Επιλογές από το “Νησί”

Καλημέρα! Ας ξεκινήσουμε απόψε από την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Η Στόουκ φιλοξενεί την Ρέντινγκ “Μπριτάνια”. Οι γηπεδούχοι αναζητούν βαθμούς, ώστε να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις. Άλλωστε διαθέτουν ποιοτικό ρόστερ και δεν αξίζει να βρίσκονται εκεί που είναι. Απαραίτητη ήταν η νίκη κόντρα στην Λούτον. Δύο συνεχόμενες πλέον εντός έδρας.  Συμπλήρωσαν επίσης τρία σερί ΟΒΕΡ. Η Ρέντινγκ, ένα τρίποντο στα πέντε τελευταία. Κόντρα στην Γουίγκαν που…παραπαίει. Προέρχεται από 3/3 γκολ-γκολ! Στοχεύει στην παραμονή. Στις 2,00 μονάδες, ο άσσος αποτελεί το σημείο της ημέρας…

Συνεχίζουμε με League 1. Η Φλίτγουντ σωστά δίνεται φαβορί κόντρα στην Τζίλιγχαμ. Εφτά νίκες στους εννέα πιο πρόσφατους αγώνες της στο “Highbury stadium”. Βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ. Φέρνει πολύ συχνά ΟΒΕΡ (5/6). Η Τζίλιγχαμ δεν σκοράρει εύκολα. Επιπλέον εκτός δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Οριακά αποδεκτός ο άσσος (1,77).

Όσον αφορά την Β’ κατηγορία, η Καρλαϊλ είναι ανώτερη σαν ομάδα από την Γκρίμσμπι. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη για 11ο σερί παιχνίδι (0-3-8). Στα πέντε τελευταία δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η Καρλαϊλ απέχει πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Χρειάζεται τρίποντα. Έχει ψυχολογία μετά το 1-0 επί της Φόρεστ Γκρίν για το Κύπελλο. Μου κάνει εντύπωση πάντως που στην Αγγλία μέχρι χθες το βράδυ τουλάχιστον, τα πονταρίσματα ήταν διαφορετικά. Παρ’ όλ’ αυτά θα μείνω στην επιλογή μου (2,15).

Τέλος, πιθανό ΟΒΕΡ 2,5 η αναμέτρηση της Κρου με την Μάνσφιλντ. Δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίθεση η Κρου με συντελεστή τερμάτων (18-1). Πολύ καλύτερη εκτός η Μάνσφιλντ (3-4-3). 2/3 ΟΒΕΡ 3,5 οι γηπεδούχοι, 4/6 οβερ η φιλοξενούμενη….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ