ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!

Καλημέρα. Σήμερα ολοκληρώνεται το… θρυλικό και ένδοξο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και το ενδιαφέρον εστιάζεται στη μάχη για τη πέμπτη θέση μεταξύ Ξάνθης και Αστέρα. Οι δύο ομάδες έχουν από 42 πόντους και στην τελική ισοβαθμία υπερέχουν οι Αρκάδες. Αυτό σημαίνει ότι αν σήμερα κερδίσουν τον αδιάφορο Παναιτωλικό, θα τερματίσουν πέμπτοι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα στο Παναθηναϊκός – Ξάνθη. Θεωρώ λοιπόν ότι η ομάδα της Τρίπολης θα κερδίσει, ενώ δεν αποκλείω να πράξει το ίδιο και η Ξάνθη απέναντι στον διαλυμένο Παναθηναϊκό. Σας θυμίζω ότι τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι πέρασε νικηφόρα από τη Λεωφόρο. Γιατί να μην κάνει το ίδιο και φέτος;

Σήμερα ολοκληρώνεται και η Τσάμπιονσιπ και για αυτό το πρωτάθλημα έκανα ειδικό αφιέρωμα στη KING BET της Παρασκευής, Επειδή ό,τι φύλλα ήταν να πουληθούν… έφυγαν, μπορώ πλέον να δημοσιεύσω και εδώ το συγκεκριμένο κείμενο.

«Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε δικαίως η Γουλβς η οποία το μόνο που επιδιώκει πλέον, είναι να σπάσει το… φράγμα των 100 πόντων. (Παίζει με την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα και λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα). Η δεύτερη θέση που οδηγεί στην Πρέμιερ, διεκδικείται από την Κάρντιφ και τη Φούλαμ που έχουν από 89 και 88 βαθμούς αντίστοιχα. Αν ισοβαθμήσουν υπερτερεί η Φούλαμ λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Το πρόγραμμα είναι Κάρντιφ – Ρέντινγκ και Μπέρμιγχαμ – Φούλαμ. Συμπτωματικά οι δύο αντίπαλοι τους, μετρούν από 43 βαθμούς και φαινομενικά κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Χρησιμοποίησα αυτόν τον όρο, διότι όπως θα δούμε και παρακάτω, λογικά ακόμα και με ήττα θα παραμείνουν στην κατηγορία…

Η Κάρντιφ εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν πρόκειται να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Θα νικήσει και θα επιστρέψει στην Πρέμιερ μετά από πέντε χρόνια. Οι ουαλοί είναι εξαιρετικοί στην έδρα τους και η Ρέντινγκ αποδυναμώνεται αισθητά όταν απομακρύνεται από το Λονδίνο… Η απόδοση του άσου όμως έχει πτωτική τάση και σε αυτές τις τόσο χαμηλές τιμές δε θεωρώ ότι αξίζει να ασχοληθούμε. Η θα το παίξουμε συνδυαστικά, ή θα το αφήσουμε για το live λοιπόν…

Η Φούλαμ ακόμα… κλαίει για την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) που έφερε με την Μπρέντφορντ στις 14 του Απρίλη. Σας θυμίζω ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης! Αν είχε πάρει αυτό το ματς, τώρα θα βρισκόταν έναν πόντο πάνω από την Κάρντιφ. Τώρα πλέον τίποτα δεν εξαρτάται από την ίδια, αφού αν η Κάρντιφ επικρατήσει της Ρέντινγκ, η απευθείας άνοδος θα αποτελέσει παρελθόν.

Για την τετράδα των play off, απομένει μία θέση που θα κριθεί την Κυριακή. Τη διεκδικούν η Ντέρμπι και η Πρέστον που έχουν από 72 και 70 βαθμούς αντίστοιχα. Η Ντέρμπι υποδέχεται την Μπάρνσλεϊ, ενώ η Πρέστον φιλοξενεί την Μπέρτον. Οι… συμπτώσεις στην Τσάμπιονσιπ συνεχίζονται, αφού όπως και πριν έτσι και τώρα, τα δύο φαβορί παίζουν με ισόβαθμες ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία! Για την ακρίβεια τόσο η Μπάρνσλεϊ όσο και η Μπέρτον βρίσκονται στη γραμμή του υποβιβασμού έχοντας από 41 βαθμούς η καθεμία! Μιλάμε δηλαδή για κανονικό θρίλερ!

Να δούμε όμως ποιες άλλες ομάδες εμπλέκονται στη μάχη για τη σωτηρία; Συνολικά είναι πέντε. Μόλις έναν βαθμό πίσω από την Μπάρνσλεϊ και την Μπέρτον βρίσκεται η Μπόλτον. Στους 43 βαθμούς συναντάμε την Ρέντινγκ και την Μπέρμιγχαμ στις οποίες αναφερθήκαμε στην αρχή. Από τις πέντε αυτές ομάδες, η μόνη που παίζει με βαθμολογικά αδιάφορο αντίπαλο είναι η Μπόλτον η οποία υποδέχεται τη Νότιγχαμ. Αν σκεφτούμε λογικά και πρακτικά λοιπόν, το μόνο σχετικά… «σίγουρο» σημείο είναι ο άσος της Μπόλτον. (1.87 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Τώρα – και με το δίκιο σας – θα μου πείτε, αξίζει να ποντάρεις έστω και ένα ευρώ σε ένα σύλλογο που έρχεται από έξι ήττες και μία ισοπαλία; Υπό άλλες συνθήκες βεβαίως και όχι! Από τη στιγμή όμως που το ματς αυτό διεξάγεται την τελευταία αγωνιστική και η γηπεδούχος ομάδα θα διατηρήσει τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία μόνο με νίκη, θεωρώ ότι αξίζει ένα μικρό έστω, ποντάρισμα. Λίγα ευρώ εμείς, μία κατηγορία αυτοί…

Από κει και πέρα, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι επιπέδου… ο θάνατος σου, η ζωή μου. Κατά την προσωπική μου άποψη πάντως, η Ρέντινγκ και η Μπέρμιγχαμ θα πρέπει να αισθάνονται… σχετικά ασφαλείς διότι για να πέσουν, θα πρέπει αφενός εκείνες να ηττηθούν και αφετέρου να νικήσουν όλες οι υπόλοιπες. Βάσει προγράμματος όμως, δεν προκύπτει μία τέτοια εξέλιξη… Το καλό για αυτές είναι ότι υπερέχουν σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας με την Μπόλτον και την Μπέρτον. Μόνο η Μπάρνσλεϊ έχει καλύτερο συντελεστή. Από την Μπόλτον λοιπόν δεν κινδυνεύουν, διότι υπάρχει τεράστια διαφορά τερμάτων που δεν καλύπτεται. Η Μπέρτον και η Μπάρνσλεϊ δίνουν πολύ δύσκολα ματς μακριά από την έδρα τους και θα αποτελέσει έκπληξη αν πάρουν ακόμα και το Χ. Αυτό σημαίνει λοιπόν, πως αν η εξέλιξη των υπόλοιπων αναμετρήσεων είναι θετική για τις δύο ομάδες που ισοβαθμούν στους 43, τότε μπορεί ναι να αφεθούν στις… ορέξεις των αντιπάλων τους που «καίγονται» για τη νίκη. Αναφέρομαι όπως θα καταλάβατε στον άσσο της Κάρντιφ και στο διπλό της Φούλαμ.

Αν πάλι, επιδιώκουμε να διεκδικήσουμε κάτι σαφώς πιο… φιλόδοξο, μπορούμε να ρισκάρουμε στο Χ της αναμέτρησης της Ντέρμπι με την Μπάρνσλεϊ. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι στους γηπεδούχους αρκεί ο ένας βαθμός για να «κλειδώσουν» την 6η θέση που οδηγεί στην τετράδα των μπαράζ για την άνοδο. Η Ντέρμπι βλέπετε, εκτός από τους δύο πόντους, έχει και μία υπεροχή εννέα τερμάτων από την Πρέστον.

Όσοι λοιπόν πιστεύετε ότι η Πρέστον δεν θα κερδίσει με… 10-0 την Μπέρτον, τότε θα συμφωνήσετε μαζί μου, πως με τον ένα βαθμό η Ντέρμπι είναι εξασφαλισμένη. Το ίδιο βέβαια δεν ισχύει και για την Μπάρνσλεϊ, αλλά λογικά, το καλύτερο που μπορεί να αποσπάσει μέσα σε μία δυνατή έδρα, είναι η ισοπαλία. Όσον αφορά στην αναμέτρηση της Πρέστον με την Μπέρτον, θεωρώ ότι όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα διαδραματίζεται την ίδια ώρα στο Ντέρμπι – Μπάρνσλεϊ…

Εν κατακλείδι: Οι δύο πιο δυνατοί άσσοι, είναι αυτοί των Κάρντιφ και Μπόλτον, που μπορούν να παιχτούν και συνδυαστικά. Η φορμαρισμένη Φούλαμ που είναι η παλαιότερη λονδρέζικη ομάδα, μπορεί να φύγει με το πολύτιμο «τρίποντο» από την πολύ μέτρια έδρα της αποδυναμωμένης Μπέρμιγχαμ. Στην αναμέτρηση της Ντέρμπι  με την Μπάρνσλεϊ, ο ένας πόντος που βολεύει τους γηπεδούχους, ίσως αρκέσει και στους φιλοξενούμενους. Το μόνο βέβαιο είναι ότι το φινάλε της φετινής Τσάμπιονσιπ αναμένεται αγωνιώδες και δραματικό. Επειδή πάντως το αποτέλεσμα της μία ομάδας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με κάποιας άλλης που έχει τον ίδιο ακριβώς στόχο, πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με αυτά τα παιχνίδια κατά την διάρκεια της διεξαγωγής τους. Αν λοιπόν δεν έχετε τίποτα καλύτερο και… εποικοδομητικότερο να κάνετε σήμερα το μεσημέρι, τότε συντονιστείτε με το live bet της αγαπημένης σας στοιχηματικής εταιρείας και ποντάρετε εκεί»

Στην προτελευταία αγωνιστική της Β Γερμανίας, εστιάζω την προσοχή μου στις ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Δύο από αυτές είναι η Γκρόιτερ Φορτ και η Μπραουνσβάιγκ που σήμερα υποδέχονται τις βαθμολογικά αδιάφορες Ντούισμπουργκ και Ίνγκολσταντ αντίστοιχα. Η Ίνγκολσταντ μπορεί φαινομενικά να μην έχει ακόμα σωθεί και μαθηματικά, αλλά δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο περίπτωση να κιντυνεύσει, διότι αφενός έχει οκτώ ομάδες από κάτω της και αφετέρου την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την υποβιβασμένη Καϊζερσλάουτερν.

Η Γκρόιτερ Φιρτ πρέπει οπωσδήποτε σήμερα να κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στην Ντούισμπουργκ αν θέλει να σώσει την κατηγορία. Πάντως παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην 16η θέση, διαθέτει την τρίτη καλύτερη έδρα στο πρωτάθλημα… (1.87 ο άσσος στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Από το Καμπιονάτο το μόνο που αξίζει από πλευράς απόδοσης είναι το διπλό της Φιορεντίνα. Οι Βιόλα που διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη, έρχονται από σπουδαία νίκη επί της Νάπολι με 3-0 και σήμερα φιλοξενούνται από την Τζένοα που ξέμεινε οριστικά και αμετάκλητα από στόχους… (1.91 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στη Β Ισπανίας η ισοπαλία δείχνει να βολεύει στον αγώνα της Αλμπαθέτε με την Κάντιθ, καθώς οι μεν γηπεδούχοι θα κάνουν ένα πολύ μεγάλο βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία και οι δε φιλοξενούμενοι θα παραμείνουν εντός τετράδας play off. Σας θυμίζω ότι η Κάντιθ συμπλήρωσε πέντε ισοπαλίες στα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα…

Η Οβιέδο δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών στην προσπάθεια που καταβάλει για τα μπαράζ ανόδου. Υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της την υποβιβασμένη Χόγια Λόρκα που μετρά τις περισσότερες (15) εκτός έδρας ήττες στην κατηγορία.

Στις βολικές ισοπαλίες εντάσσεται και η αναμέτρηση της Μορεϊρένσε με την Άβες στην Πορτογαλία. Διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική, οι δύο αντίπαλοι έχουν από 32 και 32 βαθμούς και η γραμμή του υποβιβασμού βρίσκεται στους 29…

Στη Β Πορτογαλίας η Ουνιόν Μαδέιρα και η Κοβίλια που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, παίζουν με αδιάφορους αντιπάλους και οφείλουν να ψάξουν για βαθμούς. Η Ουνιόν υποδέχεται τη Βαρζίμ που αποδυναμώνεται μακριά από το γήπεδό της και η Κοβίλια φιλοξενείται από την προτελευταία Ζιλ Βιθέντε που υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Στην Ολλανδία διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική και παίζεται μια θέση για τα play off ανάμεσα στην Τσβόλε και την Ντεν Χάαγκ που έχουν από 44 βαθμούς. Η Ντεν Χάαγκ φιλοξενείται από τη Ρόντα η οποία προετοιμάζεται από τώρα για το μπαράζ παραμονής. Την προηγούμενη αγωνιστική έφερε 3-3 με την πρωταθλήτρια Αϊντχόφεν, αλλά σήμερα ίσως δεν της αρκέσει ο ένας βαθμός σε περίπτωση που η Τσβόλε δεν χάνει στην έδρα της Άλκμααρ…

Με Σκανδιναβούς είπαμε ότι ακόμα δεν… μπλέκουμε, αλλά αυτές που έχουν προτιμηθεί περισσότερο είναι η Οντ και η Μπραν από την Α Νορβηγίας, η Γιερβ από τη Β κατηγορία και η Φάλκενμπεργκ από τη Β Σουηδίας.

Από το πρωτάθλημα των ΗΠΑ κρατάμε τον άσσο του φορμαρισμένου Ορλάντο που έρχεται από πέντε σερί νίκες. Υποδέχεται το Σολτ Λέικ που δεν έχει νίκη εκτός.

Στην Αργεντινή τέλος, λογικά η Ιντεπεντιέντε δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα από την αρνητική Χιμνάσια Λα Πλάτα που συμπλήρωσε 6 σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 2-14.

Σαφώς καλύτερα πληρώνει το διπλό της Πατρονάτο που θέλει να μαζέψει πόντους για την ειδική βαθμολογία παραμονής που συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν. Σήμερα φιλοξενείται από την Ατλέτικο Τεμπερλέι που υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Όπως θα δείτε πάντως και στη στήλη του Bookone, το σημείο που έχει πονταριστεί περισσότερο από όλα, είναι ο άσσος της Τίγκρε. Η ομάδα μαζεύει και αυτή βαθμούς για την ειδική βαθμολογία παραμονής και υποδέχεται την αδιάφορη Λανούς… (2.02 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο LIVE μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΥΓ. Χθες οι οπαδοί της ΑΕΚ ξεχύθηκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του φετινού τίτλου μετά από 24 ολόκληρα χρόνια! Ειλικρινά εύχομαι να… πάρουν και πάλι τους δρόμους απόψε, προκειμένου να γιορτάσουν και την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στο μπάσκετ. Σας θυμίζω ότι στις 20.30 διεξάγεται στο ΟΑΚΑ ο τελικός μεταξύ της ελληνικής ομάδας και της Μονακό. Όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, η ΑΕΚ απέδειξε ότι αξίζει να πάρει αυτό το τρόπαιο διότι απέδιδε σταθερά καλό και ποιοτικό μπάσκετ.

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα πληθώρα στοιχημάτων για τον μεγάλο τελικό του Champions League. Καλή επιτυχία στους παίκτες της ελληνικής ομάδας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ