ΤΟ TIMING ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΠΑΡΤΣΑ!

Καλημέρα. Απόψε έχουμε τη δεύτερη… παρτίδα των προημιτελικών του Champions League και η αναμέτρηση που ξεχωρίζει δεν είναι άλλη από το Τσέλσι – Μπαρτσελόνα. Αν το εξετάσουμε βάσει φόρμας, τότε οι καταλανοί έχουν μεγάλο και σαφές προβάδισμα, καθώς η Τσέλσι διανύει περίοδο αγωνιστικής κάμψης. Σας θυμίζω ότι προσφάτως υπέστη δύο μεγάλες και ντροπιαστικές ήττες με σκορ 4-1 και 0-3 από τις Γουότφορντ και Μπόρνμουθ αντίστοιχα. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη μεριά φέτος κάνει περίπατο στην Primera και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να επισημάνω εγώ, τις δυνατότητες αυτής της σπουδαίας ομάδας… Αν έπρεπε λοιπόν να κρατήσω ένα σημείο από τα τέσσερα αποψινά παιχνίδια, θα ήταν το διπλό του Μέσι και της παρέας του.

Όσο για τη Μπάγερν και να θέλει να ασχοληθεί κανείς δεν… μπορεί, λόγω απόδοσης. Τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου έχω στο μυαλό μου διότι οι τούρκοι δεν θα μπορέσουν να αντέξουν… πάρα πολύ στο Μόναχο. Οι δε βαυαροί δεν κουράζονται ποτέ και θα παίξουν ακόμα καλύτερα και επιθετικότερα στο δεύτερο 45λεπτο…

Αυτά τα λίγα από το Champions League…

Σήμερα όμως διεξάγονται και αρκετά αγγλικά παιχνίδια των μικρών κατηγοριών. Με αυτά θα ασχοληθούμε περισσότερο καθώς έχουμε την… πολυτέλεια των πιο πολλών επιλογών.

Ξεκινώντας από την Τσάμπιονσιπ η Άστον Βίλα που εξακολουθεί να κατέχει την ισχυρότερη έδρα έχοντας υποστεί μόνο μία ήττα σε 16 αγωνιστικές, θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες αφού το Σάββατο διέκοψε το σερί των επιτυχιών της, η εξίσου φορμαρισμένη Φούλαμ. Η «Βίλα» υποδέχεται την επικίνδυνη μεν, υποδεέστερη δε Πρέστον και πιστεύω ότι έστω και δύσκολα θα κερδίσει.

Το ίδιο πιθανότατα θα πράξει και η Μίντλεσμπρο που φιλοξενεί την αδύναμη φέτος Χαλ. Βάζω… μπροστά όμως το under καθώς η Μίντλεσμπρο έχει τα περισσότερα (12) εντός έδρας under στην κατηγορία. Η δε Χαλ σκοράρει πολύ δύσκολα όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της…

Στο Μπρέντφορντ – Μπέρμιγχαμ τέλος, επιλέγω να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, διότι οι λονδρέζοι συνηθίζουν να σκοράρουν από την ανάπαυλα και μετά…

Τον θυμάστε αυτόν τον… περίεργο τύπο, τον Μοράις που είχε περάσει από την ΑΕΚ; Ο Μοράις λοιπόν ανέλαβε την Μπάρνσλεϊ προκειμένου να τη σώσει (;) από τον υποβιβασμό. Ο άνθρωπος αυτός έχει καταφέρει να δουλέψει ήδη σε 18 (!) ομάδες μέσα σε αντίστοιχα χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι για να μην στεριώσει πουθενά δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην πιάτσα των προπονητών. Υπό άλλες συνθήκες λοιπόν θα έπαιζα τον άσσο της ομάδας που άλλαξε προπονητή. Στην προκειμένη περίπτωση όμως δεν θα ακολουθήσω και ίσως αφήσω το παιχνίδι για το live.

Στην Λιγκ 1 η Φλίτγουντ που συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες, αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα από την ανώτερη Πόρτσμουθ. Το διπλό λοιπόν εξετάζεται, αλλά για να είμαι ειλικρινής βρίσκω μεγαλύτερη ασφάλεια στο over διότι η Φλίτγουντ έφτασε τα επτά συνεχόμενα. Η δε Πόρτσμουθ έχει τέσσερα σερί over και πρόκειται για μια ομάδα που συνηθίζει να παίζει επιθετικά..

Στη Λιγκ 2 η Κρου μπορεί να κέρδισε το Σάββατο την Κόλτσεστερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι από τη μια μέρα στην άλλη έγινε καμιά ομάδα… περιωπής. Παραμένει κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού και σήμερα φιλοξενεί την Έξετερ που θα επιδιώξει να διεκδικήσει την άνοδο μέσω των play off. Η Κρου διαθέτει μια από τις χειρότερες έδρες στο πρωτάθλημα και αν οι παίκτες των φιλοξενούμενων βρεθούν σε καλή μέρα θα μπορέσουν να φύγουν με το διπλό από εκεί μέσα. (2.65 το διπλό στον STOIXIMAN.GR)

Στη Νάσιοναλ Λιγκ υπάρχει πλήρης αγωνιστική δραστηριότητα και έτσι οι επιλογές μας θα είναι περισσότερες…

Η Γκίσελι μπορεί να άλλαξε προπονητή, αλλά δεν άλλαξε και… συνήθειες, καθώς το περασμένο Σάββατο υπέστη την έβδομη διαδοχική ήττα της. Με τέσσερις μόνο νίκες σε 33 αγωνιστικές δεν πας πουθενά και ο υποβιβασμός είναι σχεδόν βέβαιος πλέον. Το πιθανό διπλό της Φίλντε μπορεί να συνδυαστεί και με το over καθώς οι φιλοξενούμενοι διατηρούν την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία… (2.70 ο συνδυασμός στη SPORTINGBET.GR)

Σκέτο over επέλεξα στον αγώνα της Μέιντενχεντ με την Ίστλιχ. Οι δύο ομάδες μετρούν από έξι over στα επτά τελευταία παιχνίδια τους και 14 στα 17 στα πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς. Η Ίστλιχ μαζί με την Φίλντε μετρούν και τα περισσότερα (21) over στην κατηγορία. (1.87 το over στη VISTABET.GR)

Η Μπόρεχαμ βρίσκεται σε ανοδική πορεία καθώς έρχεται από τέσσερις νίκες σε πέντε αγωνιστικές. Σήμερα υποδέχεται την Μέιντστοουν που αγνοεί τη νίκη για 15 σερί παιχνίδια! Ο άσσος έχει παιχτεί, αλλά εγώ θα προτιμήσω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου στα οποία αρέσκεται η Μπόρεχαμ. Στις τελευταίες επτά αγωνιστικές δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Σε αυτό το διάστημα πέτυχε συνολικά 13 τέρματα και τα δέκα από αυτά μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο…

Η Τορκί είναι εξαιρετικά αδύναμη στην έδρα της, καθώς μετρά εννέα ήττες και τρείς μόνο νίκες σε 17 παιχνίδια! Απόψε φιλοξενεί την δυνατή και φορμαρισμένη Σάτον που μετά από την πρωτοπόρο Μάκλσφιλντ έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις με εννέα διπλά στο ενεργητικό της!

Η Τσέστερ και η Χάρτλπουλ μπορεί να κέρδισαν το περασμένο Σάββατο, αλλά θα επαναλάβω ότι πρόκειται για δύο συλλόγους που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν μεγάλα και δυσεπίλυτα οικονομικά προβλήματα. Έχουν αποχωρήσει αρκετοί ποδοσφαιριστές και δεν μπορεί να βγει η χρονιά έτσι. Σήμερα η Τσέστερ υποδέχεται τη φορμαρισμένη Λέιτον Όριεντ που ενισχύθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Οι λονδρέζοι έρχονται από μεγάλο διπλό επί της Φίλντε και δεν νομίζω ότι θα φοβηθούν την υποδεέστερη Τσέστερ. (2.20 το διπλό στην INTERWETTEN.GR)

Η δε Χάρτλπουλ παίζει εκτός έδρας με τη Χάλιφαξ που ψάχνει για βαθμούς γιατί βρίσκεται κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού. Αν οι γηπεδούχοι δεν πάρουν αυτό το ματς θα αντιμετωπίσουν μεγάλο πρόβλημα στη συνέχεια…

Η Έμπσφλιτ δεν έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα σε πρώτο ημίχρονο εδώ και επτά αγωνιστικές. Σήμερα παίζει με την Γουόκινγκ που και αυτή συνήθως ρολάρει από την ανάπαυλα και μετά. Κρατώ λοιπόν τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση…

Καλή τύχη…

Υ.Γ. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι όσοι δεν έχετε λογαριασμό στο twitter μπορείτε να μας διαβάζετε και μέσα από το Bookenemy.com κλικάροντας εκεί που γράφει τα tweets του Φώντα.

 

Ο STOIXIMAN.GR προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* το ΤΣΕΛΣΙ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  (3.70 – 3.50 – 2.24) (ώρα έναρξης 21.45)

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ