Επανεκκίνηση για Ρέξαμ

Καλημέρα, καλή βδομάδα! Από την Πέμπτη επιστρέφουν οι Εθνικές ομάδες στην ενεργό δράση. Έχουμε διακοπή στα σπουδαιότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σήμερα, διεξάγεται εμβόλιμη αγωνιστική (9η) στη Νάσιοναλ Λίγκ της Αγγλίας, καθώς και αγώνες για το Λίγκ Τρόφι. Η Ρέξαμ συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές, σημειώνοντας μία νίκη, δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Η εντός έδρας ήττα από την Στόκπορτ, έφερε μία…αναστάτωση στον σύλλογο. Ο Hughes ζήτησε καθαρό μυαλό και συγκέντρωση στα επόμενα παιχνίδια. Βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία και απαιτείται άμεσα επανεκίννηση. Αντίπαλος η Μέιντενχεντ, η οποία είναι φορμαρισμένη (4-0-1). Μάλιστα εκτός έδρας, μετρά τέσσερα σερί διπλά. Αρκετά ψηλά στην βαθμολογία, με άλλες βλέψεις είχε ξεκινήσει. Βέβαια, δεν αποτελεί κανένα..μεγαθήριο. Η Ρέξαμ οφείλει να ανταποκριθεί στο έργο της. Ο ΑΣΟΣ στο 1,75 αποτελεί το σημείο της ημέρας!

Περιμένω πολλά γκολ στην αναμέτρηση της Χαρογκεϊτ. Αντιμετωπίζει την Σόρλεϊ. Αμφότερες δεν πείθουν το τελευταίο διάστημα, ειδικα οι φιλοξενούμενοι. Ουραγός η Σόρλεϊ, διαθέτει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Επίσης προέρχεται από 3/3 ΟΒΕΡ 3,5 (εκτός). Η προϊστορία ευνοεί για να επιβεβαιωθεί το ΟΒΕΡ 2,5. Τα τελευταία πέντε μεταξύ τους στο Χαρογκεϊτ, ολοκληρώθηκαν με πολλά τέρματα (1,65).

Όσον αφορά το Λίγκ Τρόφι, πολλές ομάδες συνηθίζουν να χρησιμοποιούν αναπληρωματικούς. Πάντως επιγραμματικά, η Κόλτσεστερ (3,15), αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Πάλας, τώρα έρχεται αντιμέτωπη με την Τζίλιγχαμ. Δουλεύει καλά στο κομμάτι των ακαδημιών και..παράγει ποδοσφαιριστές. Η Τζίλιγχαμ στρέφεται στην League 1 κυρίως. Τέλος, η ΜΚ Ντόνς υπερέχει σε ποιότητα από την Στιβενεϊτζ. Πολλά τα προβλήματα στην ομάδα του Maamria. Προτεραιότητα το πρωτάθλημα, αναμένεται εκτεταμένο ροτεϊσον. Το διπλό κοντά στις δύο μονάδες…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ