ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ… Χ!

Καλημέρα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατέκτησε δικαιότατα το τρόπαιο του Europa League, καθώς από την αρχή ως το τέλος του αγώνα ήταν η κυρίαρχη του παιχνιδιού. Εγώ οφείλω να ευχαριστήσω προσωπικά τόσο τους παίκτες της, όσο και τον… προβλέψιμο Σιμεόνε, καθώς χθες μας πλήρωσε συνολικά τέσσερις φορές. Δύο πριν από το ματς μέσα από εδώ και άλλες δύο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]. Ακολουθεί ο τελικός του μεθεπόμενου Σαββάτου ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Λίβερπουλ που θα σηματοδοτήσει και το φινάλε της φετινής σεζόν. Έως τότε όμως, έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να τα ξαναπούμε…

Απόψε διεξάγεται ο αγώνας – ρεβάνς για τα play off ανόδου στη Λιγκ 2 της Αγγλίας ανάμεσα στην Έξετερ και τη Λίνκολν και πιστεύω ότι για μια ακόμη φορά θα δούμε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι με λίγα τέρματα. Το πρώτο ματς έληξε ισόπαλο 0-0 και οι δύο προπονητές δεν θα ρισκάρουν. Οι δύο αντίπαλοι είναι ισοδύναμοι και η πρώτη μου επιλογή είναι το Χ του ημιχρόνου και ακολούθως τα περισσότερα γκολ του δευτέρου 45λεπτου.

Σήμερα διεξάγεται και το πρώτο μπαράζ ανόδου της Μπουντεσλίγκα. Η Χολστάιν φιλοξενείται από τη Βόλφσμπουργκ και πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν προβάδισμα. Λόγω εμπειρίας και έδρας θα στηρίξω τη Βόλφσμπουργκ, παρά το γεγονός ότι βρίσκω αρκετά χαμηλή την τιμή του άσσου.

Στη Σουηδία η Τζουργκάρντεν δεν έχει σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Σήμερα παίζει με την Έρεμπρο, η οποία δεν έχει δεχθεί γκολ σε πρώτο 45λεπτο στα πέντε πιο πρόσφατα. Στα τελευταία τρία παιχνίδια έβαλε και δέχθηκε συνολικά 14 γκολ και μόλις τα δύο από αυτά σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Επειδή το 1.70 του άσσου το είχα απορρίψει εξαρχής λόγω την εξαιρετικής εκτός έδρας πορείας της Έρεμπρο (3-1-0), θα επιλέξω και εδώ τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου.

Κλείνουμε με Κόπα Λιμπερταδόρες και την τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου. Τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρα εδώ… Η Λιμπερτάδ υποδέχεται την Ατλέτικο Τουκουμάν και αν το ματς λήξει ισόπαλο θα περάσουν και οι δύο… χεράκι – χεράκι στην επόμενη φάση των «16». Οι μπουκ το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και για αυτό το λόγο οι αποδόσεις του Χ έχουν πέσει σε επίπεδα… Β Ιταλίας.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Πενιαρόλ θα κάνει το καθήκον της και θα κερδίσει στο Μοντεβιδέο την ουραγό και αδιάφορη Δε Στρόνγκεστ από τη Βολιβία. Είναι αναγκασμένη όμως να περιμένει νέα και από το Ασουνσιόν, ευελπιστώντας ότι η πρωτοπόρος Λιμπερτάδ (φωτο) θα σταθεί στο ύψος της. Προσωπικά την βλέπω τη Λιμπερτάδ να… κονταίνει απόψε μερικούς πόντους.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live και στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο για σήμερα στη Stoiximan!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 5 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ