Έδρα η Αϊντχόφεν

Καλημέρα! Από όλο το πρόγραμμα απόψε, ξεχωρίζω τον άσσο της Αϊντχοφεν. Αντιμετωπίζει στις 15:30 την Άλκμααρ. Στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, πρέπει να πάμε πολλούς μήνες πίσω, για να θυμηθούμε πότε ηττηθήκε τελευταία φορά στο γήπεδό της. Συνολικά σε 52 αναμετρήσεις, μετρά 46 νίκες και 6 ισοπαλίες. Διαθέτει ποιοτικότατους ποδοσφαιριστές, ειδικά από την μέση και μπροστά. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο -3 από τον Άγιαξ. Με άλλα λόγια δεν υπάρχουν περιθώρια γκέλας. Όσον αφορά τα μεταξύ τους παιχνίδια, οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα σερί δέκα επιτυχιών. Κοιτώντας τις αποδόσεις, ο άσσος προσφέρεται στο 1,70. Περίμενα πολύ πιο χαμηλά, για να είμαι ειλικρινής. Το σημείο της ημέρας, βάση στατιστικών και φυσικά παράδοσης…

Ήδη από χθες παίρνει πολλά πονταρίσματα το ΟΒΕΡ του ΆΡΗ. Και ο Παναιτωλικός έρχεται την Θεσσαλονίκη, έχοντας στο μυαλό του μόνο το θετικό αποτέλεσμα. Αμφότερες οι ομάδες θα επιδιώξουν το τρίποντο, καθεμία για διαφορετικούς λόγους. Δεν μπλέκω με σημείο, ο άσσος είναι χαμηλά. Ευελπιστώ στο να δόυμε έναν αγώνα, όπως πέρυσι στο ίδιο γήπεδο….Γύρω στις 2,00 μονάδες προσφέρεται το ΟΒΕΡ 2,5…..

Τέλος στην Βραζιλία, προσφέρεται πολύ χαμηλά ο άσσος της Σάο Πάολο. Το τελευταίο διάστημα δεν..πατά καλά. Κέρδισε δύσκολα την Αβαϊ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην δημιουργία φάσεων. Η Ατλέτικο Μινεϊρο (Χ2), με την αλλαγή προπονητή, άλλαξε σε ψυχολογία και αγωνιστική πειθαρχία. Συμπλήρωσε δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Ο άσσος δεν είναι για 1,70…..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ