Καλύτερη η Κόνιασπορ

Καλησπέρα! Έτυχε να δω λίγο χθες την αναμέτρηση της Λας Πάλμας. Τυχερή που προηγήθηκε στο σκορ. Καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, η  Λεγκανές ήταν ανώτερη και δικαίως ισοφάρισε. Σήμερα μία δυάδα θα προτείνω! Η αρχή θα γίνει με την Τουρκία και τον άσο της Κόνιασπορ. Την παρούσα χρονική στιγμή, η Καϊσερίσπορ δεν βλέπεται! Συμπλήρωσε 4 ήττες στα 5 τελευταία, ανεξαρτήτου έδρας, στα οποία μάλιστα δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αντίθετα οι γηπεδούχοι πετυχαίνουν με σχετική άνεση γκολ. (9 στα 4 πιο πρόσφατα). Η Καϊσέρι διαθέτει την δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα (14 παθητικό). Αποτελεί στήριγμα ο άσος (1,80).

Τέλος, πιθανό G/G φαντάζει το Μπέτις – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Μπέτις παρουσιάζει προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία. Μετρά ήδη 12 τέρματα στο παθητικό της (εντος). Η Μπιλμπάο από την άλλη, σκοράρει περισσότερο στο "Σαν Μαμές". Ωστόσο απόψε, σίγουρα θα βρει κενούς διαδρόμους και εύκολα ή δύσκολα ένα γκολ είναι σε θέση να το κάνει..(1,70)

Το βράδυ, διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική στην Βραζιλία. Κάποιες ομάδες έχουν κίνητρο, άλλες όχι. Υπάρχουν λάθη στο σετ αποδόσεων. Παράδειγμα, ο αγώνας της Πόντε Πρέτα, απέναντι στην Κοριτίμπα. Οι φιλοξενούμενοι ευελπιστούν να συμμετάσχουν στο επόμενο Σουνταμερικάνα…(3,90 το διπλό…)

 

ΔΥΑΔΑ

974.  ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ  (1)  1,80

1010.  ΜΠΕΤΙΣ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ  (G/G) 1,70

 

Καλή Επιτυχία!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ