ΓΚΟΛ στο Βουκουρέστι

Πέμπτη σήμερα 05 Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro. Η Εθνική μας αντιμετωπίζει στις 21:45 την Φιλανδία. Ντεμπούτο για τον Φαν Σίπ στον πάγκο. Αρκετά πιθανό να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Στο δημοτικό στάδιο του Βουκουρεστίου, η Ρουμανία υποδέχεται την Ισπανία. Διανύουμε την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, με τους Ρουμάνους να μετρούν μόλις μία ήττα (πρεμιέρα Σουηδία). Ωστόσο δεν πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις. Όλες οι αναμετρήσεις μέχρι στιγμής, ολοκληρώθηκαν με ΟΒΕΡ. Παραμένουν ζωντανοί στο..κυνήγι της πρόκρισης. Το απόλυτο στις επιτυχίες η Ισπανία, βρίσκεται στην κορυφή του 6ου ομίλου. Εφόσον κερδίσει και απόψε το βράδυ, φαίνεται να ξεμπερδεύει. Βαρύ το κλίμα, μετά το θάνατο της 9χρονης κόρης του Ενρίκε. Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, λίγο πριν την σέντρα.  Αρκετά ελκυστική βρίσκω την απόδοση στο g/g. Κοντά στις δύο μονάδες, αποτελεί μία αξιόλογη πρόταση..

Επόμενο παιχνίδι το Ιρλανδία – Ελβετία. Αήττητοι οι Ιρλανδοί, στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά έχουν παίξει ήδη δύο φορές με το …αδύναμο Γιβραλτάρ. Ο ΜακΚάρθι γνωρίζει τις δυσκολίες-παγίδες που κρύβει ο αγώνας. Έχει σημαντικά προβλήματα, κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι. Χωρίς το..εργαλείο τους (Σακίρι) ταξιδεύουν οι Ελβετοί στην Ιρλανδία. Θέλησε να κάτσει να κάνει extra προπονήσεις, ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κλοπ. Κόντρα στην Δανία, ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0, τελικά δέχτηκαν τρία τέρματα σε ένα 10λεπτο. Μονόδρομος η νίκη, σε ικανοποιητικές τιμές το διπλό (2,25).

Τέλος, λίγα γκολ (ΑΝΤΕΡ 2,5) αναμένονται στο Ισραήλ – Σκόπια. Αμφότερες το τελευταίο διάστημα δεν πείθουν. Στο ξεκίνημα ήταν διαφορετικά τα γεγονότα. Τώρα υπάρχει μία πίεση και για τους δύο. Κακώς ο φαβοριτισμός στο στρατόπεδο των γηπεδούχων. Στις λεπτομέρεις θα κριθούν τα πάντα…..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ