το ΟΒΕΡ επιβεβαιώνεται. Σε περίπτωση ισοπαλίας, γίνεται επαναληπτικός. Το σετ αδικεί τους “Πομπεϊ”. Πιο έμπειροι, με ποιοτικότερο ρόστερ και μεγαλύτερο..βάθος. Στην League 1 δεν τα πηγαίνουν καλά. Τουλάχιστον ας μην ισχύει το ίδιο και στο κύπελλο…Αντίθετα, η Φλίτγουντ στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Ίσως δούμε ροτέισον. Πρώτα ΟΒΕΡ 2,5  (1,70), εναλλακτική το καλοπληρωμένο διπλό (2,90)..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ