Ειδικά στοιχήματα

Καλημέρα αδέρφια! Αυτός ο μήνας ενδέχεται να μας ταλαιπωρήσει λίγο! Ωστόσο θα δίνουμε προτάσεις, όσο το δυνατόν πιο συχνά. Απόψε το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία δυάδα και συγκεκριμένα δύο ειδικά στοιχήματα. Επίσης, καλό είναι να μην..ανοιγόμαστε αυτές τις ημέρες..

Στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, διεξάγεται το ντέρμπι του Σέφιλντ. Οι αποδόσεις δεν είναι ρεαλιστικές, μόλις 1,75 ο άσος. Η Γουέν. απέκτησε καινούργιο προπονητή, τώρα στις γιορτές. Συμπλήρωσε μία νίκη σε έντεκα αγωνιστικές. Χρειάζεται επειγόντως νέο ξεκίνημα. Συνήθως η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, φέρνει διαφορετικό…αέρα. Παραδοσιακά το G/G επαληθεύεται, ανεξαρτήτου έδρας. Οι γηπεδούχοι εντός, είναι “ισχυροί” φέτος (8 επιτυχίες). Στα τελευταία τρία παιχνίδια τους, παρουσίασαν αστάθεια στα μετόπισθεν. ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ λοιπόν σε απόδοση 1,75 (ελληνική εταιρεία).

Περνάμε στην Β’ κατηγορία της Γαλλίας. Περιμένω γκολ στην αναμέτρηση της Νίμ, κόντρα στην Λάνς. 6/6 ΟΒΕΡ 2,5 η Νίμ, διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (40 τέρματα στο ενεργητικό της).Η Λάνς μπορεί να μην..βλέπεται εκτός έδρας, όμως βοηθάει συχνά στο σκοράρισμα. Αν αναλογιστούμε την προϊστορία, το ΟΒΕΡ έχει την τιμητική του (1,65).

 

ΔΥΑΔΑ

699.  ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.  (G/G)  1,75

674.  ΝΙΜ – ΛΑΝΣ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,65

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ