Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…

Αγαπητοί φίλες και φίλοι γεια σας. Από τον Παναθηναϊκό εξακολουθούν να φεύγουν ο ένας παίκτης πίσω από τον άλλο (φωτο Μολέδο). Η ομάδα ουσιαστικά διαλύεται και οι μπουκ συνεχίζουν να του δίνουν πολύ μικρές αποδόσεις. Το μόνο που αξίζει πλέον να παίζεις στον Παναθηναϊκό είναι under αφού σκοράρει πάρα πολύ δύσκολα. Έχει ήδη 13 στα 15 και την τρίτη χειρότερη επίθεση. Τη χειρότερη την έχει ο Πλατανιάς με τον οποίο παίζει σήμερα στις 15.00.

Ο Ολυμπιακός με νέο προπονητή θα συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του των 6 σερί νικών. Η Λάρισα είναι βελτιωμένη αλλά όχι σε τέτοιο επίπεδο για να μπορεί να χτυπήσει τους ερυθρόλευκους. Και εδώ όμως θα προτιμήσω το under διότι οι Θεσσαλοί έχουν 7 στα 7 στην έδρα τους. Είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που εντός έδρας έχει μόνο under. Παραδοσιακά με τον Ολυμπιακό στα παιχνίδια τους σημειώνονται κάτω από τρία γκολ.

Η Λαμία και η Ξάνθη είναι και αυτές… λάτρεις των under. Δεκατρία στα δεκαπέντε έχει η ομάδα της Θράκης και 6 στα 7 οι γηπεδούχοι στην έδρα τους. Εδώ και τέσσερις αγωνιστικές καμιά τους δεν έχει βάλει γκολ σε πρώτο ημίχρονο. Μέχρι στιγμής λοιπόν ουσιαστικά κρατάμε τρία under που συνολικά δεν πληρώνουν άσχημα.

Στον αγώνα του ΠΑΣ με τον Αστέρα οι μπουκ αδικούν τους τριπολιτσιώτες που είναι οι πιο φορμαρισμένοι στο πρωτάθλημα μετά από τον Ολυμπιακό. Αυτό συμβαίνει επειδή βελτίωσαν εντυπωσιακά την άμυνά τους. Στα 6 τελευταία παιχνίδια τους δέχθηκαν μόλις ένα γκολ. Επειδή όμως ο ΠΑΣ δεν έχει χάσει ακόμα στα Γιάννενα, πιστεύω ότι η ανωτερότητα του Αστέρα θα έρθει… ίσα βάρκα με την έδρα του ΠΑΣ. Έτσι και αλλιώς οι ηπειρώτες έχουν τα περισσότερα Χ στην κατηγορία, αφού συμπλήρωσαν 8 στα 15 με 5 στα 7 στα Γιάννενα.

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ