ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ

Αγαπητοί φίλες και φίλοι γεια σας. Η Σούπερ Λίγκα επιστρέφει και αν διατηρηθεί η απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης για την τιμωρία του ΠΑΟΚ, τότε μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η ΑΕΚ επιστρέφει στους τίτλους μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωριών. Εγώ δεν είμαι υπέρ του να κρίνονται τα παιχνίδια στα χαρτιά και στα τραπέζια, αλλά από την άλλη μεριά, εφόσον υπάρχουν νόμοι, πρέπει να τηρούνται. (φωτο από τον τελευταίο τίτλο της Ένωσης το 1994)

Απόψε διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι το μοναδικό φαινομενικά δύσκολο ματς που έχει η ΑΕΚ έως το φινάλε καθώς τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές παίζει με τους τρεις τελευταίους (Πλατανιάς, Απόλλων, Κέρκυρα) και τον Λεβαδειακό. Με νίκη λοιπόν μπορεί ταυτόχρονα να κάνει και τη φιέστα της κατάκτησης του τίτλου.

Ο δε Παναθηναϊκός τα… γνωστά. Οικονομικές δυσχέρειες, διοικητική αβεβαιότητα και οι περισσότεροι παίκτες παραμένουν εν αναμονή των εξελίξεων. Η ΑΕΚ θα κερδίσει με ένα μικρής έκτασης σκορ τα οποία συνηθίζει άλλωστε στο ΟΑΚΑ.

Ο Πλατανιάς έχει ήδη υποβιβαστεί και η Κέρκυρα με τον Απόλλωνα παλεύουν στήθος με στήθος για την αποφυγή της προτελευταίας θέσης που οδηγεί στη Φούτμπολ Λιγκ. Έχουν το ίδιο πρόγραμμα έως το φινάλε αφού και οι δύο παίζουν με Ολυμπιακό, Αστέρα και ΑΕΚ. Δύσκολα παιχνίδια δηλαδή, από τα οποία δεν μπορούν να περιμένουν πολλούς βαθμούς. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να ψάξουν για το τρίποντο στα σημερινά ματς.

Ο Απόλλωνας υποδέχεται τη Λάρισα και η Κέρκυρα τη Λαμία. Οι Θεσσαλοί έχουν ήδη ξεφύγει 7 βαθμούς από τη γραμμή και δεν κινδυνεύουν. Το σημαντικό όμως είναι ότι τόσο η Λάρισα όσο και η Λαμία έχουν πολύ πιο εύκολο πρόγραμμα έως το φινάλε καθώς δεν παίζουν με κανέναν από τους πρωτοπόρους. Την τελευταία αγωνιστική μάλιστα παίζουν μεταξύ τους, οπότε αν το πολύ πολύ χρειάζονται από ένα βαθμό η καθεμιά τους θα φέρουν από ένα ωραίο Χ και τελειώνει η ιστορία… Ρισκάρω λοιπόν στις νίκες τόσο του Απόλλωνα όσο και της Κέρκυρας.

Στο Πανιώνιος – Ξάνθη βλέπω λίγα γκολ όπως όλη τη χρονιά άλλωστε. Επειδή οι δύο αυτές ομάδες φέρνουν πάρα πολλά under και κρατάω και το 0-0 στο ημίχρονο.

«ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ