Ευκαιρία ο ΠΑΟΚ

Καλημέρα! Νομίζω οι περισσότεροι μείναμε ικανοποιημένοι, όσον αφορά τα χθεσινά παιχνίδια. Αντίθετα, στο Γιουρόπα Λίγκ, πάντα χρειάζεται προσοχή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που ο περισσότερος κόσμος επιλέγει να ασχοληθεί με ειδικά στοιχήματα. ΠΑΟΚ και g/g-over οι προτάσεις μας…

Στην Τσεχία ταξίδεψε ο Δικέφαλος του Βορρά. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Λίμπερετς. Με βάση τα προβλήματα που υπήρχαν τις τελευταίες μέρες στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, ο ΠΑΟΚ έχει τύχη. Η Λίμπερετς προέρχεται από ισοπαλία στο Καζακστάν. Κάποιοι ποδοσφαιριστές αρρώστησαν (γαστρεντερική ίωση) και έμειναν εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον μία βδομάδα. Ούτε στο πρωτάθλημα συμμετείχαν το περασμένο Σ/Κ. Όπως γράφω στον τίτλο, η ομάδα του Ίβιτς, εάν δείξει χαρακτήρα και παίξει καλή μπάλα, θα φύγει με το διπλό. Όχι τίποτα άλο, να ξεχαστεί η "γκέλα" με την Ξάνθη! Ένα διπλό που ποντάρεται πολύ τις τελευταίες ώρες. Σε τιμές διπλασιασμού και πάνω αξίζει. Αλλιώς όχι…(2.05).

Μόνο ΟΒΕΡ 2,5 προκύπτει στην αναμέτρηση του "Άμστερνταμ Αrena". Άγιαξ και Σταντάρ Λιέγης βρίσκονται σε φόρμα. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν του Παναθηναϊκού την πρώτη αγωνιστική. Οι Βέλγοι έφεραν ισοπαλία με την Θέλτα. Χαμηλός ο άσος, μόλις στο 1,50. Προτιμότερο τα γκολ, λόγω της κατάστασης των ομάδων και φυσικά της απόδοσης (1,70). Στα πρωταθλήματά τους, ο ένας έριξε πεντάρα και ο άλλος 3-0 τη νεοφώτιστη Έουπεν. Συμπλήρωσε έξι συνεχόμενες επιτυχίες ο Άγιαξ και τρεις η Σταντάρ. 

Πιθανόν να σκοράρουν αμφότερες Αούστρια Βιέννης και Πλζέν. Βρισκόμαστε στον 5ο όμιλο, εκεί όπου τα πράγματα είναι αρκετά ισορροπημένα. Η γηπεδούχος, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στα μετόπισθεν. Ηττήθηκε από την Αντμίρα την περασμένη Κυριακή. Κατάφερε να δεχτεί γκολ στα 15/16 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, για όλες τις διοργανώσεις. Οι Τσέχοι ήρθαν ετοιμοπόλεμοι στην Βιέννη. Ξεκουράστηκαν οι βασικοί φορ της ομάδας και αναμένεται να βάλουν δύσκολα στους Αυστριακούς. (G/G) η πρόταση με 1,65… 

Τέλος, ρίχτε μια ματιά στο Γκένκ – Σασουόλο. Πέρα από το 2/3 γκολ, δεν υπάρχει άλλος λόγος να ασχοληθεί κανείς με αυτό τον αγώνα. Ένα σύνολο, που επιβεβαιώνουν συχνά οι Ιταλοί. Συγκεκριμένα μετρούν (6/6). Πρώτη επιλογή η ισοπαλία, αν θέλετε σημεία. Τελικό αποτέλεσμα βλέπω 1-1. Η Γκένκ βέβαια θέλει μόνο νίκη. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η ενδεκάδα της Σασουοόλο. (1,70).

 

ΔΥΑΔΑ

2233. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ  (G/G)  1,65

2220. ΑΓΙΑΞ – ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,70

 

ΔΥΑΔΑ

2228.  ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΠΑΟΚ  (2)  2,05

2237.  ΓΚΕΝΚ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ  (2/3 ΓΚΟΛ)  1,70

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ