Επιλογές από το “Νησί”

Καλημέρα! Ξεκίνημα σήμερα από την Β’ κατηγορία της Αγγλίας. Η Στιβενεϊτζ σωστά δίνεται φαβορί κόντρα στην Γκρίμσμπι. Οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Μάλιστα δεν βρήκαν καν τον δρόμο προς τα..δίχτυα. Θα κινδυνεύσει, εφόσον συνεχιστεί αυτός ο…κατήφορος. Η γηπεδούχος, προέρχεται από ισοπαλία με την Νοτς Κάουντι. Σε ένα παιχνίδι όπου σημειώθηκαν έξι τέρματα. Φαίνεται να βρίσκει λύσεις στην επίθεση. Απέκτησαν ψυχολογία οι ποδοσφαιριστές το τελευταίο δεκαήμερο. Καλύτερη εικόνα εντός έδρας. Ο άσος στο 1,70!

Η Μπρόμλεϊ (Νάσιοναλ Λίγκ), δεν πείθει εκτός. Μετρά πέντε αρνητικά αποτελέσματα. Επίσης δέχτηκε γκολ σε όλους τους αγώνες της. Η Σόλιχαλ κέρδισε μεν την Ντόβερ, αλλά αγωνιστικά προβλημάτισε. Έχει βρει τα πατήματά της. Ελπίζω να συνεχιστεί η καλή πορεία και να ήταν μια κακή παρένθεση, ό,τι προηγήθηκε. Ο άσος κοντά στο 2,00 αποκτά αξία. Η ελληνική εταιρεία μας προσφέρει 1,95!

Στην Τσάμπιονσιπ, η Μίντλεσμπρο εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει της Σουόνσι. Η ομάδα του “Ρίβερσαιτ” επέστρεψε στις νίκες. Ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας. Τρέχει σερί έξι ΑΝΤΕΡ 2,5. Οι “κύκνοι” θα παραταχθούν με αρκετές ελλείψεις. Ενώ κάνουν φάσεις, δεν σκοράρουν. Ένα τρίποντο στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. ΑΣΟΣ 1,65 και μετά ΟΒΕΡ…

Τέλος, ένα ειδικό στοίχημα. Στην Α’ κατηγορία πιθανόν να σκοράρουν αμφότερες Πόρτσμουθ και Γουίκομ. Όσες φορές βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες, επιβεβαιώθηκε το G/G. 5/6 Η Γουίκομ και 4/6 οι “πομπέις”. Μετά η απόδοση, δηλαδή 1,80 για Αγγλία είναι πολύ δυνατό….

 

ΔΥΑΔΑ

1754.  ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ  (1)  1,70

1734.  ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΣΟΥΟΝΣΙ  (1/ΟΒΕΡ)  1,65 / 2,00

 

ΔΥΑΔΑ

1751.  ΣΟΛΙΧΑΛ ΜΟYΡΣ – ΜΠΡΟΜΛΕΪ  (1)  1,95

1743.  ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΓΟΥΙΚΟΜ  (G/G)  1,80

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ