Αγγλία στο…προσκήνιο

Καλημέρα αδέρφια! Στην Πρέμιερ της Αγγλίας, η Μπράιτον αντιμετωπίζει στις (19:30) την Μπέρνλι. Οι “γλάροι” για να μην μπουν σε..μπελάδες, οφείλουν να ξεπεράσουν το αποψινό εμπόδιο. Μαθηματικά δεν έχουν σωθεί ακόμη. Κερδίζοντας όμως αντιπάλους που βρίσκονται χαμηλότερα στην βαθμολογία, κάνουν παραπάνω αποφασιστικό βήμα. Συμπλήρωσαν πέντε αγωνιστικές δίχως τρίποντο. Τελευταία νίκη κόντρα στην Έβερτον. Επίσης προκρίθηκαν, δύσκολα βέβαια, στην επόμενη φάση του κυπέλλου (FAC), Η Μπέρνλι διανύει περίοδο φόρμας (3-3-0). Πήρε τον βαθμό στις καθυστερήσεις, με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι (Σαουθάμπτον 1-1). Στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Μετρά 3/3 ισοπαλίες. Ο άσος κοντά στο 2,00 παίζεται και αποτελεί την βασική μας πρόταση!

Συνεχίζουμε με την Β’ κατηγορία. Στο Λονδίνο, η ΜΚ Ντόνς υποδέχεται την Σουίντον. Οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρηθούν σε τροχιά πλέι οφ και γιατί να όχι να επιδιώξουν μία εκ των τριών προνομιούχων θέσεων. Βάση της εικόνας που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα, δύσκολα θα φτάσουν στον στόχο τους. Και κυρίως εάν δεν εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα. Εκεί τα πηγαίνουν εξαιρετικά (10-3-2). Μία νίκη στους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες τους. Θέλει βελτίωση στην άμυνα και ευκολότερο σκοράρισμα. Ο Πόλ Τισντέιλ βρίσκεται υπό πίεση. Φέρνει 4/6 ΟΒΕΡ. Η Σουίντον έχει να παίξει καιρό. Ξέμεινε από στόχους, επομένως θα είναι πιο..χαλαρή. Πιθανό το ΟΒΕΡ επίσης. Βοηθάει η παράδοση στα μεταξύ τους. Εμείς στηρίζουμε τον άσο, που πληρώνει 1,75 στην ελληνική εταιρεία.

Όπως κάνουμε πάντα, για το τέλος αφήνουμε τα ειδικά στοιχήματα. Δύο ΟΒΕΡ 2,5 στις αναμετρήσεις Φόρεστ Γκριν – Νοτς Κάουντι και Μεϊντστόουν – Φίλντε. Στο πρώτο παιχνίδι κοντράρονται μία από τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία, με την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Σε 30 αγώνες η ομάδα του Νότιγχαμ κάνει μέχρι στιγμής 18 ΟΒΕΡ. Η Μεϊντστόουν προέρχεται από 4 συνεχή ΟΒΕΡ, ανεξαρτήτου έδρας. Μάλιστα η εστία της παραβιάστηκε 11 φορές. Η Φίλντε στοχεύει στην άνοδο. Σκοράρει το ίδιο καλά είτε εντός είτε εκτός έδρας. Φαβορί το διπλό αλλά με ΟΒΕΡ….

 

ΔΥΑΔΑ

675. ΜΠΡΑΙΤΟΝ – ΜΠΕΡΝΛΙ  (1)  1,95

635. ΜΚ ΝΤΟΝΣ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ  (1)  1,75

 

ΔΥΑΔΑ

621. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,70

634. ΜΕΪΝΤΣΤΟΟΥΝ – ΦΙΛΝΤΕ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,65

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ