ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΝΟΔΟ

Γεια σας. Το πρωτάθλημα τελειώνει σε δύο εβδομάδας και λίγο πριν το Πάσχα θα ξεκινήσουν τα play off. Τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα όμως, διότι οι ομάδες που έχουν ελπίδες για άνοδο, ουσιαστικά είναι τρεις: ο Ιωνικός, ο Λεβαδειακός και η Ξάνθη. Ένας από αυτούς θα ανέβει απευθείας και άλλος ένας θα δώσει αγώνα – μπαράζ με τον ομάδα που θα τερματίσει προτελευταία στη Σούπερ Λιγκ. Οι υπόλοιπες τρεις που θα συμμετάσχουν στα Play off δεν έχουν ουσιαστικές ελπίδες ανόδου.

Σήμερα ο Ιωνικός με τον Λεβαδειακό (φωτο) παίζουν μεταξύ τους και βλέπω πιθανό ένα βολικό Χ. Ο Ιωνικός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα με επτά νίκες, αλλά από την άλλη μεριά ο Λεβαδειακός είναι αήττητος εντός. Βέβαια φέρνει πολλές ισοπαλίες αφού τα 5 από τα 10 παιχνίδια του έληξαν χωρίς νικητή. Το ίδιο πιθανό να γίνει και σήμερα.

Η Ξάνθη η οποία δεν χάνει εδώ και 10 αγωνιστικές, δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα από την Ιεράπετρα που είναι τελευταία και σε κακή αγωνιστική κατάσταση.

Από εκεί και πέρα, ο Διαγόρας θα επιδιώξει να μπει στην εξάδα ακόμα και χωρίς να έχει ελπίδες για άνοδο. Δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά πιστεύω ότι τα Τρίκαλα θα τα κερδίσει. Είναι το τρίτο ματς που διεξάγεται σήμερα.

Αύριο τα Χανιά είναι φαβορί απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά βλέπουμε και το Under αφού έχουν 18 στα 20 και οι φιλοξενούμενοι 9 στα 10 εκτός έδρας.

Ο Εργοτέλης έχει περισσότερες ελπίδες από την Παναχαϊκή για άνοδο και γι΄αυτό το λόγο και μόνο, πιθανό να αξίζει ένα ρίσκο στο Χ2, ή ακόμα και στο διπλό στην αυριανή αναμέτρησή τους.

Στην ουσία από τα 6 ματς που διεξάγονται σήμερα και αύριο, εγώ θα αγόραζα πρώτα το διπλό της Ξάνθης, μετά τον άσσο των Χανίων και στο τέλος το Χ στο Λεβαδειακός – Ιωνικός.

Εύχομαι να περάσουν οι επιλογές μας και οι επιλογές σας.

 «ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

Όλα τα παιχνίδια της σουπερ λιγκ 2  υπάρχουν στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] (είναι από τις ελάχιστες εταιρίες που προσφέρουν τα παιχνίδια). Για εγγραφή πατήστε εδώ.

 

 

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗΣ
ΗΜ. ΑΓΩΝΕΣ ΩΡΑ
17/4 Διαγόρας Τρίκαλα 14.45
Ιεράπετρα Ξάνθη 14.45
Λεβαδειακός Ιωνικός 14.45
18/4 Χανιά Απόλλων άρισας 14.00
Καραϊσκάκης Δόξα Δράμας 14.45
Παναχαϊκή Εργοτέλης 14.45

 


(Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές στο πρόγραμμα της Β Εθνικής κατηγορίας.  
Όλα τα παιχνίδια τα καλύπτει τηλεοπτικά η ΕΡΤ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ