ΑΣΟΣ η Ιντερνασιονάλ

Χθες κύλησε πολύ καλά η μέρα! Ξεκίνησε δυνατά με τα παιχνίδια των 17:00, και συνεχίστηκε με την μεγάλη νίκη της Τσέλσι! Απόψε, θα ξεκινήσω ανάποδα. Στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική και μελετώντας προσεχτικά, κατέληξα στον άσο της Ιντερνασιονάλ. Στένεψαν τα περιθώρια, όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Ομάδα του ΑΝΤΕΡ, καθώς μετρά τα περισσότερα (25). Προέρχεται από άδικη ήττα στην Κορίνθιανς. Ακούστηκαν πολλά παράπονα για την διαιτησία, όλη την βδομάδα. Η Κρουζεϊρο, ουσιαστικά, είναι αδιάφορη. Δύσκολα θα προλάβει το επόμενο Λιμπερταδόρες. Δυνατή επιλογή ο άσος!!! (1,70).

Στην Γερμανία, η Χέρτα είναι αήττητη εντός έδρας (5-0-0). Τρίτη καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα, όταν αγωνίζεται στο Βερολίνο. Απέναντι στην Άουγκσμπουργκ σπατάλησε σωρεία ευκαιριών. Σταθερά βρίσκεται στις πρώτες έξι θέσεις της βαθμολογίας. Η Μαϊντζ είχε δύσκολη αποστολή την περασμένη Πέμπτη. Αντιμετώπισε την Σεντ -Ετιέν (Γαλλία), για το Γιουρόπα Λίγκ. Πιθανόν, να βγει κούραση. Εκτός, προβληματίζει ανασταλτικά. Με λίγα λόγια, χάνει αρκετά από την δυναμική της. Αξίζει ο άσος στο 1,90!! Αν και αποφεύγω τέτοιου είδους αποδόσεις…

Ρισκάρω στην συνέχεια, καθώς βλέπω να σημειώνονται λίγα γκολ, στο παιχνίδι της Άρσεναλ. Υποδέχεται στο "Emirates" την Μπόρνμουθ. Έχει προηγηθεί δύσκολο παιχνίδι με την Παρί. Πιστεύω θα δούμε.. χαμηλό ρυθμό. Τα "κεράσια" θα κλειστούν πίσω, παίζοντας με αντεπιθέσεις κυρίως. (4/6) ΑΝΤΕΡ οι Λονδρέζοι, (7 σε 12 αγώνες) οι φιλοξενούμενοι!!! Προκαλεί το 2,30…Τέλος, (2/3 γκολ) τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Τα τελευταία πέντε χρόνια, επαληθεύεται συνέχεια η συγκεκριμένη επιλογή. Βέβαια, με αυτά που διαβάζουμε στο ρεπορτάζ των πρασίνων και τις αλλαγές του Στραματσόνι, όλα ειναι "ανοιχτά". Σαν απόδοση άντως, είναι ελκυστική (1,93).

 

ΔΥΑΔΑ

983.  ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ  (1)  1,70

969.  ΧΕΡΤΑ – ΜΑΪΝΤΖ  (1)  1,90

 

ΔΥΑΔΑ

941. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ  (ΑΝΤΕΡ)  2,30

976.  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  (2/3 ΓΚΟΛ)  1,93

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ