ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ ΦΑΒΟΡΙ…

Καλημέρα. Σήμερα θα ξεκινήσουμε με το πρωτάθλημα της Β Ολλανδίας όπου θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές δυσανάλογες αποδόσεις. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι… Επειδή συχνά αναφέρομαι σε δυσαναλογία αποδόσεων, όταν αναλύω αυτά τα παιχνίδια, δεν εννοώ και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κερδίσει το αουτσάιντερ. Απλά εξηγώ τους λόγους για τους οποίους θεωρώ ότι έχουν κάνει λάθος οι μπουκ δίνοντας σαφές προβάδισμα σε μια από τις δύο ομάδες. Θα έχετε διαπιστώσει πάντως ότι συνήθως πέφτουμε μέσα σε αυτόν τον… εντοπισμό.

Ας δούμε όμως τώρα μερικά σημερινά παραδείγματα από τη Β Ολλανδίας:

Φαβορί η Βααιλβάικ απέναντι στην Τέλσταρ; Για ποιόν λόγο; Επειδή οι γηπεδούχοι έχουν μια νίκη σε 12 παιχνίδια, ή επειδή οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν πέντε σερί νίκες έχοντας σκοράρει συνολικά 16 γκολ;

Το Ντε Γκράαφστσαπ – Ναϊμέγκεν είναι ντέρμπι και για μένα κακώς δίνεται ως αουτσάιντερ η πρωτοπόρος της κατηγορίας που έρχεται από 6 συνεχόμενες νίκες με συντελεστή 16-4! Εδώ πάντως μπορούμε να σημειώσουμε και ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο καθώς αν κοιτάξουμε τα 6 τελευταία ματς που έχουν δώσει οι δύο αντίπαλοι θα δούμε ότι συνολικά έχουν βάλει και έχουν δεχθεί 37 γκολ! Ξέρετε πόσα από αυτά σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο; Μόλις έντεκα! Τα 26 μπήκαν στο δεύτερο 45λεπτο! Στα υπόψη για το live αυτό το παιχνίδι λοιπόν.

Παρεμπιπτόντως, ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για την Καμπούρ με την Φορτούνα που σήμερα παίζουν μεταξύ τους. Οι δύο ομάδες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους, έβαλαν και δέχθηκαν συνολικά 37 γκολ. Από αυτά μόλις 11 σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Μιλάμε για μια πραγματικά απίστευτη σύμπτωση! Μιας και πιάσαμε όμως αυτό το παιχνίδι, από πού ακριβώς προκύπτει αυτό το 1.80 του άσσου; Το ξέρετε ότι η Καμπούρ παραμένει η μόνη ομάδα στην κατηγορία που δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη στην έδρα της; Η δε Φορτούνα τα πηγαίνει μια χαρά, ενώ διατηρεί και την παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 30 γκολ στο ενεργητικό της.

Για το Ντεν Μπος – Φόλενταμ δεν έχω άποψη, αλλά εδώ υπάρχει μια εξαιρετική παράδοση θετικών αποτελεσμάτων για τους φιλοξενούμενους που τους θέλει να έχουν υποστεί μόλις μία ήττα στις 16 επισκέψεις τους στην έδρα της Ντεν Μπος (δείτε προϊστορίες). Στα υπόψη και αυτό το στοιχείο λοιπόν.

Καλή παράδοση διατηρεί και η Χέλμοντ στην έδρα της Ος. Η συγκεκριμένη ομάδα (Χέλμοντ) είναι από τις πιο… ανώμαλες του πρωταθλήματος, καθώς εκτός έδρας έχει υποστεί μόνο μία ήττα και εντός συνολικά πέντε!

Όσο για το 1.50 της Έμεν, το θεωρώ αστείο και μόνο να μπω στη διαδικασία να το σχολιάσω. Μιλάμε για μια ομάδα που από την αρχή της σεζόν μετρά μόλις τρείς νίκες σε 12 παιχνίδια… Η Αλμίρε Σίτι (φωτο) – όπως και αρκετές ακόμα στην κατηγορία – σκοράρει στα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων της. Για του λόγου το αληθές, τα έξι από τα επτά γκολ που πέτυχε τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, μπήκαν στο δεύτερο 45λεπτο.

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά και στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας…

Στην Τσάμπιονσιπ η Σέφιλντ η οποία πραγματοποιεί πρωταθλητισμό, συμπλήρωσε 11 νίκες σε 16 αγωνιστικές. Απόψε φιλοξενείται από την κακή έως τώρα Μπέρτον που έχει τη χειρότερη άμυνα, καθώς και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Οι δύο ομάδες έχουν συνολικά 31 γκολ διαφορά τερμάτων στις πρώτες 16 αγωνιστικές…  (1.91 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Με Γερμανούς αυτή τη φορά δεν θέλω να ασχοληθώ και αν έπρεπε να παίξω κάτι θα πήγαινα στο over στον αγώνα της Βέχεν με τη Χάνσα. Οι γηπεδούχοι βλέπετε διατηρούν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση μετά από την πρωτοπόρο Πάντερμπορν. Στις τέσσερις τελευταίες νίκες τους στο πρωτάθλημα, έβαλαν τρία στην Έρφουρτ, έξι στην Μούνστερ και από πέντε στην Κίκερς και την Σόνενχοφ! Η Χάνσα αντιμετωπίζει με… άγνοια κινδύνου όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της και έχει συλλέξει τέσσερα διπλά έως τώρα…

Στη Β Ιταλίας δεν βλέπω έκπληξη, καθώς η φορμαρισμένη Φροζινόνε που διατηρεί το αήττητο της έδρας της υποδέχεται τη ντεφορμέ Αβελίνο η οποία έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις με 5 ήττες σε 7 παιχνίδια.

Στην Γαλλία αυτή τη φορά δεν ευνοεί το πρόγραμμα για πονταρίσματα. Ο άσσος της αξιόπιστης Ρεμς προσφέρεται σε χαμηλές αποδόσεις για να προτιμηθεί και όλα τα υπόλοιπα ματς της βραδιάς είναι αμφίρροπα ντέρμπι.  Επειδή πάντως η Κλερμόν άρχισε και πάλι τα… συνηθισμένα με τις αγαπημένες της ισοπαλίες, δεν αποκλείω να φέρει ακόμα μία στο ματς με την Οσέρ. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν υποστεί ήττα εκεί μέσα εδώ και πέντε χρόνια και αν φύγουν με τον ένα βαθμό θα μείνουν ικανοποιημένοι.

Για τον αγώνα της Σοσό με τη Νιμ υπάρχουν δύο πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία. Πρώτον, το τελευταίο under της Νιμ στο πρωτάθλημα εντοπίζεται κάπου στα τέλη Αυγούστου! Δεύτερον, ο μέσος όρος τερμάτων της Σοσό στα εντός έδρας παιχνίδια της, είναι 4.5 γκολ!

Για την πρώτη κατηγορία διεξάγεται η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λιλ και τη Σεντ Ετιέν και διαπίστωσα ότι η απόδοση του άσσου γνωρίζει μεγάλη πτώση. Προσωπικά δεν ποντάρω σε τέτοιου είδους παιχνίδια, αλλά προσπάθησα να εντοπίσω τους λόγους που οι παίκτες απόψε προτιμούν τη Λιλ. Πιθανολογώ ότι οι λόγοι είναι τρεις: πρώτον η πεντάρα που δέχθηκε η Σεντ Ετιέν την προηγούμενη αγωνιστική από τη Λυών και γενικότερα η κακή φόρμα της ομάδας. Δεύτερον, το κακό κλίμα στα αποδυτήρια και η απόλυση του Όσκαρ Γκαρσία που δεν πρόλαβε να στεριώσει. Τρίτον, η καλή παράδοση της Λιλ η οποία παραμένει αήττητη για 13 συνεχόμενα παιχνίδια με αντίπαλο τη Σεντ Ετιέν. Θα επαναλάβω όμως, ότι προσωπικά δεν θα ποντάρω κάπου και ότι θα προτιμήσω να ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση κατά τη διάρκεια του live bet

Η φετινή έκπληξη του Βελγικού πρωταθλήματος δεν είναι άλλη από τη Σαρλερουά που έχει σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Απόψε υποδέχεται την κακή έως τώρα Μαλίν η οποία μαζί με την ουραγό Έουπεν παραμένουν οι μοναδικές που δεν έχουν πετύχει ακόμα νίκη μακριά από το γήπεδό τους. Ελπίζω ο Γιάνκοβιτς που ήρθε πριν από λίγες μέρες, να μην έχει… προλάβει να διορθώσει την κατάσταση στην ομάδα της Μαλίν…

Στην Τσεχία ο διαφαινόμενος άσσος της Σπάρτα Πράγας μπορεί να συνδυαστεί με το over. Η Ζιχλάβα είναι ανύπαρκτη στα εκτός έδρας παιχνίδια της, καθώς μετρά έξι ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια! Διατηρεί τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία και τα τελευταία τέσσερα χρόνια που επισκέφτηκε την έδρα της Σπάρτα, υπέστη ισάριθμες ήττες με συντελεστή τερμάτων 15-1! Και εις ανώτερα…

Στη Δανία ομολογώ ότι μου προξένησαν εντύπωση οι υψηλότατες αποδόσεις του over (2.05 στην [eafl id=”9215″ name=”netbet” text=”NETBET.GR”]), καθώς η Χέλσινγκορ είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα (29) γκολ στο πρωτάθλημα. Ένα μικρό bet θεωρώ ότι έχει λογική εδώ.

Στο Μεξικό τέλος, αυτό το τριήμερο διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Η Άτλας που αγωνίζεται σήμερα, χρειάζεται μόνο νίκη για να σφραγίσει το εισιτήριό της για τα play off του τίτλου. Υποδέχεται την βαθμολογικά αδιάφορη Πατσούκα που έχει στρέψει την προσοχή της τόσο στο κύπελλο όσο και στο Μουντιάλ συλλόγων. Σημειώστε ότι η Πατσούκα έχει υποστεί πέντε ήττες σε επτά παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο τα λέμε στο twitter (@fontastsounis).

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (21.00): ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΜΕΡΑΣ

Για κάθε €50 που θα ποντάρεις στις αγορές του αγώνα, επιστρέφουμε με τη μορφή bonus €5, με όριο τα €50!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ