Ειδικά στοιχήματα

Καλημέρα! Για το ελληνικό πρωτάθλημα αγωνίζονται στις 17.15 Ξάνθη και Παναιτωλικός. Οι Ακρίτες έχουν καλή παράδοση με πέντε συνεχόμενες νίκες. Οι τέσσερις συνδυάστηκαν με πολλά γκολ. Ο Παναιτωλικός μετρά 3/4 ΟΒΕΡ 2,5, ενώ η Ξάνθη 4/6 G/G. Μιλάμε για ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Επίσης θα υπάρχουν σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν. Λισγάρας από την μία και Τσοκάνης / Ροντρίγκες από την άλλη. Το αμφίσκορο αποτελεί επιλογή και πληρώνει καλά (2,00). Χρωστάνε μία καλή εμφάνιση μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που έφεραν την προηγούμενη αγωνιστική.

Στην Serie A‘ η Κροτόνε αντιμετωπίζει την Σαμπντόρια. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί ήττες (εξάποντα). Δεν πείθουν στην άμυνα και γενικότερα υπάρχει μία χαλαρότητα τον τελευταίο καιρό. Υπάρχει άγχος, ωστόσο ο Τζένγκα ανύψωσε το ηθικό των ποδοσφαιριστών του. Η Σαμπντόρια κυνηγάει μία θέση στο Γιουρόπα και λογικά θα την πάρει. Κίνητρο έχουν οι δύο σύλλογοι, οπότε κρατάμε και εδώ το G/G (1,60).

Εναλλακτική πρόταση το ΟΒΕΡ στην αναμέτρηση της Οστάνδης, κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης. Τελευταία αγωνιστική εκεί για την κανονική περίοδο. Η προϊστορία δείχνει μόνο ΟΒΕΡ 2,5 στα μεταξύ τους ανεξαρτήτου έδρας..

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

1824.  ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  (G/G)  2,00

1810.  ΚΡΟΤΟΝΕ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ  (G/G)  1,60

1795.  ΟΣΤΑΝΔΗ – ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ  (ΟΒΕΡ)  1,60

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ