ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Αγαπητοί φίλοι γεια σας και καλή χρονιά.

Σήμερα θα κρατήσω τον άσσο της ΑΕΚ και το Χ στο Λεβαδειακός – Ατρόμητος.

Η ΑΕΚ η οποία δεν έχει χάσει ακόμα στο ΟΑΚΑ, άλλαξε επιτέλους προπονητή. Παραιτήθηκε ο ανεπαρκής Μοράις, ο οποίος δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να προσαρμοστεί στο κλίμα της ομάδας και επέστρεψε ο Μανόλο Χιμένεθ (φωτο). Πιστεύω ότι θα κάνει ντεμπούτο με θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν Αστέρα, ο οποίος μακριά από την Τρίπολη παρουσιάζει ένα πολύ κακό ποδοσφαιρικό εαυτό. Οι φιλοξενούμενοι έχουν έξι ήττες σε οκτώ παιχνίδια και δεν νομίζω ότι θα καταφέρουν κάτι καλό σήμερα.

Στο Λεβαδειακός – Ατρόμητος ρίσκαρα στο Χ για δύο λόγους. Πρώτον, επειδή καμία από τις δύο ομάδες δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, πιστεύω ότι αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μην υποστούν μια ακόμη συνεχόμενη ήττα.

Δεύτερον υπάρχει η παράδοση που θέλει τις δύο ομάδες να έχουν φέρει τέσσερις ισοπαλίες στα έξι τελευταία παιχνίδια τους στη Λιβαδειά.

Τα άλλα δύο ματς της ημέρας δεν είναι καλά για ποντάρισμα. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη μέτρια πορεία του και δεν πείθει για να τον παίξεις σε τόσο χαμηλές αποδόσεις μακριά από το γήπεδό του. Προτιμώ το under, αφού και η Κασσιόπη έχει 7 στα 8 στην Κέρκυρα.

Το Λάρισα – Πλατανιάς είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και επειδή οι Κρητικοί παίζουν επιθετικά τον τελευταίο καιρό, ίσως στο τέλος σημειωθούν πάνω από δύο τέρματα.

«ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ