ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ…

Καλημέρα. Χθες είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε ένα από τα ομορφότερα δεύτερα ημίχρονα στην ιστορία των παγκοσμίων κυπέλλων! Εννοείται ότι αναφέρομαι στον αγώνα της Ιαπωνίας με το Βέλγιο όπου στο δεύτερο 45λεπτο σημειώθηκαν συνολικά πέντε γκολ, ενώ χάθηκαν τουλάχιστον άλλες δέκα μεγάλες ευκαιρίες για να μπουν και άλλα τέρματα! Οφείλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο τους Ιάπωνες, όσο και τους Βέλγους ποδοσφαιριστές που μας υπενθύμισαν για ποιο λόγο το ποδόσφαιρο ήταν, είναι και θα είναι, ο βασιλιάς των σπορ και γιατί εμείς θα παραμένουμε πάντα… κολλημένοι με την μπάλα!

Στο άλλο χθεσινό ματς οι Βραζιλιάνοι απλά έκαναν το καθήκον τους. Επικράτησαν σχετικά άνετα με 2-0 του Μεξικού και τώρα πλέον περιμένουμε με ανυπομονησία το νέο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Βραζιλία και το Βέλγιο.

Σήμερα είναι η σειρά των πιτσιρικάδων του Σάουθγκεϊτ να αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν και εκείνοι σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο των εκπλήξεων. Όπως γράφω και στην KING BET που κυκλοφορεί σήμερα (και που θα κυκλοφορήσει εκτάκτως την ερχόμενη Πέμπτη), η Αγγλία, παρά την ανανέωση που επιχειρεί, στέκεται μια χαρά σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο. Ίσως το γεγονός ότι οι παίκτες της, δεν έχουν άγχος στην προσπάθεια να αποδείξουν κάτι, συντελεί στις πολύ θετικές εμφανίσεις τους. Με μπροστάρη τον εξαίρετο Χάρι Κέιν της Τότεναμ που σκοράρει ακατάπαυστα, οι βρετανοί δηλώνουν έτοιμοι να προκριθούν στους «8» του θεσμού. Ο «σκόπελος» της Κολομβίας όμως, δεν είναι εύκολος για να τον περάσει η ομάδα του Σάουθγκεϊτ. Όπως κάθε ομάδα της Λατινικής Αμερικής που… σέβεται τον εαυτό της, είναι βέβαιο πως και η Κολομβία θα παίξει με περίσσια δύναμη και αποφασιστικότητα. Θα μπορέσουν οι άγγλοι πιτσιρικάδες να ανταπεξέλθουν σε αυτό το δύσκολο έργο που τους έχει ανατεθεί;

Εδώ δεν έχουν να κάνουν με βέλγους που είναι όλο… φρου φρου και αρώματα. Εδώ θα βρουν απέναντί τους, ποδοσφαιριστές που έχουν κρυμμένο το σουγιά για το… καλό τους! Προσωπικά για να σας πω την αλήθεια, θα πάω κόντρα στο ρεύμα και τους… μπουκ και θα εμπιστευτώ τους κολομβιανούς «κομάντος» που διψάνε για διακρίσεις και… φρέσκο αίμα. Εννοείται  βέβαια πως και εδώ μπορούμε να οδηγηθούμε με μία σχετικά ασφάλεια προς το over των καρτών (όλων των… χρωμάτων) καθώς και στα πολλά λεπτά καθυστερήσεων. Τα… φορεία άλλωστε, ενίοτε καθυστερούν να εξέλθουν από τον αγωνιστικό χώρο…

Στις ευχάριστες εκπλήξεις αυτού του Μουντιάλ περιλαμβάνεται και η Σουηδία, καθώς λίγοι ήταν αυτοί που περίμεναν πως θα προκρινόταν και μάλιστα ως πρώτοι σε έναν όμιλο που συμμετείχαν η Γερμανία και το Μεξικό. Με τους Ελβετούς δεν θεωρώ ότι έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Καθαρά βάσει… παικτικής αξίας, η Ελβετία διαθέτει λίγο ποιοτικότερο ρόστερ, αλλά αυτό δεν αρκεί στο να ποντάρω πάνω της. Έχω την αίσθηση ότι θα διεξαχθεί ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο ματς το οποίο δεν αποκλείω να κριθεί στην παράταση ή ακόμα και στα πέναλτι. Η πρώτη μου επιλογή θα είναι τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, (2.10 η υψηλότερη απόδοση στην [eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”]) διότι για μια ακόμη φορά σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο λογικά οι ομάδες θα παίξουν ένα επιφυλακτικό και αναγνωριστικό πρώτο ημίχρονο.

Καλή τύχη και ελπίζω να έχουμε εξίσου καλή τηλεθέαση με χθες…

Την συνέχεια θα την δούμε στο live μέσα από το bookenemylive.com.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ (4.25 – 3.25 – 2.18)

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* τον αγώνα Κολομβία – Αγγλία και πάνω από 340 στοιχήματα και για τα δύο σημερινά παιχνίδια του Μουντιάλ.

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ*

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίζεις, κερδίζεις, επιβραβεύεσαι!
  • ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ Μαζεύεις coins & ανταμείβεσαι
  • BLUE LOUNGE Κερδίζεις έπαθλα* σε κάθε milestone
  • GOLDEN LOUNGE Μεγαλύτερα έπαθλα* για εσένα
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ