“Δώρα” για όλους…

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Για εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους, η λέξη Χριστούγεννα ισοδυναμεί και με την περίφημη “BOXING DAY” στην Αγγλία! Σε όλες τις κατηγορίες διεξάγονται ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε κάποιες από αυτές…

Στην Πρέμιερ Λίγκ, η Έβερτον κάνει νέο ξεκίνημα με την πρόσληψη του Κάρλο Αντσελότι. Κακή εμφάνιση κόντρα στην Άρσεναλ, δίκαιη η ισοπαλία. Επί τρεις αγωνιστικές είναι αήττητη (1-2-0). Υπάρχουν μακροχρόνιες απουσίες και αυτός της στοιχίζει. Πάντως ο συγκεκριμένος προπονητής, αποτελεί “κόσμημα” για τον σύλλογο. Όπως και να το πάρει κανείς, η ομάδα θα έχει άλλον…αέρα από εδώ και πέρα. Η Μπέρνλι τυχερή πέναντι στην Μπόρνμουθ. 2/2 Επιτυχίες, απέχει εννέα βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Νιώθει πιο άνετη. Ο άσος στο 1,60 ποντάρεται ήδη! Εναλλακτική τα πολλά γκολ (ΟΒΕΡ), βάση στατιστικών, στον συντελεστή τερμάτων κυρίως.

Συνέχεια με την Τσάμπιονσιπ. Λανθασμένο το σετ αποδόσεων, στο παιχνίδι της Μπρέντφορντ. Η Σουόνσι ισοβαθμεί στην 6η θέση (πλέι οφ) και αυτό το 1,55 δεν..κολλάει. Πέρυσι μάλιστα, οι “κύκνοι” είχαν επικρατήσει με σκορ 2-3. Φορμαρισμένοι είναι και οι δύο τον τελευταίο καιρό. Προσοχή επομένως…Καλοπληρώνει το G/G στο Μίντλεσμπρο – Χάντερσφιλντ (1,80). Ο ένας όσα γκολ έχει δεχτεί στην έδρα του, άλλα τόσα έχει βάλει. Ο άλλος διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες εκτός, με συντελεστή (14-20). Μια ωραιότατη ισοπαλία, της τάξεως του 1-1.

Στην League 1 η Πιτέρμπορο δικαίως δίνεται φαβορί κόντρα στην Ντόνκαστερ. Ανέβηκε στην 2η θέση, που οδηγεί σε απευθείας άνοδο. Από κοντά η Ίπσουιτς, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Πήρε πολύτιμο βαθμό με την Μπρίστολ Ρόβερς (εκτός), παρουσιάζοντας όμως αδυναμίες στα μετόπισθεν. Επιθετικά συνεχίζει ακάθεκτα να βρίσκει λύσεις. Η Ντόνκαστερ δεν πείθει μακριά από το γήπεδό της (1-3-3). Επίσης, συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές, χωρίς τρίποντο. Στόχος, η σωτηρία όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Νέος προπονητής στην Μπρίστολ Ρ. Άπαντες θα επιδιώξουν την επιστροφή στις νίκες. Η Γουίμπλεντον μέχρι στιγμής, μετρά τις πετισσότερες ήττες εκτός έδρας (9). Δύσκολα θα μπορέσει να αντισταθεί στο “Memorial Stadium”. Κρατάω το ΟΒΕΡ 2,5 στον συγκεκριμένο αγώνα (1,75).

Τέλος στην 2η κατηγορία, έχω ένα σημείο. Πρόκειται για το διπλό της Φόρεστ Γκριν. Η Στίβενεϊτζ με μία νίκη στα εφτά τελευταία. Και αυτή εντός με την Μόρκαμ (προτελευταία). Συνολικά φέρνει δύο τρίποντα στις πρώτες 21 αγωνιστικές. Η Φόρεστ έφερε ισοπαλία στην έδρα της Σουίντον. Σημαντικό αποτέλεσμα για την δύσκολη συνέχεια. Σταθερά σε θέση πλέι οφ. Χρειάζεται το εύκολο, ώστε να μην χάσει πολύτιμο έδαφος. Το διπλό στο 2,30 είναι ελκυστικό…

 

Καλά Κέρδη!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ