Αγγλία στο…προσκήνιο

Σάββατο σήμερα 21 του Δεκέμβρη και πάμε να αναλύσουμε τι περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα στην Αγγλία. Ξεκινώντας από την Πρέμιερ Λιγκ, η Γούλβς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Νόργουιτς. Δεν άξιζε την ήττα από την Τότεναμ, έστω και στις καθυστερήσεις. Έσπασε ένα σερί. Πάντως έχει βελτιωθεί αρκετά στο επιθετικό κομμάτι. Επιπλέον αποδίδει καλύτερα μακριά από το “Μολινό”. Τα “καναρίνια” άντεξαν στην έδρα της Λέστερ, παίρνοντας στο τέλος τον βαθμό. Τα κενά στα μετόπισθεν, συνεχίζουν να προβληματίζουν το σύνολο του Φάρκ. Κρατάμε το διπλό στο 1,85! Εναλλακτική τα πολλά γκολ…..

Στην Τσάμπιονσιπ, η Μίλγουολ είναι φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα, μετρά τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο στρατόπεδο της Μπάρνσλεϊ, μετά το εμφατικό 5-3 κόντρα στην ΚΠΡ. Βρίσκει λύσεις επιθετικά, το θέμα παραμένει στην αμυντική λειτουργία. Προτιμώ το ΟΒΕΡ 2,5 από την απλή νίκη των γηπεδούχων. Η Μπάρνσλεϊ φέρνει 4/6 ΟΒΕΡ 3,5. Η παράδοση στο Λονδίνο, λέει μόνο ΟΒΕΡ στα μεταξύ τους…

Συνεχίζουμε με League 1. Βρίσκω λάθος το σετ αποδόσεων στην αναμέτρηση της Ντόνκαστερ, απέναντι στην Άκρινγκτον. Η προϊστορία μας λέει να κοιτάξουμε προς τα..δεξιά. 13 Χρόνια έχουν να ηττηθούν οι φιλοξενούμενοι. Παράλληλα είναι αήττητοι στα τρία τελευταία με συντελεστή τερμάτων (12-1). Η Ντόνκαστερ αγνοεί το τρίποντο για 4ο σερί αγώνα. Πιθανόν να σκοράρουν αμφότερες Μπρίστολ Ρόβερς και Πιτέρμπορο. Αυτή την στιγμή μιλάμε για δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία. Όποτε συναντιούνται οι δύο ομάδες, το G/G επιβεβαιώνεται συνέχεια! Καιρός να γίνει και σήμερα το απόγευμα….

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ