ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΘΕΙ…

Αγαπητοί φίλες και φίλοι γεια σας. Τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε τα πάντα έχουν σχεδόν κριθεί, τόσο στα ψηλά όσο και στα χαμηλά της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ μετά από 25 χρόνια επιστρέφει στην κορυφή, ο Πλατανιάς (φωτο) και η Κέρκυρα υποβιβάζονται και η Ξάνθη θα είναι η πέμπτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Αν μπορούν να αλλάξουν τα παραπάνω; Όσο και να λέμε ότι στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, προσωπικά το αποκλείω. Αυτό το ξέρουν και οι ίδιες οι ομάδες και θα φανεί και στον αγωνιστικό χώρο. Όλα τα ματς της αγωνιστικής διεξάγονται την ίδια ώρα (19.00) και τα μεγάλα φαβορί που προσφέρονται σε χαμηλές αποδόσεις θα κερδίσουν.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει παιχτεί και αυτό συμβαίνει διότι στην Κέρκυρα επικρατεί απογοήτευση μετά από τον διαφαινόμενο υποβιβασμό.

Και ο άσσος του ΠΑΣ έχει παιχτεί και αυτό οφείλεται κυρίως στην απογοήτευση που θα έχουν οι παίκτες της Λάρισας μετά από την εξέλιξη του αγώνα με την ΑΕΚ στο κύπελλο. Αυτό το διπλό και αυτός ο άσσος θα είναι η δυάδα μου.

Ίσως να προσθέσω με ρίσκο και το Χ της Λαμίας που ψάχνει κανα δυο πόντους για να σωθεί και μαθηματικά. Έρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και παίζει με τον Παναιτωλικό που είναι αδιάφορος βαθμολογικά. Στον πρώτο γύρο είχαν πάρει από ένα βαθμό, και ίσως το ίδιο συμβεί και απόψε.

 «ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ