Επιλογές από το “Νησί”

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Απόψε η αγαπημένη μας Αγγλία βρίσκεται για ένα ακόμη Σάββατο στο προσκήνιο. Ξεκίνημα με την Β’ κατηγορία και τον άσο της Νοτς Κάουντι. Έφτασε η ώρα για τον σύλλογο από το Νότιγχαμ να κάνει σεφτέ στις νίκες. Η Κρου είναι ο καταλληλότερος αντίπαλος. Συγκαταλέγεται στις ομάδες που εκτός έδρας δεν έχουν πανηγυρίσει τρίποντο. Στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της, βρήκε δίχτυα μόνο απέναντι στην τελευταία της βαθμολογίας Μάκλσφιλντ. Αμυντικά πάντως τα πηγαίνει περίφημα. Η γηπεδούχος οφείλει να βελτιωθεί στα μετόπισθεν. Δέχτηκε 17 τέρματα σε εφτά αγωνιστικές. Είναι άτυχη σε αρκετές περιπτώσεις. Κάποια στιγμή θα γυρίσει αυτό. Αρχής γενομένης από σήμερα. Ο άσος στο 1,87 αξίζει ένα ποντάρισμα και θα μπει στο παιχνίδι μας.

Στην Τσάμπιονσιπ η Σουόνσι σωστά δίνεται ως φαβορί κόντρα στην ΚΠΡ. Οι “κύκνοι” σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες απέναντι στην Μίντλεσμπρο. Η ουσία ωστόσο (γκολ δηλαδή) λείπει. Αυτό ήταν το τρίτο σερί παιχνίδι που δεν σκοράρουν. Υπάρχουν σημαντικές επιστροφές. Πρέπει η ομάδα να συνέλθει, ανεβαίνοντας θέσεις και στην βαθμολογία. Οι Λονδρέζοι ακίνδυνοι εκτός έδρας, διαθέτουν την τρίτη χειρότερη άμυνα. Προβληματισμένος ο Στιβ Μακλάρεν, καθώς δεν υπάρχει σταθερότητα στην απόδοση των ποδοσφαιριστών του. Η ελληνική εταιρεία μας προσφέρει τον άσο στο 2,10! Ενδιαφέρον ,επομένως, στοιχηματικά και μη..

Στην Πρέμιερ η Έβερτον εύκολα ή δύσκολα μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φούλαμ. Βέβαια οι αποδόσεις δεν σχετίζονται με την πραγματικότητα. 0-2-2 Τα “ζαχαρωτά”, 0-2-1 η Φούλαμ. Εάν αγωνιστεί όπως στο πρώτο ημίχρονο με την Άρσεναλ, θα το πάρει το ματς. Διαφορετικά ο Μίτροβιτς και η παρέα του θα βάλουν δύσκολα. Παραδοσιακά ο άσος επιβεβαιώνεται (1,65). Τέλος, πιθανό ΟΒΕΡ 2,5 η αναμέτρηση  Ροτσντέιλ – Πόρτσμουθ. Σε όλα τα μεταξύ τους ανεξαρτήτου έδρας, σημειώνονται πάνω από δύο τέρματα! Γιατί να μην επαληθευτεί ακόμη μία φορά (1,75).

 

ΔΥΑΔΑ

1542.  ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΚΡΟΥ  (1)  1,87

1511.  ΕΒΕΡΤΟΝ – ΦΟΥΛΑΜ  (1)  1,65

 

ΔΥΑΔΑ

1550.  ΣΟΥΟΝΣΙ – ΚΠΡ  (1)  2,10

1547.  ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,75

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ