ΕΥΧΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ…

Αγαπητοί φίλες και φίλοι γεια σας. Άλλα είχα σκοπό να γράψω σήμερα, αλλά ήρθε η ΕΠΟ μέσα στα άγρια τα μεσάνυχτα και με την απόφασή της, άλλαξε άρδην όλα τα δεδομένα! Ο ΠΑΟΚ εν μέρει δικαιώθηκε αφού αφενός του επεστράφησαν οι τρεις βαθμοί, αλλά αφετέρου χάνει στα χαρτιά με σκορ 0-3 το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ως γνωστόν δεν ξεκίνησε ποτέ. Αν ίσχυε η τιμωρία, ήμουν έτοιμος να προτείνω το διπλό της «Ένωσης» λόγω υψηλής απόδοσης. Σε μια άδεια Τούμπα και με μείον τρεις βαθμούς, θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα όμως, ο ΠΑΟΚ είναι όντως το φαβορί. Επειδή όμως η απόδοση δεν είναι ικανοποιητική για ποντάρισμα, εγώ θα προτείνω το Χ του ημιχρόνου και το over των καρτών γιατί θα υπάρξουν πολλά νεύρα στο ματς. Δεν αποκλείω μάλιστα να δούμε να βγαίνει και κόκκινη κάρτα. Αν συμβεί όντως αυτό, λογικά θα την αντικρύσει παίκτης της ΑΕΚ, αφού δεν πιστεύω ότι ο διαιτητής θα έχει τα… κότσια να αποβάλλει μέσα στην φλεγόμενη Τούμπα, ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Αυτό που ευχόμαστε όλοι που αγαπάμε το ποδόσφαιρο πάντως, είναι αυτή τη φορά να μας αφήσουν να παρακολουθήσουμε αυτό το τόσο μεγάλο και καθοριστικό ντέρμπι χωρίς… καψόνια. Παλιά συνηθίζαμε να ευχόμαστε να τελειώσει καλώς και ομαλώς το κάθε ντέρμπι. Τώρα πλέον ευχόμαστε απλά να ξεκινήσει…

Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει τον υποβιβασμένο Πλατανιά, αλλά το παιχνίδι δεν θα μας απασχολήσει λόγω απόδοσης.

Η Λαμία αν νικήσει απόψε τον Λεβαδειακό, θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι Βοιωτοί είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και εκτός έδρας έχουν μόνο μια νίκη αλλά και τη χειρότερη επίθεση με πέντε γκολ. Η Λαμία μετρά τα περισσότερα under (19) στο πρωτάθλημα. Εντός έχει 11 στα 12. Εγώ πάντως ανάμεσα στον άσσο και στο under επιλέγω τον άσσο αν και είναι πολύ πιθανό να έρθουν και τα δύο… Προλάβετε μόνο, γιατί η απόδοση του άσσου της Λαμίας πέφτει συνεχώς…

Το Ξάνθη – Παναιτωλικός τέλος, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Λόγω έδρας και κινήτρου δίνω πιο πολλές πιθανότητες στην Ξάνθη που από τότε που ξανανέβηκε ο Παναιτωλικός τον κερδίζει κάθε χρόνο πετυχαίνοντας συνεχώς από τρία γκολ! Τέσσερις σερί νίκες έχει η Ξάνθη με γκολ 12-2.

«ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ