Έχει ευκαιρία η Σουίντον

Χρόνια πολλά σε όλους, όσους γιορτάζουν! Απόψε, δεν διεξάγεται αγωνιστική σε Πρέμιερ Λίγκ και Τσάμπιονσιπ. Αντίθετα, έχουμε FA Cup και κάποια παιχνίδια από τις υπόλοιπες κατηγορίες του "Νησιού". Πάμε να ξεκινήσουμε, να δούμε τι θα ποντάρουμε…

Στην Α΄κατηγορία, η Σουίντον έχει τεράστια ευκαιρία, να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, εφόσον επικρατήσει βέβαια της προβληματικής φέτος Σριούσμπερι. Όχι ότι οι γηπεδούχοι "πετάνε". Απλώς την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, η..πλάστιγγα γέρνει προς τα..αριστερά. Οι φιλοξενούμενοι, πριν λίγο καιρό αποχαιρέτησαν τον πρώτο τους σκόρερ, ο οποίος επέστρεψε στο Νιούκαστλ. Συμπλήρωσαν τρεις συνεχόμενες ήττες και ,ειδικά, εκτός έδρας, δυσκολεύονται αρκετά στο σκοράρισμα. Η Σουίντον θα επιδιώξει τη νίκη για να ανεβεί βαθμολογικά – ψυχολογικά. Επιπλέον, βοηθάει η παράδοση. Μόνο επιτυχίες σημειώνονται την τελευταία πενταετία. Αξίζει ο άσος σε τιμές διπλασιασμού και πάνω..(2,05)

Στο πρόγραμμα υπάρχει η Πριμέρα Ντιβιζιόν. Χθες, η Εσπανιόλ δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα, απέναντι στην Λα κορούνια, και έληξε ισόπαλο 1-1 το παιχνίδι. Σήμερα, η Λας Πάλμας, υποδέχεται την Σπόρτινγκ Χιχόν. Αμφότερες, ολοκλήρωσαν με ήττες την περσινή χρονιά. Δυσκολότερο έργο βέβαια, είχαν οι γηπεδούχοι, καθώς αντιμετώπισαν την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Λας πάλμας μαζί με την Ρεάλ, παραμένουν οι μοναδικές ομάδες, οι οποίες δεν έχουν καταφέρει να ηττηθούν ακόμη στην έδρα τους (4-4-0 η πρώτη), Η Χιχόν από την άλλη, δεν θυμίζεται για τις ..επιδόσεις της εκτός  (0-2-6). Επομένως, δυνατή πρόταση ο άσος (1,70)

Τέλος, αφήνω σχεδόν πάντα το ειδικό στοίχημα. G/G η αναμέτρηση της Στόουκ με την Γούλβς (FA 1.75) και ΟΒΕΡ ο αγώνας της Μπρόμλεϊ, κόντρα στο φαβορί Φόρεστ Γκρίν για τη Νάσιοναλ Λίγκ της Αγγλίας (1,70). Πολλές αλλαγές η Στόουκ, τοπικό ντέρμπι απέναντι στους "λύκους". Η Φόρεστ Γκρίν θέλει μόνο το τρίποντο, ωστόσο επειδή τα παιχνίδια της "ανοίγουν", προτιμώ τα πολλά γκολ! Εναλλακτική το οβερ 3,5, 4 έως 6, ακόμη και το 7+!

 

Προτάσεις:  Σουίντον (1) / Λας Πάλμας (1)

                    Στόουκ (G/G) / Μπρόμλεϊ (ΟΒΕΡ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ