ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ!

Καλημέρα. Απόψε δίνουμε τον αγώνα ρεβάνς απέναντι στην εθνική Κροατίας, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας. Όπως λέγαμε και την επομένη της αναμέτρησης, οι κροάτες αποδείχθηκαν πολύ καλύτεροι και δικαίως θα συμμετάσχουν στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Από στοιχηματικής απόψεως, μετά το 4-1, έχει λογική και νόημα το over, μιας και αν θέλουμε να κυνηγήσουμε το όνειρο και το… θαύμα μαζί, θα πρέπει να παίξουμε φουλ επίθεση από το πρώτο δευτερόλεπτο. Αυτό όμως σημαίνει ότι θα αφήσουμε ανοιχτούς διαδρόμους στους έμπειρους αντιπάλους μας που από την μέση και μπροστά πετούν… φλόγες! Λογικά λοιπόν, θα μπορέσουν να ξαναβρούν το δρόμο προς τα δίχτυα μας. Οπότε, εκτός από το αρκετά πιθανό over, θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να επιλέξουμε και το διπλό μίας – κακά τα ψέματα – ανώτερης, εμπειρότερης, ταχύτερης και ποιοτικότερης ομάδας…

(Ο συνδυασμός του διπλού με το over πληρώνει στο αρκετά υψηλό 3.60 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στο άλλο μπαράζ της ημέρας, οι Ελβετοί έχουν το πάνω χέρι μετά το 0-1 το οποίο ήρθε με… «μαϊμουδίσιο» πέναλτι. Απόψε στις 19.00 υποδέχονται στην Βασιλεία την Βόρειο Ιρλανδία και λογικά εύκολα ή δύσκολα θα διπλασιάσουν τις νίκες τους. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η Ελβετία, διαθέτει μία από τις ισχυρότερες έδρες στην Ευρώπη, καθώς συμπλήρωσε εννέα συνεχόμενες νίκες! Δεν αμφισβητώ τα σημαντικά βήματα προόδου που έχει πραγματοποιήσει το ιρλανδικό ποδόσφαιρο, αλλά θεωρώ ότι οι γηπεδούχοι είναι καλύτεροι και θα περάσουν στα τελικά.

Αυτά αναφορικά με τους δύο αγώνες μπαράζ των εθνικών ομάδων. Πάμε τώρα να ρίξουμε μία ματιά στο υπόλοιπο – μικρό – πρόγραμμα της ημέρας…

Στην αγγλική Λιγκ 1, η Γουίμπλεντον υποδέχεται την Πιτέρμπορο και το μόνο που έχω να επισημάνω εδώ, είναι ότι οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν 14 under σε 16 αγωνιστικές, με 7 στα 8 στην έδρα τους. Διαθέτουν μία από τις καλύτερες άμυνες, αλλά ταυτόχρονα και την χειρότερη επίθεση σε ολόκληρη την Βρετανία!

Με τους ιταλούς, όπως σας έλεγα και χθες, δεν έχω πολλά… πάρε – δώσε, γιατί στο τέλος υπερισχύουν τα… δώσε. Λόγω έδρας θα δώσω προβάδισμα στην Μπάρι, η οποία μετρά έξι νίκες σε επτά παιχνίδια στο γήπεδό της. Αρκετά ισορροπημένη φαντάζει η αναμέτρηση της Κρεμονέζε με την Παλέρμο, καθώς οι μεν γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός και οι δε φιλοξενούμενοι δεν έχουν υποστεί ακόμα ήττα εκτός. Προσέξτε όμως μία σημαντική λεπτομέρεια… Το ότι δεν χάνουν, δεν σημαίνει ότι κερδίζουν κιόλας… Για του λόγου το αληθές, η Κρεμονέζε έχει τέσσερις ισοπαλίες σε έξι παιχνίδια στο γήπεδό της και η Παλέρμο μετρά πέντε Χ σε έξι εκτός έδρας αγώνες! Αφού λοιπόν οι δυο τους, την… βρίσκουν με τα Χ, ας φέρουν απόψε ένα ακόμα για να την… βρούμε και εμείς.

Στην Β Ισπανίας, σήμερα διεξάγονται τέσσερα αμφίρροπα παιχνίδια στα οποία δεν υπάρχει φαβορί! Το μόνο σημείο που παρουσιάζει σημαντικές πιθανότητες επαλήθευσης, είναι ο άσσος της δυνατής και φορμαρισμένης Γρανάδα, η οποία φιλοξενεί την ουραγό Σεβίλλη Β που δεν έχει ακόμα νίκη στο ενεργητικό της. Θεωρώ μάλιστα ότι ο άσσος μπορεί να συνδυαστεί με το over, μιας και η Γρανάδα συνήθως πετυχαίνει σχετικά εύκολα το γκολ… (2.45 ο συνδυασμός στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στην Βραζιλία, θα συνιστούσα… σύνεση και προσοχή σε δύο συγκεκριμένες αναμετρήσεις, όπου προσωπικά δεν αποκλείω την έκπληξη. Πρόκειται για το Γκρέμιο – Βιτόρια Μπαΐα και το Κρουζέιρο – Φλουμινένσε. Η Γκρέμιο έχει στρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον της πλέον, στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες και συνήθως κατεβάζει τα… «δεύτερα» στο πρωτάθλημα. Η Βιτόρια Μπαΐα είναι ίσως η πιο… «ανώμαλη» ομάδα της κατηγορίας, καθώς οι επτά από τις δέκα φετινές της νίκες, σημειώθηκαν σε εκτός έδρας παιχνίδια! Αυτές είναι επιδόσεις οι οποίες σίγουρα, προξενούν εντύπωση… Η ομάδα παλεύει για την παραμονή της στη κατηγορία και από εδώ και πέρα, ο κάθε πόντος αποκτά διπλή και τριπλή αξία.

Η Κρουζέιρο είναι η πιο… αδιάφορη ομάδα του πρωταθλήματος, καθώς έχει ήδη κερδίσει ένα εισιτήριο για το επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου. Οι πέντε εναπομείνασες αγωνιστικές έχουν καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα και δεν μπορώ να δεχτώ αποδόσεις της τάξεως του 1.65. Η Φλουμινένσε μπορεί να μην πραγματοποιεί την… ιδανικότερη σεζόν, αλλά παραμένει μία μεγάλη και επικίνδυνη ομάδα…

Η ουραγός Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, υποβιβάστηκε οριστικά και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα θελήσει να… πάρει μαζί της στην Β κατηγορία, την Σπορτ Ρεσίφε για να της κρατά ευχάριστη συντροφιά… Οι φιλοξενούμενοι έχουν δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια και θα πρέπει απόψε να ψάξουν για ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην χειρότερη έδρα στην Βραζιλία. Ελπίζω να τα καταφέρουν… (2.40 το διπλό στην [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στην Ουρουγουάη, η Νασιονάλ που ξαναβρήκε την φόρμα της, φιλοξενείται από την Μοντεβιδέο η οποία από την αρχή της σεζόν μετρά μόλις μία νίκη, σε εννέα παιχνίδια! Η Νασιονάλ υπερέχει και μένει να το αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου… Εξαιρετική πορεία πραγματοποιεί φέτος η Ντιφενσόρ, η οποία συμπλήρωσε επτά νίκες σε εννέα αγωνιστικές. Διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις τον τίτλο και απόψε κοντράρεται με την συγκριτικά αδύναμη Ελ Τάνκε που κινδυνεύει με υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μία νίκη σε πέντε παιχνίδια στην έδρα της, ενώ οι φιλοξενούμενοι ευνοούνται και από την παράδοση που τους θέλει να έχουν υποστεί μόνο μία ήττα στις έξι επισκέψεις τους, από το 2011 και μετά που η Ελ Τάνκε ανέβηκε κατηγορία. (2.05 η απόδοση του διπλού στην [eafl id=”9215″ name=”netbet” text=”NETBET.GR”])

Στην Κολομβία, η ομάδα της Κορτουλούα, παίζει απόψε τα… ρέστα της για τη παραμονή στην κατηγορία, απέναντι σε έναν βαθμολογικά αδιάφορο αντίπαλο, όπως είναι η Αλιάντσα Πετρολέρα. Οι φιλοξενούμενοι είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτοι μακριά από το γήπεδό τους, καθώς συμπλήρωσαν οκτώ ήττες και μία ισοπαλία σε εννέα αγωνιστικές! Η απόδοση του άσσου της Κορτουλούα γνωρίζει πτώση και αυτή τη στιγμή πληρώνει 1.75 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ