Ανώτερη η Μπλάκμπερν

Καλημέρα! Οι επιλογές μας σήμερα ναι μεν επικεντρώνονται στα πρωταθλήματα της Αγγλίας, ωστόσο υπάρχει και ένα παιχνίδι από την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας. Συγκεκριμένα, η Άουγκσμπουργκ (1Χ) υποδέχεται την Αϊντραχτ. Η ομάδα της Βαυαρίας παρουσίασε καλή εμφάνιση κόντρα στην Βέρντερ, παρά την ήττα. Έπαιζε επίσης με αριθμητικό μειονέκτημα. Έχει δύσκολο πρόγραμμα τώρα στην αρχή. Πάντως δείχνει θετικά στοιχεία. Η Αϊντραχτ ξεκινάει το ευρωπαϊκό της ταξίδι την ερχόμενη Πέμπτη. Έρχεται η Άρσεναλ στο “Κομέρτσμπανκ Αρένα¨. Κέρδισε δύσκολα την Φορτούνα, ο Ντόστ ακόμη “ψάχνει” τα πατήματά του. Δεν έχει προϊστορία με την Άουγκσμπουργκ, καθώς σε 14 αγώνες, μετρά μόλις 3 νίκες. Η διπλή ευκαιρία είναι γύρω στο 1,70…για όποιον δεν θέλει να ρισκάρει πολύ.

Στο “Νησί” και στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μαν Γιουν. δίνεται σε καλή απόδοση, απέναντι στην Λέστερ. Τρίτο σερί παιχνίδι, δίχως νίκη για το σύνολο του Σόλσκιερ. Αν και η Σαουθάμπτον αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές για μεγάλο διάστημα, πήρε τον βαθμό. Έμεινε πίσω στην βαθμολογία, ο Πογκμπά επιστρέφει στην ενδεκάδα. Ευνοεί η παράδοση τα τελευταία χρόνια (4-1-0). Η Λέστερ πέτυχε 2η συνεχόμενη νίκη, με πρωταγωνιστή τον Βάρντι. Βέβαια αντίπαλοι ήταν η Μπόρνμουθ και η Σέφιλντ Γιουν. Πληρώνει 1,65 ο ΑΣΣΟΣ στην ελληνική εταιρεία…

Από την Τσάμπιονσιπ εξετάζουμε πιθανή επικράτηση της Μπλάκμπερν. Αποτελεί το σημείο της ημέρας. Άτυχη με την Γουέστ Μπρομ, δίκαια τα παράπονα για την διαιτησία. Οφείλει να πάρει το τρίποντο, καθώς έμεινε πίσω. Η Μίλγουολ δεν πείθει, σημειώνοντας μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Επιπλέον εκτός, παραμένει στο μηδέν (0-2-1). Στις 2,00 μονάδες (ΟΠΑΠ) ο ΆΣΣΟΣ….Σε έναν ακόμη αγώνα, όποτε η Πρέστον συναντά την Μπρέντφορντ, επιβεβαιώνεται το ΟΒΕΡ 3,5. Εμείς θα αρεστούμε στο ΟΒΕΡ 2,5….(1,80)

Όσον αφορά την League 1, η Όξφορντ πρέπει πάση θυσία να κερδίσει την Τρανμίρ. Το θέμα είναι μπορεί!?! Ένας αντίπαλος στα κυβικά της. Εάν προσέξει τα αμυντικά της καθήκοντα, πιστεύω θα πανηγυρίσει στο τέλος. Δέχτηκε 14 γκολ στα πέντε τελευταία (0-1-4). Η Τρανμίρ δυσκολεύεται εκτός. Διαθέτει την χειρότερη επίθεση (εκτός ,1-5). Ρισκάρω στο 1,75, αλλά εύκολα ή δύσκολα θα πάρει αυτό που θέλει η ομάδα της Οξφόρδης….Η Πιτέρμπορο σκοράρει κατά ριπάς (11 τέρματα στα 4 τελευταία). Η Ρότσντεϊλ πατάει καλύτερα μακριά από την έδρα της (2-1-0). Βοηθάει η παράδοση στα μεταξύ τους, επομένως το ΟΒΕΡ έχει τον πρώτο λόγο).

Τέλος στη Νάσιοναλ Λιγκ, η Ρέξαμ περιμένω να κερδίσει επιτέλους. Στην Αγγλία ο άσσος κυμαίνεται από χθες, όσο στις ελληνικές εταιρείες. Η Σάτον δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, όμως εκτός παρουσιάζεται καλύτερα. Το ΟΒΕΡ 2,5 της αγωνιστικής, είναι η αναμέτρηση Ντόβερ – Τσόρλι. Άμυνες για…κλάματα, ποιοτικότερη η Ντόβερ, αναμένω γκολ – θέαμα (1,70)…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ