ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!

Αγαπητοί φίλες και φίλοι γεια σας. Όλος μα όλος ο κόσμος σήμερα βλέπω ότι παίζει ΠΑΟΚ! Η απόδοση του άσσου άνοιξε στην αρχή της εβδομάδας στο 2.10 έξω και τώρα τον βλέπω να έχει κατρακυλήσει στο 1.60! Εγώ όμως δεν μπορώ να αγνοήσω την περιβόητη «καρδιά του πρωταθλητή». Ο Ολυμπιακός που πλέον δεν έχει να χάσει τίποτα, δεν θα πάει για εκδρομή στην Τούμπα. Ίσα ίσα που οι λαβωμένοι στην περηφάνια παίκτες του θα χαρούν διπλά και τριπλά αν καταφέρουν να γίνουν η πρώτη ομάδα φέτος που θα κόψουν βαθμό ή βαθμούς από τον ΠΑΟΚ στην έδρα του.

Απουσίες δεν έχει καμία από τις δύο ομάδες και πιστεύω ότι το ματς δεν θα έχει την εύκολη εξέλιξη για τους γηπεδούχους όπως πιστεύουν σχεδόν όλοι. Ο Ολυμπιακός παραμένει μια πολύ μεγάλη ομάδα που έχει και την καλύτερη επίθεση στην Ελλάδα. Σίγουρα αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με έντονο πάθος και δύναμη.

Γι΄αυτό και το πρώτο στοίχημα που επιλέγω είναι το over των καρτών…

Ο Απόλλωνας βρέθηκε πλέον κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού μετά από την ήττα του στην Κέρκυρα. Επειδή πιστεύω ότι στο τέλος δεν πρόκειται να υποβιβαστεί, θα δείτε ότι θα βρει βαθμούς από εκεί που δεν το περιμένουμε. Ίσως ένας από αυτούς να είναι σήμερα στην Ξάνθη που μέσα στο γήπεδό της έχει μόνο τρεις νίκες σε 11 αγωνιστικές. Η ομάδα της Θράκης στα δύο τελευταία παιχνίδια της με ΑΕΚ και Κέρκυρα δεν έπαιξε καθόλου καλό ποδόσφαιρο και έστω τον ένα βαθμό μπορεί να τον πάρει ο Απόλλωνας. Αν δεν κάνω λάθος είναι και η ομάδα που έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα άλλωστε.

Τόσο λοιπόν το Χ του ημιχρόνου όσο και το Χ τελικό «παίζουν» σε αυτό το παιχνίδι.

Η Κέρκυρα βελτιώθηκε με τον έμπειρο Ματζουράκη και σήμερα παίζει εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό. Το παιχνίδι αυτό μοιάζει αρκετά με το προηγούμενο της Ξάνθης αφού και ο Παναιτωλικός είναι μια σχετικά αδιάφορη ομάδα που δεν τα καταφέρνει στην έδρα της. Έχει τρεις νίκες μόνο, ενώ είναι και αυτή που έχει δεχθεί τα περισσότερα εντός έδρας γκολ (18). Όπως ο Απόλλωνας λοιπόν, έτσι και η Κέρκυρα που επίσης καίγεται για βαθμούς, μπορεί να «τσιμπήσει» βαθμό σήμερα. Έτσι και αλλιώς τα 1.50 του άσσου δεν έχουν καμία απολύτως στοιχηματική αξία έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία.

Ο Πλατανιάς υποβιβάστηκε και αυτό είναι κάτι που το έχουν παραδεχθεί πλέον και οι ίδιοι. Δεν είναι μόνο οι εννιά βαθμοί που καλείται να καλύψει μέχρι το φινάλε, αλλά και το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έχει ως το τέλος. Τις έξι τελευταίες αγωνιστικές παίζει με όλους τους πρωτοπόρους! Από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, έως ΑΕΚ και Ατρόμητο έχει η ομάδα της Κρήτης. Η Λάρισα δεν έχει σωθεί ακόμα, αλλά αν σήμερα πάρει τη νίκη, θα κάνει το μεγαλύτερο βήμα για την παραμονή, διότι έχει πολύ πιο εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, συγκριτικά με την Κέρκυρα και τον Απόλλωνα. Το μόνο που με φοβίζει λίγο είναι ο ημιτελικός του κυπέλλου με την ΑΕΚ που ακολουθεί την Πέμπτη.

Αύριο τέλος, γίνεται το ντέρμπι Ατρόμητος – ΑΕΚ. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει σήμερα τον Ολυμπιακό θα νικήσει και η ΑΕΚ στο Περιστέρι. Πάντως σίγουρα θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι όπως κάθε χρόνο στις μεταξύ τους αναμετρήσεις που έρχονται όλες under. Κρατάω και το Χ του ημιχρόνου που φέρνει συνεχώς ο Ατρόμητος από τη μέρα που μπήκε το νέο έτος.

 «ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ