Επιλογές από το “Νησί”

Καλημέρα! Όπως έχουμε πει ξανά, στα περισσότερα πρωταθλήματα πλέον, κοιτάμε ομάδες που έχουν ενδιαφέρον βαθμολογικό. Στην αγαπημένη μας Αγγλία, ξεκινώντας από την Τσάμπιονσιπ, σωστά δίνεται φαβορί η Πρέστον. Μας έχει πληρώσει αρκετές φορές φέτος. Αντίπαλος η Μίλγουολ, η οποία δεν πείθει με τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα. Συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη (0-2-2). Καλύτερη κόντρα στην Φούλαμ, ίσως να άξιζε κάτι παραπάνω, χάνοντας και πέναλτι. Στο “Ντίπντεϊλ” παραμένει χωρίς νίκη για 16η χρονιά. Η γηπεδούχος βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ. Επίσης διεκδικεί άνοδο, καθώς η διαφορά με την προνομιούχο 2η θέση, είναι μόλις τρεις βαθμοί. Σκοράρει με ευκολία, μετρά 4/5 νίκες τελευταία. Ο ΑΣΣΟΣ στο 2,05! (Κωδικός 498)

Θεωρώ λανθασμένο το σετ στην αναμέτρηση της Σέφιλντ Γουέν. απέναντι στην Ρέντινγκ (Χ2Δ). Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η ομάδα του Σέφιλντ. Η νέα βαθμολογικά απώλεια (ήττα Λούτον), έφερε νέα αναστάτωση στον σύλλογο. Στον τελευταίο αγώνα, ο κόσμος αποδοκίμασε. Τρέχει αρνητικό σερί (0-2-3). Η Ρέντινγκ, όχι ότι αποδίδει καλύτερα, ωστόσο υπάρχει μια σταθερότητα. Φέρνει συχνά ισοπαλίες και γκολ/γκολ. Αυτό το 3,75 για τους πιο..τολμηρούς! (Κωδικός 499)

Στην Α’ κατηγορία, η Μπρίστολ Ρόβερς έχει την ευκαιρία να πετύχει μετά από καιρό, μία νίκη ψυχολογίας. Με τον Γκάρνερ στον πάγκο της, παρουσιάζεται βελτιωμένη, αλλά δεν παίρνει αποτελέσματα. Άδικη η ισοπαλία στην έδρα της Τρανμίρ. Υπάρχει αισιοδοξία για καλύτερη συνέχεια. Ας γίνει η αρχή από απόψε. Η αδιάφορη βαθμολογικά Μπλάκπουλ, υπέστη νέα ήττα, στις καθυστερήσεις αυτή την φορά (Τζίλιγχαμ 2-3). Ήρθε η απόλυση του Γκρέισον. Έχει να πανηγυρίσει 22 χρόνια στην έδρα της Μπρίστολ. ΝΑΙ στο 2,87 του άσσου!(Κωδικός 505)

Η Κόβεντρι, εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Σάουθεντ. Σε φόρμα οι φιλοξενούμενοι, στοχεύουν στην άνοδο. Ο Σολ Κάμπελ τα βρήκε…σκούρα στην Σάουθεντ. Πολλά τα προβλήματα, δεν έχει λύσεις. Ποντάρει πολλά σε παίχτες της U23. Προέρχεται από βαριά ήττα (4-0 Πιτέρμπορο). Βάση αποδόσεων, προτιμώ το ΟΒΕΡ 2,5 (1,75). (Κωδικός 510)

Τέλος, δύο επιλογές από την League 2. Ο άσσος της Μάνσφιλντ, κόντρα στην Νιούπορτ (2,25). Εξαιρετική προϊστορία οι γηπεδούχοι, πολλές οι απουσίες στο στρατόπεδο των φιλοξενουμένων. Μετά από 17 συνεχόμενες αγωνιστικές (2-6-9), ήρθε η ώρα η Μάνσφιλντ να..χαρεί (Κωδικός 518). Στο Σουίντον – Σκάνθορπ, ισχύει ότι ακριβώς είπαμε παραπάνω, για την Κόβεντρι. Θα προτιμήσω λόγω απόδοσης το ΟΒΕΡ 2,5 (1,70) (Κωδικός 522)

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ