ΦΙΝΑΛΕ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ…

Καλημέρα. Το ελληνικό πρωτάθλημα τελειώνει και σήμερα στις 19.00 διεξάγονται όλα τα ματς της προτελευταίας αγωνιστικής. Καλώς ή κακώς το ενδιαφέρον πλέον περιορίζεται στο ποια εκ των Αστέρα και Ξάνθη θα τερματίσει πέμπτη στη βαθμολογία. Από τη στιγμή που στον τελικό του κυπέλλου βρέθηκαν η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ ανοίγει και η πέμπτη θέση για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 39 και την τελευταία αγωνιστική η μεν Ξάνθη παίζει στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και ο δε Αστέρας εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό. Σήμερα έχουν δύο φαινομενικά εύκολα παιχνίδια καθώς υποδέχονται δύο ομάδες που σώθηκαν και μαθηματικά. Η Ξάνθη παίζει με τη Λάρισα και ο Αστέρας με τον Απόλλωνα. Δεν βλέπω εκπλήξεις, αλλά ούτως ή άλλως οι αποδόσεις είναι πολύ χαμηλές για να πονταριστούν.

Τα υπόλοιπα ματς είναι ουσιαστικά αδιάφορα. Απλά επειδή ο ΠΑΟΚ είναι προφανές ότι επιδιώκει να τερματίσει πρώτος αναφορικά με τα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, θα πάει για το διπλό με τον διαλυμένο Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει. Ο Κάτσε και ο Μυστακίδης που παίζουν δανεικοί στην ομάδα του τριφυλλιού, τελικά θα αγωνιστούν κανονικά, αλλά δεν περιμένω τίποτα το… ιδιαίτερο από αυτούς. Οι παίκτες του ΠΑΟ αναμένουν με ανυπομονησία τις διοικητικές εξελίξεις προκειμένου να λάβουν τις αποφάσεις τους για το μέλλον τους…

Στη Γερμανία η Ντόρτμουντ έρχεται από σπουδαία νίκη επί της Λεβερκούζεν με σκορ 4-0! Ο Ρόις ξαναπήρε το όπλο του και η ομάδα επιδιώκει να διατηρηθεί σε τροχιά Champions League. Σήμερα φιλοξενείται από την ουσιαστικά αδιάφορη Βέρντερ που έχει τρεις βασικούς τιμωρημένους. Η Ντόρτμουντ διατηρεί καλή παράδοση στη Βρέμη καθώς συμπλήρωσε πέντε νίκες στις έξι τελευταίες επισκέψεις της εκεί. (2.00 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Οι μπουκ δίνουν σαφές προβάδισμα στη Λουγκάνο και εγώ ακόμα προσπαθώ να κατανοήσω τους λόγους που το έκαναν αυτό… Σας θυμίζω ότι η Λουγκάνο διαθέτει τη χειρότερη έδρα στο ελβετικό πρωτάθλημα και ότι παίζει με τη Σεντ Γκάλεν που έχει ήδη επτά διπλά στο ενεργητικό της. Οι φιλοξενούμενοι έχουν και νέο τεχνικό (δείτε αλλαγές προπονητών) και αυτό είναι ένα επιπλέον στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Στον πρώτο γύρο πήρε διπλό εκεί μέσα και προσωπικά δεν πρόκειται να εκπλαγώ αν επαναλάβει την επιτυχία της… (3.90 η υψηλότερη τιμή του διπλού στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στην Ιταλία η εκτός έδρας νίκη της Νάπολι επί της Γιουβέντους έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα καθώς την πλησίασε στον ένα πόντο. Σήμερα παίζει στη Φλωρεντία και αρκετοί οπαδοί της Φιορεντίνα ζητούσαν όλη την εβδομάδα από τους παίκτες τους να κάτσουν να… χάσουν προκειμένου να μην κατακτήσει τον τίτλο η… αντιπαθής Γιουβέντους (φωτο οπαδού της Φιορεντίνα). Για να είμαι ειλικρινής, εδώ που έφτασαν τα πράγματα πιστεύω ότι η Νάπολι θα το πάρει και από… μόνη της το παιχνίδι καθώς και καλύτερη ομάδα έχει και εξαιρετική παράδοση στη Φλωρεντία τα τελευταία χρόνια (0-4-4). Στο 1.50 όμως θεωρώ ότι δεν αξίζει να πονταριστεί το σημείο. Θα το αφήσω για το live λοιπόν…

Πάνω – κάτω τα ίδια ισχύουν και για το διπλό της Λάτσιο… Οι φιλοξενούμενοι είναι σε θέση να επικρατήσουν της βαθμολογικά αδιάφορης Τορίνο αλλά το 1.65 είναι χαμηλό.  Ίσως αν το συνδυάσουμε με το over να αποκτήσει ένα ενδιαφέρον η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η Λάτσιο συμπλήρωσε 16 over σε 17 παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Διατηρεί το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην Ευρώπη μετά από τον Γιόνγκ Άγιαξ που τελείωσε τη σεζόν με 19 στα 19 over!

Την προηγούμενη αγωνιστική με έπιασαν τα… βίτσια μου και έκατσα και παρακολούθησα ολόκληρο το ματς της Μίλαν με τη Μπενεβέντο. Ειλικρινά σας μιλάω, τέτοιο χάλι είχα χρόνια να δω. Η Μίλαν υπέστη ντροπιαστική ήττα από μια υποβιβασμένη ομάδα που έως τότε απαριθμούσε 15 ήττες και μια ισοπαλία σε 16 ματς μακριά από το γήπεδό της! Δεν με ενδιαφέρει αν η Μπολόνια είναι αδιάφορη ή όχι. Εγώ αυτό το συνονθύλευμα από το Μιλάνο δεν το ποντάρω στο 1.65 ακόμα και αν το στοίχημα μου το έκανε δώρο ο πράκτορας! Θα προτιμούσα να αγοράσω ξυστά και να τα ξύνω όλη μέρα…

Στη Β Ισπανίας η Σπόρτινγκ Χιχόν που έρχεται από εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της την ντεφορμέ Αλμπαθέτε που έχει μόλις τρία διπλά στο ενεργητικό της. Θεωρώ ότι η έκβαση της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί από την ευστοχία του Μίκαελ Σάντος και των συμπαικτών του…

Η Χόγια Λόρκα δεν μπόρεσε να σταθεί στην κατηγορία και επιστρέφει από εκεί που… ήρθε. Σήμερα υποδέχεται την Ταραγόνα η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό και που την επόμενη αγωνιστική έχει το δύσκολο ματς με την Οσασούνα. Η Ταραγόνα – παραδόξως – έχει περισσότερες νίκες εκτός από ότι εντός έδρας (επτά έναντι πέντε). (2.55 το διπλό στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στη Γαλλία η… αφηνιασμένη Μαρσέιγ μπορεί να έχει το μυαλό της στη ρεβάνς με τη Σάλτσμπουργκ, αλλά δεν έχει και την πολυτέλεια να παρατήσει το πρωτάθλημα διότι κινδυνεύει με μείνει εκτός Champions League. Ο προπονητής της θα προβεί σε ένα ελεγχόμενο ροτέισον και οι παίκτες που θα επιλέξει θα τιμήσουν τη φανέλα. Η Ανζέ παραμένει ένας μέτριος αντίπαλος χωρίς περγαμηνές και χωρίς σημαντικό κίνητρο.

Μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι η Μπράγκα που σημείωσε εννέα νίκες και μία ισοπαλία στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Έχει πετύχει μάλιστα περισσότερα εκτός έδρας γκολ και από την Πόρτο και από τη Μπενφίκα. Σήμερα φιλοξενείται από την αδιάφορη Μπελενένσες και με τη φόρα που έχει πάρει, μπορεί να περάσει νικηφόρα από εκεί όπως και πέρσι.

Στη Β Πορτογαλίας η Ακαδέμικα που διεκδικεί άνοδο, φιλοξενείται από τη μέτρια και ουσιαστικά αδιάφορη Κοβίλια. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρεις σερί νίκες και απόψε πάνε να κλείσουν το καρέ. Απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και ειδικά φέτος επικρατεί έντονος ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα της Β Πορτογαλίας. (2.02 το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Ολλανδία διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική και αναζητούμε τις ομάδες που έχουν βαθμολογικό κίνητρο… Μια από αυτές είναι και η Τσβόλε που διεκδικεί είσοδο στα playoff για την Ευρώπη. Υποδέχεται την αδιάφορη Βίλεμ που σώθηκε οριστικά.

Η Ρόντα παλεύει για τη σωτηρία της και σήμερα φιλοξενείται από την… πλήρως ντεφορμέ Φένλο που συμπλήρωσε 11 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα! Πρόκειται για την ομάδα που έχει πετύχει τις λιγότερες (τρεις) εντός έδρας νίκες και για μένα κακώς οι φιλοξενούμενοι προβάλλονται ως το αουτσάιντερ της αναμέτρησης. Θυμίζω ότι την προηγούμενη αγωνιστική η Ρόντα πήρε ισοπαλία από την πρωταθλήτρια Αϊντχόφεν. (2.55 το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η τελευταία (Αϊντχόφεν) αφού γιόρτασε και πανηγύρισε τον τίτλο, πλέον ετοιμάζει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Σήμερα παίζει εκτός έδρας με τη Ντεν Χάαγκ που απέχει μόλις ένα βαθμό από τη γραμμή των play off. Δεν αποκλείω δεύτερη σερί γκέλα για μια ομάδα που δεν διεκδικεί τίποτα απολύτως.

Αν μου ζητούσατε να σας πω μια αδιάφορη ομάδα από την Ολλανδία θα σας έδειχνα τη Γκρονινγκεν η οποία σήμερα φιλοξενεί την Εξέλσιορ που παίζει το τελευταίο της χαρτί για είσοδο στα play off. Το 1.70 του άσσου αποτελεί… παράδειγμα προς αποφυγή και για έναν επιπλέον λόγο… Η Εξέλσιορ συμπλήρωσε 11 νίκες στο πρωτάθλημα. Οι οκτώ από αυτές σημειώθηκαν μακριά από το γήπεδό της…

Στο Μπρέντα – Χέρενφεν τέλος, ο ένας βαθμός μπορεί να βολέψει και τις δύο, καθώς η μεν Μπρέντα βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από τα μπαράζ υποβιβασμού και η δε Χέρενφεν τρεις βαθμούς πάνω από τη γραμμή των play off για την Ευρώπη.

Στην Τουρκία δεν θα ασχοληθώ με το τεράστιο ντέρμπι ανάμεσα στη Γαλατά και τη Μπεσίκτας, καθώς εκεί τα πάντα είναι ανοιχτά. Η Μπασακσεχίρ όμως, οφείλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η μία από τις δύο, ή και οι δύο από τις ομάδες που προπορεύονται θα χάσει σήμερα βαθμό ή βαθμούς.

Θυμίζω λίγο τη βαθμολογία: Η Γαλατά με τη Φενέρ έχουν από 63, η Μπεσίκτας 62 και η Μπασακσεχίρ 62. Σήμερα φιλοξενείται από την Οσμάνλισπορ που κινδυνεύει με υποβιβασμό και που εννοείται ότι δεν θα χαριστεί. Οι φιλοξενούμενοι όμως, διαθέτουν ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και έχουν και την παράδοση με το μέρος τους καθώς συμπλήρωσαν τέσσερα διπλά και μια ισοπαλία στις πέντε τελευταίες επισκέψεις τους εκεί. Θα πέσουν… κορμιά αλλά θα ρισκάρω στο διπλό που προσφέρεται στο 2.05 από την [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]!

Στο Μαλάτιασπορ – Ακίσασπορ βολεύει μια χαρά το Χ. Οι γηπεδούχοι έχουν 38 βαθμούς, οι φιλοξενούμενοι 35 και η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 32…

Στην Τσεχία η Σίγκμα Όλομουτς που πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν, δεν θέλει να χάσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σήμερα παίζει εκτός έδρας με την αδιάφορη Τέπλιτσε και θέλω να πιστεύω ότι μπορεί να βρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στη Νορβηγία αν παίξουμε βάσει ρόστερ και έως τώρα πορείας, τότε επιλέγουμε την Τρόμσο από τους γηπεδούχους και την Μπραν με τη Χάουγκεσουντ από τους φιλοξενούμενους.

Από τη δεύτερη κατηγορία τους άσσους της Σάντνες και της Στρόμεν που είναι εξαιρετικές στην έδρα τους.

Στην Αργεντινή η Μπόκα Τζούνιορς λογικά θα περάσει από την έδρα της ντεφορμέ Χιμνάσια Λα Πλάτα που τους τελευταίους δύο μήνες χάνει συνεχώς. Οι δύο ομάδες διατηρούν καλές σχέσεις και σας θυμίζω ότι ο προπονητής της Μπόκα ο Σκελότο, υπηρέτησε για πολλά χρόνια τη Χιμνάσια με αποτέλεσμα να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα εκεί.

Η Σαν Λορέντζο η οποία είναι τρίτη στη βαθμολογία, φιλοξενείται από την αδιάφορη Πατρονάτο που αν κρίνω από τις τελευταίες εμφανίσεις της, δείχνει να τα έχει παρατήσει. Προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και εδώ…

Το ρόστερ της Ιντερνασιονάλ στη Βραζιλία ενισχύεται συνεχώς. Οι πιο πρόσφατες προσθήκες ήταν ο αμυντικός Ζέκα και ο επιθετικός Λούκα. Σήμερα υποδέχεται την Κρουζέιρο που έχει… μπλέξει με το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Στο Μεξικό τέλος, η Πούμας λογικά θα επικρατήσει της αδιάφορης Κερετάρο και θα διατηρηθεί η θετική παράδοση των γηπεδούχων…

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] ΤΕΝΝΙΣ: ATP – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Ο 19χρονος Τσιτσιπάς έσπασε το ρόδι και γίνεται ο πρώτος Έλληνας που συμμετέχει σε ATP Singles Final στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας. (έναρξη 17.00)

Αντίπαλός του ο μεγάλος Ναδάλ και το Stoiximan.gr θα είναι εκεί με έναν – record breaking – αριθμό 80+ αγορών στο ματς (μεταξύ άλλων άσσοι, διπλά λάθη, διάρκεια σετ και αγώνα, ποσοστό επιτυχημένου πρώτου σερβίς, συνολικά κερδισμένοι πόντοι, συνολικά match points κα.).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ