Έκπληξη με Φλίτγουντ

Καλησπέρα! Απόψε διεξάγoνται στην Αγγλία, οι επαναληπτικοί του FA Cup. Συγκεκριμένα μιλάμε για έξι αναμετρήσεις. Σε μία από αυτές, η Φλίτγουντ υποδέχεται την Μπρίστολ Σίτι. Η γηπεδούχος αγωνίζεται στην Α' κατηγορία, ενώ η Μπρίστολ στην Τσάμπιονσιπ. Παρόλ ' αυτά, το μομέντουμ φαίνεται να είναι με την πλευρά της Φλίτγουντ. Βρίσκεται σε περίοδο φορμαρίσματος. Αήττητη πλέον για 12 σερί αγωνιστικές, ανεξαρτήτου έδρας. Το Σάββατο επικράτησε εύκολα και των Ρόβερς. Επίσης σκοράρει κατα ριπάς. Απολογισμός μέχρι στιγμής, είναι σχεδόν 40 τέρματα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Νέα ήττα υπέστησαν το Σ/Κ, στο ντέρμπι με την Κάρντιφ. Πλέον μετρούν εφτά συνεχόμενες αποτυχίες. Φέρνουν πολύ συχνά ΟΒΕΡ. Σιγά σιγά πλησιάζουν στην ζώνη και αυτό αρχίζει να προβληματίζει τον Λί Τζόνσον. Ο ΑΣΟΣ στην παρούσα φάση παίζεται στο 2,85 και φυσικά αξίζει!!!!

Η Μπέρνλι αντιμετωπίζει την Σάντερλαντ, η οποία δίνει έμφαση στο πρωτάθλημα. Δυνατοί στην έδρα τους οι "μπορντό". Στο πρωτάθλημα είχαν κερδίσει πριν λίγες εβδομάδες. Δεν θα μου φανεί περίεργο να συμβεί κάτι παρόμοιο και σήμερα…Τέλος, για το κύπελλο Ιταλίας, η Ίντερ θα παραταχθεί με αναπληρωματικόυς. Επικίνδυνη η Μπολόνια, μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες, γιατί να μην σκοράρει κιόλας!! 

Συνοψίζοντας, βάση αποτελεί ο άσος της Φλίτγουντ!!!!! Κάνουμε κράτη των χρημάτων μας, καθώς όλα τα παιχνίδια, εγκυμονούν κινδύνους…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ