Η Ρεν το φαβορί

Η αγωνιστική στην Ligue 1 της Γαλλίας, περιλαμβάνει μία σημαντική αναμέτρηση. Στις 18:00 η Ρεν φιλοξενεί στο ” Roazhon Park” την Ρεμς. Υπάρχει πίεση στο στρατόπεδο των γηπεδούχων. Βγάζουν δύσκολο πρόγραμμα, το τελευταίο διάστημα. Μετά τον πολύτιμο βαθμό στην Μασσαλία (περασμένη κυριακή), ακολούθησε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Ρώμη (Λάτσιο). Η ήττα με 2-1, ανέβασε το σερί στους έξι επίσημους αγώνες, χωρίς νίκη. Θετικό, ότι δεν προκύπτουν προβλήματα τραυματισμών. Η ομάδα είναι πλήρης, το θέμα έχει να κάνει με τον παράγοντα κόπωση. Όσον αφορά τους παίχτες της Ρεμς, η τεράστια επιτυχία (νίκη στο Παρίσι), τους προσγείωσε  απότομα (ήττα Ντιζόν 2-1). Η ουραγός της βαθμολογίας ήταν ανώτερη και επικράτησε δίκαια. Πολύ καλά τα δυαράκια που κυκλοφορούν…(2,00).

Τ ο βράδυ (Serie A) διεξάγεται το ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα σε Ίντερ και Γιουβέντους. 6/6 Οι ποδοσφαιριστές του Αντόνιο Κόντε, στα ύψη το ηθικό. Μεσοβδόμαδα έπαιξαν στην Βαρκελώνη, όπου ηττήθηκαν με σκορ 2-1. Η Γιούβε βελτιώνεται συνεχώς στα μετόπισθεν. Κέρδισε εύκολα την Λεβερκούζεν (3-0). Περιμένω να σκοράρουν αμφότερες (G/G). Βοηθάει η προϊστορία στα μεταξύ τους. Τα πέντε πιο πρόσφατα μεταξύ τους στο Μιλάνο, ολοκληρώθηκαν με γκολ….(1,70).

Τέλος, πιθανόν να δούμε πολλά γκολ στον αγώνα της Ρανχαϊμ, κόντρα στην Σάρπσμποργκ (ΟΒΕΡ 2,5). Χαμηλά στην βαθμολογία, οι φιλοξενούμενοι “καίγονται” ιδιαίτερα για βαθμούς. Ένα μόλις τρίποντο σε 14 παιχνίδια, ενώ φέρνουν συχνά ισοπαλίες (11 σύνολο). Η Ρανχαϊμ εντός, μετρά 2 νίκες και 7 ήττες σε 11 αγώνες. Ευάλωτες πολύ αμυντικά. καλοπληρώνει το ΟΒΕΡ (1,80)…και λόγω κινήτρου…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ