ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ… ΑΔΕΡΦΑΚΙ!

Καλημέρα. Πριν ξεκινήσουμε, θα ήθελα να σα πω ότι είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω, πως από σήμερα βρίσκεται στον αέρα το… «αδερφάκι» του Bookenemy.com. Λέγεται bookenemylive.com και είναι ένα ολοκαίνουργιο σάιτ, μέσα από το οποίο θα ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με το live bet!

Πρόκειται για ένα δύσκολο αλλά φιλόδοξο εγχείρημα με το οποίο ασχολιόμουν εδώ και αρκετό καιρό. Δίπλα μου θα έχω το φίλο και συνάδελφο Αλέξανδρο Γραμμένο που τον έχετε γνωρίσει και ως Bookone. Πρόκειται για τον… μετρ του είδους με πλούσιο βιογραφικό, επιτυχίες και πείρα, πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Τόσο εγώ, όσο και ο Αλέξανδρος, τα τελευταία χρόνια ασχοληθήκαμε πολύ με το livebet και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι έχουν facebook και twitter, αφού καθημερινά και επί 24ώρου – σχεδόν – βάσεως δίναμε πολλά σημεία (επόμενα γκολ, κόρνερ, κάρτες) κατά την διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων. Μόνο οι ανατροπές που έχουμε δώσει όλο αυτό το διάστημα, ξεπερνούν πλέον ακόμα και την πιο… πλούσια φαντασία! Προσωπικά ασχολούμαι σχεδόν αποκλειστικά με ποδόσφαιρο. Ο Bookone όμως έχει πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας και στο μπάσκετ.

Όπως χαρακτηριστικά έγραφα όλα αυτά τα χρόνια, τα … λεφτά είναι στο live. Εκεί δηλαδή που μπορούμε σαφώς πιο εύκολα να «αιφνιδιάσουμε» τους μπουκ. Το συγκεκριμένο project αποτελεί πρωτοπορία τόσο για τη χώρα μας όσο και για την υπόλοιπη Ευρώπη, καθώς δεν υπάρχουν πολλά τέτοια εγχειρήματα. Απαιτείται βλέπετε τεράστια δουλειά, συλλογή πληροφοριών και άπειρος προσωπικός χρόνος προκειμένου να είμαστε συνεπείς και αποτελεσματικοί στο έργο μας. Θεωρώ όμως ότι τόσο εγώ όσο και ο Αλέξανδρος διαθέτουμε την απαιτούμενη ενεργεία και πείρα προκειμένου να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία.

Οι παλαιότεροι φίλοι το γνωρίζουν άλλωστε πολύ καλά αυτό. Οι νεότεροι δεν έχουν παρά να δοκιμάσουν… Από την αρχή της μέρας θα βρισκόμαστε και οι δύο stand by και οτιδήποτε υποπίπτει στην αντίληψη μας θα το γράφουμε αμέσως στο chat του bookenemylive.com. Θα μπορείτε μάλιστα και εσείς οι ίδιοι να σχολιάζετε ή να εκφράζετε απορίες και ερωτήματα μέσω του συγκεκριμένου chat. Προσωπικά, νωρίς το μεσημέρι θα γράφω και 2-3 σημεία που θα έχουν πονταριστεί περισσότερο από όποιο πρωτάθλημα (Ευρωπαϊκό ή μη) προέρχονται.

Εννοείται βέβαια, πως τα περισσότερα στοιχήματα θα τα «postάρουμε» όταν θα υπάρχει πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα. Η σεζόν οδεύει προς το φινάλε της και από τώρα και στο εξής το αγωνιστικό, το βαθμολογικό αλλά και το στοιχηματικό ενδιαφέρον θα αυξάνει κατά την διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων. (Θυμηθείτε τι… πανηγύρι στήθηκε πρόσφατα στο live  με την τελευταία αγωνιστική στο Βέλγιο)

Αυτά είχα να πω προς το παρόν. Ξεκινήσαμε λοιπόν, το bookenemylive.com είναι ήδη στον διαδικτυακό αέρα και όσοι… πιστοί (του live bet) προσέλθετε!

Περνάμε τώρα στο σημερινό πρόγραμμα…

Την Σούπερ Λιγκ την… ξεχνάμε προς το παρόν μετά από την απόφαση που έλαβε ο υφυπουργός Αθλητισμού να διακόψει το πρωτάθλημα μέχρι νεωτέρας…

Η Φουτμπολ Λιγκ όμως συνεχίζεται κανονικά και περιμένω από τον ΟΦΗ να αυξήσει το σερί των νικών του, που συνδυάζονται με no – goal. Η ομάδα της Κρήτης έχει δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ σε 10 ματς μακριά από το νησί και σήμερα φιλοξενείται από την ακίνδυνη Καλλιθέα που έχει πάψει να σκοράρει εδώ και πάρα πολύ καιρό (7 αγωνιστικές). Θα συνδυάσω λοιπόν το διπλό με το no – goal.

Στη Βρετανία το πρόγραμμα δεν είναι ιδιαίτερα βατό και γι΄αυτό το λόγο ειδικά σήμερα οι επιλογές μου θα είναι λιγότερες από ότι συνήθως.

Σήμερα διεξάγονται και τα προημιτελικά του κυπέλλου σε νοτ άουτ αναμετρήσεις και για τον αγώνα της Σουόνσι με την Τότεναμ θα κρατήσω… μικρό καλάθι. Οι ουαλοί βλέπετε, έχουν ανέβει πολύ αγωνιστικά, ενώ οι Λονδρέζοι θα αναγκαστούν να παίξουν χωρίς τον καλύτερό τους παίκτη τον Κέιν που είναι τραυματίας. Σας θυμίζω ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει πετύχει 24 γκολ σε 29 παιχνίδια!

Στην Τσάμπιονσιπ αν το εξετάσουμε βάσει φόρμας, τότε η Μίλγουολ που έρχεται από ένα αήττητο σερί 11 αγωνιστικών, είναι σε θέση να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της ντεφορμέ Μπάρνσλεϊ που μέσα στο γήπεδό της μετρά μόλις τρεις νίκες σε 18 παιχνίδια!

Πάλι βάσει φόρμας, θεωρητικά η Μίντλεσμπρο έχει το προβάδισμα απέναντι στη Μπρέντφορντ που ακολουθεί πτωτική πορεία. Οι φιλοξενούμενοι αντιθέτως, έρχονται από τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία και στα τέσσερα από τα πέντε αυτά παιχνίδια τους, έβαλαν από τρία γκολ! Οι μπουκ δίνουν εμφανές προβάδισμα στη Μπρέντφορντ αλλά εγώ δεν θα συμφωνήσω μαζί τους…

Το ίδιο ισχύει και για το 1.60 της Μπρίστολ Σίτι. Δε γίνεται δηλαδή να προσφέρεις σε τόσο χαμηλή απόδοση μια ομάδα που τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές κέρδισε μόνο την παραπαίουσα Σέφιλντ Γουέν. Η Ίπσουιτς έχει επτά διπλά στο ενεργητικό της και μια από τις παραγωγικότερες εκτός έδρας επιθέσεις στην κατηγορία.

Το Λιντς – Σέφιλντ Γουέν. αποτελεί τοπικό ντέρμπι του Γιόρκσαϊρ και θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους, κυρίως λόγω των πολλών απουσιών που εξακολουθεί να έχει η φιλοξενούμενη ομάδα…

Η Φούλαμ παραμένει η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Τσάμπιονσιπ, καθώς συμπλήρωσε 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες σε 15 παιχνίδια! Αν και τα… φοβάμαι τα τοπικά ντέρμπι, με τη φόρα που έχει πάρει, μπορεί να κερδίσει και την μέτρια φέτος ΚΠΡ.

Υπάρχει όμως και η επιλογή των περισσοτέρων γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας θυμίσω ότι τις τελευταίες 10 αγωνιστικές η ΚΠΡ σκόραρε μόνο σε ένα ματς στα πρώτα 45 λεπτά. Σε αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής με την Άστον Βίλα…

Στη Λιγκ 1 το πρόγραμμα και οι αποδόσεις είναι κάτω του μετρίου. Λόγω φόρμας θα επανεξετάσω το διπλό της Πιτέρμπορο που έχει υποστεί μόνο τέσσερις ήττες σε 17 παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της. Φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Όξφορντ που διατηρεί τη δεύτερη χειρότερη εντός έδρας άμυνα.

Στη Λιγκ 2 σκέφτομαι να ρισκάρω στο Χ ημίχρονο άσσο τελικό στον αγώνα της Κόλτσεστερ με τη Γέοβιλ. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι και συνήθως ρολάρουν στο δεύτερο ημίχρονο. Η δε Γέοβιλ έχει μόλις δύο διπλά σε 17 αγωνιστικές, ενώ διατηρεί και τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα… (4.60 η υψηλότερη απόδοση αυτή τη στιγμή στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η σοβαρή και αξιόπιστη φέτος Ρέξαμ έχει υποστεί τις λιγότερες (6) ήττες στην κατηγορία. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα και απόψε φιλοξενείται από την ντεφορμέ Γουόκινγκ που δέχεται πολύ εύκολα το τέρμα. Για την ακρίβεια η Γουόκινγκ έχει δεχθεί τα υπερδιπλάσια γκολ συγκριτικά με τη Ρέξαμ (58 έναντι 28).

Η Χάλιφαξ με το που άλλαξε προπονητή και ανέλαβε ο Φούλαρτον έκανε δύο κολλητές νίκες με Ντάγκεναμ και Γουόκινγκ. Σήμερα φιλοξενείται από την ουραγό Γκίσελι που έρχεται από εννέα ήττες σε 10 παιχνίδια. Η Γκίσελι μετρά μόλις πέντε νίκες σε 36 αγωνιστικές και ο υποβιβασμός της, μπορεί να θεωρείται και ως βέβαιος…

Η Σάτον δεν έχει γνωρίσει ακόμα ήττα μέσα στο 2018. Έρχεται από τέσσερις σερί νίκες και σήμερα παίζει εκτός έδρας με τη ντεφορμέ Μέιντστοουν που τις τελευταίες 17 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο με το… ζόρι την Τορκί με 1-0. Μετρά μόλις τέσσερις νίκες σε 18 παιχνίδια στην έδρα της, ενώ η ανώτερή της Σάτον, έχει ήδη δέκα διπλά στο ενεργητικό της… (2.30 το διπλό στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Η Φίλντε… άστραψε και βρόντηξε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην δυνατή Όλντερσοτ, καθώς τη συνέτριψε με το απίστευτο 7-1! Είναι πραγματικά παράδοξο αυτό που συμβαίνει με τη Φίλντε, αφού όποιον μεγάλο βρει του… τσακίζει τα κόκκαλα! Σας θυμίζω ότι πρόσφατα είχε βάλει έξι γκολ στην πρωτοπόρο Μάκλσφιλντ και πέντε στην τρίτη Τρανμίρ! Εννοείται βέβαια, πως μετά από όλα αυτά, είναι η ομάδα που κατέχει την παραγωγικότερη επίθεση στη Νάσιοναλ Λιγκ. Σήμερα υποδέχεται την αποδυναμωμένη Χάρτλπουλ και θεωρώ ότι ένας… νορμάλ συνδυασμός είναι αυτός του άσσου με το over… (2.30 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στην Πρέμιερ Σκωτίας η Αμπερντίν μπορεί να διατηρήσει τη θετική παράδοση απέναντι στην Νταντί και να επιστρέψει στις νίκες. Ούτως ή άλλως το τελευταίο διάστημα η Νταντί κυριολεκτικά δεν βλέπεται…

Η ομάδα με τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις είναι η Πάρτικ Θιστλ που έχει μόλις μια νίκη σε 14 παιχνίδια καθώς και τη χειρότερη άμυνα. Νομίζω λοιπόν, ότι παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία στη Χαρτς να ξανακάνει νίκη μετά από ενάμιση μήνα…

Εκεί όμως που υπάρχει… παραλογισμός με τις αποδόσεις, είναι στο Ρος Κάουντι – Χάμιλτον, όπου βλέπουμε τον άσσο της ουραγού στο 1.70! Μιλάμε για την ίδια ομάδα που μετρά οκτώ ήττες και δύο νίκες σε 14 παιχνίδια στην έδρα της… Η δε Χάμιλτον τα πηγαίνει καλύτερα εκτός από ότι εντός, ενώ έρχεται και από δύο κολλητές νίκες με Μάδεργουελ και Πάρτικ Θιστλ. Αν πάλι δεν σας… αρέσει να κυνηγάτε εκπλήξεις, να παραθέσω και ένα άλλο ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο. Τις τελευταίες εννέα αγωνιστικές η Ρος Κάουντι έβαλε 11 γκολ. Ξέρετε πόσα από αυτά σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο; Κανένα…

Στην Τσάμπιονσιπ η Μπρέχιν συνεχίζει τον… μοναχικό δρόμο των αποτυχιών, αφού ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ στο πρωτάθλημα. Πέρασαν ήδη 26 αγωνιστικές και μετρά 22 ήττες και τέσσερις ισοπαλίες! Μπορεί η Νταμπάρτον να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά τη φετινή Μπρέχιν την κερδίζουν όλοι… (1.95 το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η πρωτοπόρος Σεντ Μίρεν που έρχεται από 10 νίκες σε 12 παιχνίδια δεν περιμένω να σκοντάψει απέναντι στην άχρωμη Κουίν Οφ Σάουθ που έχει μόνο τέσσερις νίκες σε 13 παιχνίδια στην έδρα της. Φέτος έχουν συναντηθεί ακόμα τρεις φορές και σε όλα τα ματς επικράτησε η Σεντ Μίρεν. Από το 2015 που ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, η Σεντ Μίρεν κέρδισε τα τέσσερα από τα πέντε ματς που έδωσε εκεί… (2.30 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στη Λιγκ 1 Σκωτίας μόνο over βλέπω… Βάσει των έως τώρα επιδόσεων των ομάδων, θεωρώ ως επικρατέστερα, αυτά στους αγώνες ανάμεσα στη Στρανράερ και την Κουίνς Παρκ και την Άλμπιον Ρόβερς με την Άρμπροουθ…

Στη Λιγκ 2 υπάρχουν αρκετοί φιλοξενούμενοι που πιστεύω ότι μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα των αντιπάλων τους. Μια από αυτές είναι και η Κλάιντ που έρχεται από επτά νίκες σε εννέα παιχνίδια. Φιλοξενείται από την Αννάν η οποία έχει μόνο μία νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές. Εδώ υπάρχει και ευνοϊκή παράδοση για τους φιλοξενούμενους, καθώς παίρνουν συχνά διπλά εκεί μέσα. Εναλλακτική επιλογή είναι και τα πιο πολλά γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, αφού τα 16 από τα 19 πιο πρόσφατα γκολ που πέτυχε και δέχθηκε η Αννάν στο πρωτάθλημα, σημειώθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο. (2.65 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Η Μπέργουικ τις τελευταίες 13 αγωνιστικές, κατάφερε να κερδίσει μόνο την ουραγό Κάουντενμπιθ. Απόψε φιλοξενεί τη δυνατή Στενχάουσμιουρ που έχει υποστεί μόνο τέσσερις ήττες σε 13 παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της…

Η δε Κάουντενμπιθ έχει μόνο μία νίκη σε 26 αγωνιστικές. Διατηρεί τη χειρότερη επίθεση όχι μόνο στην κατηγορία, αλλά σε ολόκληρη τη Βρετανία και για μια ακόμη φορά είμαι διατεθειμένος να την κοντράρω, όσο αναξιόπιστη και αν είναι φέτος η Έλγκιν…

Φεύγουμε τώρα από τη Βρετανία για να πάμε να ρίξουμε μια ματιά στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Όπως θα δείτε και στη στήλη με τις αλλαγές προπονητών, η διοίκηση του Αμβούργου προέβη σε μία ακόμα αντικατάσταση, μήπως προλάβει και σώσει την κατηγορία. Αν και προσωπικά δεν πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρει, το μόνο που μπορούμε να δεχθούμε με βεβαιότητα, είναι πως αν δεν κερδίσει ούτε σήμερα τη Χέρτα, τότε ο υποβιβασμός σχεδόν οριστικοποιείται. Τα τελευταία δύο χρόνια την κερδίζει και μένει να δούμε τι θα κάνει και φέτος…

Στη Β Γερμανίας δεν μπορώ να δεχθώ το 1.70 του άσσου της Ουνιόν. Η ομάδα του Βερολίνου παρουσιάζει μεγάλες αστάθειες στην απόδοσή της και η Ρέγκενσμπουργκ διεκδικεί άνοδο καθώς είναι 4η στη βαθμολογία.

Στο Σαντχάουζεν – Μπόχουμ επιλέγω το under αλλά και το 0-0 του ημιχρόνου, καθώς οι δύο αυτές ομάδες (ειδικά η Σαντχάουζεν) σκοράρουν σπανιότατα στα πρώτα 45 λεπτά. Σημειώστε επίσης, ότι η μεν Μπόχουμ διατηρεί τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα και η δε Σαντχάουζεν την καλύτερη άμυνα…

Στην Γ Γερμανίας θα συνδυάσω τον άσσο με το under στον αγώνα της Καρλσρούης με την Μέπεν. Η Καρλσρούη παραμένει η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα στην έδρα της, καθώς μετρά 11 νίκες και τρεις ισοπαλίες με συντελεστή τερμάτων 22-6. Η συντριπτική πλειοψηφία των επιτυχιών της είναι από τις λεγόμενες και ως «επαγγελματικές νίκες».

Στην Αυστρία η Αντμίρα συμπλήρωσε οκτώ σερί over. Σήμερα παίζει με τη Σεντ Πόλτεν που έχει με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο, τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Εντύπωση πάντως, προξενεί και ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων που μετρούν μόλις μια νίκη σε 12 παιχνίδια στην έδρα τους. Η δε Αντμίρα συμπλήρωσε 12 νίκες σε 26 αγωνιστικές και διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη. Να σημειώσουμε επίσης, ότι η Σεντ Πόλτεν τα περισσότερα γκολ τα δέχεται και τα βάζει στο δεύτερο ημίχρονο. Για του λόγου το αληθές να πούμε ότι τα 15 από τα 18 πιο πρόσφατα τέρματα της, σημειώθηκαν μετά από την ανάπαυλα. Αν δηλαδή τα βάλουμε όλα κάτω, μας βγαίνει ένας συνδυασμός διπλού με over και περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο…

Κάτι παρεμφερές συμβαίνει και με τον αγώνα της Στουρμ Γκρατς με την Άλταχ καθώς η νίκη των γηπεδούχων μπορεί επίσης να συνδυαστεί με τα πολλά γκολ και το δεύτερο ημίχρονο. Η Στουρμ έχει πολύ καλή επίθεση και ξαναβρήκε τη φόρμα της. τα τελευταία χρόνια κερδίζει την Άλταχ πετυχαίνονται από τρία γκολ και πάνω, ενώ η τελευταία, στα έξι πιο πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα, δεν πέτυχε γκολ σε πρώτο ημίχρονο και δέχθηκε μόλις ένα…

Όσο για το 1.70 της Λίντσερ, θεωρώ ότι είναι απαγορευτικό από τη στιγμή που η Μάτερσμπουργκ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Την προηγούμενη αγωνιστική έκοψε βαθμούς από την πρωτοπόρο Σάλτσμπουργκ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόσφατα κέρδισε τόσο τη Στουρμ Γκρατς όσο και την Αούστρια. Για μένα προσωπικά λοιπόν, δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν σπάσει αυτό το 1.70…

Στην Β Ιταλίας η Πάρμα ανέκαμψε με τις δύο συνεχόμενες νίκες της και σήμερα θα επιδιώξει να πετύχει και μια τρίτη απέναντι στη ντεφορμέ Βίρτους Έντελα που ειδικά το τελευταίο διάστημα δυσκολεύεται πάρα πολύ να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα.

Το Έμπολι – Βενέτσια αποτελεί ντέρμπι μεταξύ δύο πολύ δυνατών ομάδων και δεν πρόκειται να κοντράρω στο 1.60 τους φιλοξενούμενους που έχουν υποστεί μόλις τρεις ήττες σε 14 παιχνίδια μακριά από την έδρα τους. Ίσως είναι προτιμότερο να ρισκάρουμε στο 0-0 του ημιχρόνου, καθώς τόσο η Έμπολι όσο και η Βενέτσια δεν δέχονται εύκολα γκολ σε πρώτο 45λεπτο. Για την ακρίβεια τις επτά τελευταίες αγωνιστικές και οι δύο μαζί έχουν δεχθεί μόνο ένα τέρμα… (2.60 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Η Παλέρμο μπορεί να είναι μια μεγάλη ομάδα που διεκδικεί την άνοδο, αλλά και αυτή, έχει ξεχάσει τι πάει να πει να πανηγυρίζεις σε πρώτο ημίχρονο, αφού στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της, σημείωσε μόλις ένα τέρμα. Η δε Νοβάρα δεν σκοράρει σε πρώτο 45λεπτο για τέσσερα σερί παιχνίδια…

Στην Γαλλία η Μονπελιέ διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά από την πρωταθλήτρια Παρί. Σήμερα παίζει με την Ντιζόν που έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στα γκολ αφού οι γηπεδούχοι έχουν 23  στο παθητικό τους και οι φιλοξενούμενοι 55. Η Ντιζόν αποδυναμώνεται πάρα πολύ όταν φεύγει από την έδρα της και αναμένεται να έχει δύσκολο έργο απόψε…

Η Αμιάν συμπλήρωσε 22 under σε 29 παιχνίδια. Σήμερα παίζει με την Τρουά και αυτές οι δύο ομάδες μαζί με την Καέν διαθέτουν τις χειρότερες επιθέσεις. Η Τρουά μάλιστα, είναι και η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που τις τελευταίες έξι αγωνιστικές, όλα της τα ματς έληξαν 0-0 στο ημίχρονο…

Στη Β Γαλλίας η πρωτοπόρος Ρεμς που διαθέτει την ισχυρότερη έδρα (11-1-2) αναμένεται να επιβληθεί της κακής το τελευταίο διάστημα Λανς που φέτος απογοητεύει τους οπαδούς της. Οι φιλοξενούμενοι έχουν φτάσει στο σημείο να κινδυνεύουν ακόμα και με υποβιβασμό και την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν μέσα στο γήπεδό τους ακόμα και από τη Μπουργκ που έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία! Ακολούθησαν επεισόδια αφού κάποιες δεκάδες οπαδών της Λανς επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές. Το κλίμα είναι άσχημο και το έργο των παικτών εξαιρετικά δύσκολο…

Στην Ολλανδία η Ουτρέχτη αποδίδει εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα. Μέσα στο 2018 ηττήθηκε μόνο από την Αϊντχόφεν και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Την προηγούμενη αγωνιστική έβαλε πέντε γκολ στην Φίτεσε και σήμερα παίζει με την Χέρενφεν που κάνει συχνά γκέλες στην έδρα της. Εκτός από το πολύ λογικό over θεωρώ ότι έχει τύχη και το διπλό στην προκειμένη περίπτωση…

Στη Ρωσία η Κράσνονταρ είναι ανώτερη της Ούφα και αυτό μένει να αποδειχθεί και εντός αγωνιστικού χώρου. Η ομάδα του Σεμάκ έχει μόλις ένα διπλό σε 11 παιχνίδια…

Στα παιχνίδια της Τόσνο σπάνια σημειώνονται γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στις τελευταίες έξι αγωνιστικές τουλάχιστο, από τα συνολικά 22 γκολ που έχουν μπει, τα 16 σημειώθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο. Η δε Ανζί δεν έχει σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Θυμίζω ότι την προηγούμενη αγωνιστική στην ήττα της με 3-2 από την Ούφα, όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο!

Στην Τουρκία διεξάγεται το κλασικό ντέρμπι της Πόλης ανάμεσα στη Φενέρ και τη Γαλατά. Παρατήρησα λοιπόν, ότι έξω γνωρίζει σημαντική πτώση η απόδοση του άσσου. Πιθανολογώ ότι αυτό μπορεί να οφείλεται κυρίως στην εξαιρετική παράδοση της Φενέρ που έχει να χάσει μέσα στην έδρα της από το 1999. Από τότε ακολούθησαν 21 αναμετρήσεις και το κοντέρ έγραψε 15-7-0 για την ομάδα του Κοτσαμάν! (δείτε προϊστορίες) Επιπροσθέτως, θα ήθελα να επισημάνω ότι η μεν Φενέρ μετρά 11 over σε 12 παιχνίδια εντός και η δε Γαλατά 10 στα 12 εκτός!

Στην Πολωνία η πρωτοπόρος Γιαγκελόνια μπορεί να υπέστη βαριά ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τη Λεχ Πόζναν με 5-1, αλλά τώρα είναι έτοιμη να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι σε έναν μέτριο αντίπαλο όπως είναι η Άρκα που κάθε σεζόν εδώ και πολλά χρόνια την κερδίζει.

Στην Αργεντινή υπάρχουν πολλές ομάδες που προσφέρονται για 0-0 στο ημίχρονο, βάσει των έως τώρα επιδόσεών τους. Αναφέρω ενδεικτικά την Ατλέτικο Τεμπερλει που δεν σκοράρει για επτά σερί παιχνίδια…

Η Χιμνάσια Λα Πλάτα έρχεται από έξι σερί 0-0 στο ημίχρονο…

Στα έξι τελευταία ματς της Ντιφένσα σημειώθηκαν 15 γκολ. Τα 13 ήταν στο δεύτερο ημίχρονο. Γκολ δεν δέχθηκε στο πρώτο 45λεπτο η συγκεκριμένη ομάδα…

Παρόμοιες επιδόσεις τέλος έχει και η Ολίμπο η οποία έχει πετύχει μόνο ένα γκολ σε έξι παιχνίδια σε πρώτο 45λεπτο. Αυτό το διάστημα δέχθηκε συνολικά 14 τέρματα και τα 12 σημειώθηκαν μετά από την ανάπαυλα…

Στο Μεξικό δεν μπορώ να αποκλείσω την έκπληξη σε δύο αναμετρήσεις. Το Κρουζ Αζούλ – Πούμας αποτελεί κλασικό ντέρμπι της πρωτεύουσας με πολύ μεγάλη αντιπαλότητα. Σε τέτοια ματς δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ και η παράδοση είναι μοιρασμένη. Θα ήθελα πάντως να θυμίσω ότι η Κρουζ Αζούλ που προσφέρεται στο 1.78, μετρά μόλις μια νίκη σε έξι παιχνίδια έως τώρα στην έδρα της.

Η Λεόν εξακολουθεί να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών, ενώ διατηρεί και τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Δεν νομίζω λοιπόν, ότι της αξίζει το 1.70 στον άσσο…

Στις ΗΠΑ τέλος, το Τορόντο μπορεί να κερδίσει το Μόντρεαλ στο ντέρμπι του Καναδά, καθώς διαθέτει ένα σαφώς ανώτερο ρόστερ. Οι γηπεδούχοι στηρίζονται κυρίως σε νεαρούς παίκτες και αυτό είναι κάτι που τους στερεί την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν στα ίσα, εμπειρότερους αντιπάλους. (2.30 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Μια από τις πιο «καυτές» έδρες του πρωταθλήματος διαθέτει η Ατλάντα που σπανίως γκελάρει μέσα στο γήπεδό της με υποδεέστερους αντιπάλους. Σήμερα υποδέχεται το Βανκούβερ και πιστεύω ότι λογικά θα επικρατήσει για μια ακόμη φορά…

Καλή τύχη και μην ξεχνάτε ότι η συνέχεια πλέον θα δίδεται μέσα από το bookenemylive.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ