Επιλογές από το “Νησί”

Καλημέρα και καλό μήνα! Το να γίνεται Όβερ η Εσπανιόλ στο τελευταίο τέταρτο και η Λαβάλ να υπερέχει, αλλά να μένει στην ισοπαλία, νομίζω τα λέει όλα. Βέβαια στο διαδίκτυο έπαιρνε ποντάρισμα το (Χ), ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιούσε κανέναν. Στην Αγγλία μας τώρα ξεκίνημα από την Πρέμιερ Λιγκ. Η Λέστερ βρήκε τον δρόμο της και πλέον δύσκολα θα κινδυνέψει. Μαθηματικά πάντως θέλει ακόμη νίκες, καθώς απέχει μόλις έξι βαθμούς από την Χάλ. Συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες, μαζί και η πρόκριση επί της Σεβίλλης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κέρδισε Γουέστ Χαμ Χαλ και Λίβερπουλ, σημειώνοντας από τρία τέρματα. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και απέναντι στην αδιάφορη Στόουκ, δικαίως δίνεται φαβορί (1,85). Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεμείνει από στόχους. Ένα τρίποντο στα τέσσερα τελευταία και αυτό κόντρα στην Μίντλεσμπρο. Το σημείο της ημέρας, επομένως, είναι η Λέστερ!

Όσον αφορά την League 1, από που προκύπτει αυτό το 1,77 της Μίλγουολ! Δεν γνωρίζω αν τελικά "κλειδώσει" θέσει στην εξάδα, πάντως η Σκάνθορπ βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα (4η). Τρία διπλά μετρά η ομάδα του Alexander στο Λονδίνο. Γιατί να μην γίνει άλλο ένα! 0-2-2 Η Μίλγουολ τον τελευταίο μήνα. Ανεβασμένη η Σκάνθορπ, επικράτησε της Μπράντφορντ, με 3-2. Σκοράρει και χέχεται γκολ σχετικά εύκολα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το 6/6 γκολ-γκολ. Ρισκάρουμε στο διπλό που πληρώνει "θεσπέσια" (4,00). Είπαμε στην Αγγλία προσπαθούμε να βρούμε τέτοιου είδους εκπλήξεις. 

Δύο Οβεράκια για το τέλος. Γουόκινγκ – Σατόν από τη Νάσιοναλ Λιγκ και Τσέλτεναμ – Μόρκαμ από την League 2. Στην πρώτη αναμέτρηση. η Γουκίνγκ έχει 5/6 ΟΒΕΡ 2,5, ομάδα του όσα βάλουμε και όσα φάμε. Η Σατόν ισχυρή εντός, ενώ μακριά από το "The Borough Sports Ground" χωλαίνει πίσω. Στο δεύτερο παιχνίδι κοντράρωνται οι δύο χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος. Το 1,80 που μας προσφέρει η ελληνική εταιρεία είναι "λουκούμι". Πρώτη επιλογή αποτελεί το αμφίσκορο, ωστόσο επειδή προβλέπω νίκη της Τσέλτεναμ, κρατάω το ΟΒΕΡ. 

 

ΔΥΑΔΑ

2005.  ΛΕΣΤΕΡ – ΣΤΟΟΥΚ  (1)  1,85

2070.  ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ  (2)  4,00

 

ΔΥΑΔΑ

2020.  ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΣΑΤΟΝ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,78

2002.  ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΜΟΡΚΑΜ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,80

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ