Επιλογές από το “Νησί”

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Αφού έκανε διπλό και η Αζαξιό χθες (μετά από 34 σερί παιχνίδια εκτός έδρας), δεν υπήρχε περίπτωση να πληρωθεί κανένας μας στο στοίχημα. Απόψε είναι η μέρα για Αγγλία! Και οι τέσσερις επιλογές, προέρχονται από το "Νησί". Πάμε να δούμε αναλυτικά λοιπόν…

Στην Πρέμιερ Λίγκ, η Γουότφορντ, εάν επιδιώκει να παραμείνει στην κατηγορία, οφείλει να κερδίσει την Μίντλεσμπρο. Αγνοεί τους τρεις βαθμούς για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια (0-1-4). Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Έχει κάποιες επιστροφές ποδοσφαιριστών της, ωστόσο ο πολύτιμος Μπεχράμι, δίνεται αμφίβολος. Η Μίντλεσμπρο, τους τελευταίους δύο μήνες, επικράτησε μόνο της Σουόνσι, Εκτός έδρας φέρνει συχνά ισοπαλίες (5). Δυσκολεύεται υπερβολικά στο σκοράρισμα. Θα απουσιάσουν αρκετοί, ανάμεσά τους ο επιθετικός Φίσερ και ο βασικός γκολκίπερ Βαλντές. Λόγω απόδοσης κυρίως, αξίζει ο άσος (2,25). 

Περνάμε στην Β' κατηγορία, εκεί όπου η Άκρινγκτον έχει την ευκαιρία να αποδράσει με το διπλό από την έδρα της Τσέλτεναμ. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν την Λούτον στο κύπελλο και πέρασαν στην επόμενη φάση. Αντίθετα στο πρωτάθλημα, η ομάδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ένα μόλις τρίποντο στους δώδεκα πιο πρόσφατους αγώνες που έδωσε, ανεξαρτήτου έδρας. Βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη. Αντιμετωπίζει την Τσέλτεναμ, η οποία εντός έχει τις χειρότερες επιδόσεις, μαζί με Νιούπορτ και Νοτς Κάουντι. Μετρά έξι ήττες στα εφτά τελευταία. Κέρδισε μόνο την γεμάτη οικονικά προβλήματα Μόρκαμ. Το διπλό παίζεται και σε ζητούμενα (2,50). 

Όσον αφορά το ειδικό στοίχημα, διάλεξα ένα ΟΒΕΡ 2,5 από την Α' κατηγορία και ένα G/G από την Τσάμπιονσιπ. Φλίτγουντ – Μπρίστολ Ρόβερς και Σέφιλντ Γουέν – Χάντερσφιλντ, οι αναμετρήσεις. Οι Ρόβερς αυτή την στιγμή, έχουν τα περισσότερα οβερ στο πρωτάθλημα (18). Η Φλίτγουντ τρέχει σερί 2/2 νίκες. Στο γήπεδό της σκοράρει με απίστευτη ευκολία (ήδη 22 τέρματα)(1,70). Γειτονικό ντέρμπι του Γιόρκσιρ, το Σέφιλντ – Χάντερσφιλντ. Μόνο γκολ/γκολ φέρνουν στα μεταξύ τους. Ψηλά στην βαθμολογία αμφότερες, έχουν στόχο τα πλέι οφ. Πιθανο αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία, αλλά με 1-1 σκορ (1,85). 

Όπως καταλάβατε η σημερινή τετράδα, περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας!!!!

 

ΔΥΑΔΑ

1790.  ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ  (1)  2,25

1727.  ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ  (2)  2,50

 

ΔΥΑΔΑ

1717.  ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ  (ΟΒΕΡ)  1,70

1742.  ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ  (G/G)  1,85

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ