ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΗΣ ΜΠΡΑΝ…

Καλημέρα. Αυτή τη στιγμή η Μπραν είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα σε όλη τη Σκανδιναβία καθώς διατηρεί ένα αήττητο 15 παιχνιδιών σε πρωτάθλημα και κύπελλο! Σήμερα αντιμετωπίζει στο κύπελλο τη Λίλεστρομ σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι για τους «16» του θεσμού. Η Μπραν (φωτο) η οποία την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με ανατροπή τη Ρόζενμποργκ, έχει τον πρώτο λόγο απέναντι σε μια ντεφορμέ ομάδα που βρίσκεται στη γραμμή του υποβιβασμού. Αν οι φιλοξενούμενοι ενδιαφέρονται όντως να προχωρήσουν στο κύπελλο, τότε πιστεύω ότι μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου.

Στις ΗΠΑ το Χιούστον συμπλήρωσε 10 over σε 11 παιχνίδια! Μακριά από την έδρα του έχει 5 στα 5 over και σήμερα φιλοξενείται από τη Σολτ Λέικ που μετρά τέσσερα over σε πέντε παιχνίδια στο γήπεδό της. Κρατώ λοιπόν το over, αλλά και τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, διότι συνήθως τα ματς των γηπεδούχων «ανοίγουν» στο δεύτερο ημίχρονο.

Στη Βραζιλία η Βάσκο τα πηγαίνει αρκετά καλά τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κόπα Σουνταμερικάνα όπου συνεχίζει την πορεία της. Παραδοσιακά στην έδρα της ενισχύεται και δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα από τη νεοφώτιστη και αδύναμη Παρανά, που ότι καλύτερο έχει στο ρόστερ της είναι ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης Κάιο Ενρίκε. Η Παρανά έχει «χτυπητά» προβλήματα τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση και δεν βλέπω έκπληξη σε αυτή την αναμέτρηση. Επειδή όμως αφενός η Βάσκο συνήθως σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο, και αφετέρου η Παρανά… διαλύεται από την ανάπαυλα και μετά, θα μπορούσαν να αποτελέσουν εναλλακτικές και πιο κερδοφόρες λύσεις, είτε το Χ ημίχρονο – άσσο τελικό, είτε τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου.

Η Ατλέτικο Μινέιρο τα πηγαίνει πολύ καλά έως τώρα και αυτό το οφείλει κυρίως στην αμυντική της λειτουργία. Πρόκειται για μια ομάδα που κάνει πολύ καλό πρέσινγκ και έτσι μειώνει τις επιθετικές πρωτοβουλίες των όποιων αντιπάλων της. Η Σπορτ Ρεσίφε δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα, αλλά θεωρώ πως αν οι φιλοξενούμενοι σταθούν τυχεροί, θα φύγουν με το διπλό από εκεί που πληρώνει καλά. (2.65 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]) Η Ατλέτικο δεν… καταλαβαίνει από έδρες και αυτό το έχει αποδείξει και πέρσι που παρά το ότι τερμάτισε ακριβώς στην μέση της βαθμολογίας, ήταν η ομάδα που είχε υποστεί τις λιγότερες (4) εκτός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα.

Πολύ καλή εντός, αλλά… περίπου ανύπαρκτη εκτός. Στην ομάδα της Μποταφόγκο αναφέρομαι που αυτή τη φορά θα αναμετρηθεί μακριά από το γήπεδό της με τη Σάο Πάολο που δεν μας έχει συνηθίσει σε εντός έδρας γκέλες με υποδεέστερους αντιπάλους. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αντέξουν ένα ημίχρονο, διότι λογικά θα κατέβουν να παίξουν αμυντικά, αλλά για παραπάνω δεν τους έχω…

Η Φλουμινένσε αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα καθώς η διοίκησή της αναγκάζεται να δανείζεται συνεχώς χρήματα από δεξιά και αριστερά για να πληρώνει τους μισθούς των ποδοσφαιριστών. Δεν αντιλέγω βέβαια ότι πρόκειται για μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, αλλά εδώ δεν κοιτάμε το παρελθόν παρά μόνο το παρόν και το μέλλον. Θα δώσω λοιπόν πρώτη τύχη στη γηπεδούχο Γκρέμιο, αλλά επειδή δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση του άσσου, σκέφτομαι να συνδυάσω το σημείο με τα λίγα γκολ. Εδώ υπάρχει και μια καλή παράδοση στα under στα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς ανεξαρτήτως έδρας, συμπλήρωσαν 14 στις 15 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους! ΄

Η ομάδα με τα περισσότερα under στην κατηγορία όμως, παραμένει η Κρουζέιρο που διαθέτει την καλύτερη άμυνα αλλά και τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Το ματς με την Παλμέιρας αποτελεί κλασικό ντέρμπι και θεωρώ ότι δύσκολα θα βγει νικητής από αυτή την αναμέτρηση. Το λέει και η παράδοση άλλωστε, αφού τα πέντε από τα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν χωρίς νικητή. Η πρώτη μου επιλογή βέβαια παραμένει το under, ακολούθως το Χ του ημιχρόνου και για περισσότερα κέρδη το Χ τελικό.

Καλή τύχη και η συνέχει θα  δοθεί στο LIVE BET μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τριπλό combo στο Pamestoixima.gr
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ